nanepykit , per daug as neskaiciau jau esamu zinuciu , nes esu be galo jautri asmenybe, ir pergyvenu del kiekvienos moters skausmo patiro nestumo ar praradimo metu, . As ne isimtis , praradau savo vaikeli kai buvau jau 12 savaiciu nescia , niekad zmogus negalvoji apie dalykus kol neatsitinka tau paciam. Buvo skaudziausias laikotarpis mano gyvenime ir iki siol dar tebesisuka mintys ar as verta viso to , gal kazkas ne taip ar nenusipelniau, kai atrodo taip beprotiskai mylejau ta mazyti negimusi gemaleli . Daug klausimu paciai sau bet atsakymu kartais nulis. As iki siol nezinau ar sugebesiu antra vaika planuot po antro netekties, . na gal tai mano isitikinimas ir baime, gal tai yrabijojimas kad tas kitas vaikas taps to vaiko pakaitalu, net nezinau, bet tai yra labai gili psichologine tema ir manau daugybe moteru net nedrista apie tai pasakyt bet visa tai lygiuojasi ipraeiti, i praradimus ir visa kita ir kaip ta nugalet, tad bukim stiprios, ir as stengiuos, ir kiekviena nestuma reikia priimt kaip dar viena sansa, kaip gyvenimo dziaugsma ir realybe bet ne kaip pakaitala savo mirusiam vaikui, nes tai yra tik saves skaudinimas, tuo labiau vaiko ignoravimas netiesiogine ir jums nejuntama jega. Tad manau telieka tik susitaikyt su netektim ir bandyt vel ir vel. Pazadu ir as

bet dar truputi laisves noriu, ir taip paaukojau jaunyste nuo 16 tai reikia vaikeli apie 30 planuot, kai jau busiu stabili ir pakankamai uz viska atsakinga
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 05 24, 09:31)
fantastika mieloji,

jums pavyks

. Nuosirdumas savodaro, 2 zmones daro 1 ir abu zino ko nori

tiesiog dziugu , ir norisi surekt bet .. sienos plonos , o kaimynai nesupras
Dziaugiuos uz jus ir tikrai manu ateity jei tik noresit bus tu vaikuciu dar ne 1 planuotas ir ne 2 neplanuoti. Na kaip juokas gal buvo, neimk visko skeptiskai, tiesiog tikek kad pavyks ir viskas tavo valioj ir maitinkis protingai, bei ilsekis taipogi . Tavo vyrui tas pats rekomenduojama

sekmes zuikeli