Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai^^^^41 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2011 05 30, 21:46)
Sveikinu su baigimais  4u.gif  pas mane nieko naujo laukiu vizito birzelio 6d smile.gif

Man tik birzelio 20 d. smile.gif Tie elastikai baigia isstumt man apatini zandikauli, kalbu tai kaip su stalcium doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 05 30, 20:42)
Baltas pavydas  blush2.gif  wub.gif

laba, kaip tau sekasi? ar jauti kokius pasiketimus ? ar taiso elastikai sakandi? gal laikas jau foto rodyt? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 05 30, 21:05)
Man tik birzelio 20 d. smile.gif Tie elastikai baigia isstumt man apatini zandikauli, kalbu tai kaip su stalcium doh.gif

tik paklausiau lotuliukas.gif o tu mane aplenkei smile.gif nieko,cia tik pradzioj buna "stalcius". paskui susinormalizuos. cia pradzioj reikia zandikauli isjudinti. pradzia riekia atkentet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 05 30, 21:37)
Smagu tom, katrom nuims breketus.  4u.gif  4u.gif

Sau_lu_te, tai gal jud dantukai del to i skaust?
Vertejaxxx, cia tau teip ne pirma kart?

Nu pirmus du kai rove, tai po vaistu isgaravimo jokio jokiasio skausmo nebuvo ir negeriaunuskausminamuju nei tabletes. O va ai treciaji rove, kazko labai bijojau, vos ne alpinejau ir niekaip i ta israuto danties skyle kraujas nepritekejo. Vargais negalais uzsipilde krauju, o kita diena iskilo pusleline ir "suede" tas virusas ta mano kresuli ir prasidejo kaulo uzdegimas (alveolitas), pradejo skaudet ie pan. Tai praplove, uzdejo vaistu ir po 5 dienu praejo. Tai kadangi man po isrovimo nieko neskauda, o po sito rovimo kazko maudzia jau kelinta diena, tai speju, kad vel ten tas pats pasidare... verysad.gif nors jau si karta atrodo tikrai ten tas kresulys turejo normaliai susidaryt... Nu ryt varau pas chirurga, kad pasiziuretu
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 05 30, 21:25)
Nu pirmus du kai rove, tai po vaistu isgaravimo jokio jokiasio skausmo nebuvo ir negeriaunuskausminamuju nei tabletes. O va ai treciaji rove, kazko labai bijojau, vos ne alpinejau ir niekaip i ta israuto danties skyle kraujas nepritekejo. Vargais negalais uzsipilde krauju, o kita diena iskilo pusleline ir "suede" tas virusas ta mano kresuli ir prasidejo kaulo uzdegimas (alveolitas), pradejo skaudet ie pan. Tai praplove, uzdejo vaistu ir po 5 dienu praejo. Tai kadangi man po isrovimo nieko neskauda, o po sito rovimo kazko maudzia jau kelinta diena, tai speju, kad vel ten tas pats pasidare...  verysad.gif  nors jau si karta atrodo tikrai ten tas kresulys turejo normaliai susidaryt... Nu ryt varau pas chirurga, kad pasiziuretu

Tikekimes, ka nebus taip pat kaip anasyk.
Atsakyti
Tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 05 30, 21:05)

Mane tai ir uzkniso jau tie elastikai, kartais pastringu zodi besakydama, gal man ir stalcius yra, reiks pasiziuret thumbup.gif
Atsakyti
Sia savaite biski uzsikasus mokslais... tai tik atbegu ir atbegsiu paskaityt, bet ziuriu ir jus aprme...
Atsakyti
Sveikos!
Visai jus apleidau... Geda sad.gif
Uzsukau patarimo, kas gali pasiulyti gera higieniste vilniuje, noretusi ir nebrangiai... Lauksiu zinuciu..

Man kaip ir juda viskas, tik kelis menesius ortodontinis gydymas buvo sustabdytas, nes gyde paradontoze, tai dbr prisiziuret labai reikia, stai ir ieskau geros higienistes.. 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nulėkiau vakar pas ortodontę ir apsikvailinau - pasirodo, kad nenukritus ten gumytė, tiesiog kažkaip kitaip uždėta ir užsukta, dėl to toks jausmas doh.gif biggrin.gif bet kadangi jau nuėjau, pakeitė dar tas gumytes kur tarpeliai, vis sakė greičiau darbas judės...

O juokingiausia tai, kad nuo tų grandinėlių man taip žandikaulis eina greitai, kad sakė iki kito vizito būčiau su stalčium jau doh.gif biggrin.gif tai pakeitė kitokias grandinėles, kurios jau nestumia žandikaulio, o tik palaiko esamą situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 30, 19:42)
Na o į temą - mano elastinė grandinėlė nuo visokio maisto ir kavų tapo gražiai salooootinė  biggrin.gif na bet už savaitės didžioji diena - einu pas orto, ir gal jau sekančia dieną nubreketuos mane  ax.gif

QUOTE(smilsee @ 2011 05 30, 20:18)
O man po savaites jau nuims  thumbup.gif  Pagaliau  wub.gif

Jeeeetus kaip nerealu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif baltas pavydas abiem, aš vis svajoju svajoju kada man jau tuos breketus nuims, bet dar tikrai ne savaitė ir ne mėnuo liko doh.gif

O man apačioj opelė atsirado, spėju arba sutrenkiau arba numiegojau ir kur ant trečiuko apatinio breketo ragiukas, tai toj vietoj lb lūpą skaudž, nu ir jau kelintą dieną, o skausmas nemažėja, tai kenčiu, net nežinau ką ir pasitept kad greičiau užgytų g.gif
Atsakyti
Man ir tos opeles atsirado, dabar kairiaji sona skauda, bet kai paskalauju praeina greitai, pasiemiau vitaminu gert, nes gal trukumas smile.gif
Atsakyti
O aš keliauju breketų apačioj gaut! smile.gif apsipatenkinus labai, liko 20min iki klijavimo. smile.gif vakarop nusifotografuosiu kaip atrodys. smile.gif
merginos ir moterys, su vasara!!!
Atsakyti