Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 13, 15:53)
stiprybes tau mergyt  console.gif tai jei sakai kas antras, tai sis kartas bus sekmingas  thumbup.gif

Būtent šita mintis neleidžia nuleist nosies blush2.gif . Šįkart turi viskas būt ok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 10 13, 15:54)
Lakykis....taip jau lemta mums matyt.Si kart viskas turi but gerai...
Tik zinai noriu patart neik jau i birzelinukus,neskaitinek ten,nes bus labai skaudu.As buvau balandinukuose,tai isdrysau nueit pries pora dienu,paskaiciau ir apsizliumbiau.Kaip vaikas zliumbiau...skaudu labai

Tiesą sakant, jau buvau... blush2.gif Aišku, baigėsi ašarų pakalne... Daugiau neisiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 13, 15:59)
Tiesą sakant, jau buvau...  blush2.gif  Aišku, baigėsi ašarų pakalne... Daugiau neisiu  verysad.gif

o as nebuvau uzsukusi pas balandinukus, kai tik pradejau kraujuoti blush2.gif kazkaip ir netraukia, kam gadintis sau ir kitiems nuotaika.... jos tegul smagiai pilvukus augina, o as geriau papliurpsiu su planuojanciom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 13, 16:03)
o as nebuvau uzsukusi pas balandinukus, kai tik pradejau kraujuoti  blush2.gif kazkaip ir netraukia, kam gadintis sau ir kitiems nuotaika.... jos tegul smagiai pilvukus augina, o as geriau papliurpsiu su planuojanciom  bigsmile.gif

Aš buvau įlindus net neprisijungus, šiaip paskaityt, kaip kitoms mergaitėms sekasi, bet buvo per skaudu... Tai irgi grįžau pas planuojančias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 13, 16:04)
Aš buvau įlindus net neprisijungus, šiaip paskaityt, kaip kitoms mergaitėms sekasi, bet buvo per skaudu... Tai irgi grįžau pas planuojančias  ax.gif

Man ir tas pats buvo, buvo smalsu, bet paskui buvo skaudu tai ir nebelindau. Turbūt visos praeinam vienodas išgyvenimo fazes. Man dar buvo užėjus pykčio fazė - negalėjau ir nenorėjau bendrauti su nėščiom, ką tik pagimdžiusiom, toks vidinis pyktis virė, kodėl jos turi, o aš ne...bet jau praėjo, tikiuosi nebeužeis vėl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 13 spalio 2011 - 15:15
QUOTE(Majaj @ 2011 10 13, 16:11)
Man ir tas pats buvo, buvo smalsu, bet paskui buvo skaudu tai ir nebelindau. Turbūt visos praeinam vienodas išgyvenimo fazes. Mand ar buvo užėjus pykčio fazė - negalėjau ir nenorėjau bendrauti su nėščiom, ką tik pagimdžiusiom, toks vidinis pyktis virė, kodėl jos turi, o aš ne...bet jau praėjo, tikiuosin ebeužeis vėl...

Man kažkaip pyktis dar neatėjo, tikiuosi ir neateis... Tik va, kaip tyčia, aplink daug ne tik besilaukiančių, bet ir persileidusių (tarp artimų draugių, net ir giminėje), tai labiau liūdesys puola... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 10 13, 13:35)
Elizabeth ligonine cia kurioj Londono daly? O as pas GP neinu,tik su ligonine reikalus tvarkau,tai todel ir to scano tiek.Tu nuelk i ligonine tipo sakyk skauda,ten paaiskinsi kad va persileidinejai ir buvai neissilavius ir prascanuos tikrai smile.gif ir rami busi.Jei as netureciau app scanui po 2 sav tai taip ir daryciau,kad jau mane sutiktrintu...

Mes Kent'e gyvenam,zinok abejoju ar jie man skana padarys ligoninei nes kaip nuvaziavau su persileidimu dar tada ne gausiai kraujavau jie man skana paskyre tik uz 5 dienu,ir ligoninei netikrino...per ta laika as ir persileidau,tai skanas buvo paskutine viltis suzinoti ar viskas isivale,daugiau tyrimu nedare ,ir sake nereik,dave leidima planuoti toliau viskas doh.gif
Degutis-stiprybes tau console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 13 spalio 2011 - 15:20
QUOTE(degutis @ 2011 10 13, 16:16)
Man kažkaip pyktis dar neatėjo, tikiuosi ir neateis... Tik va, kaip tyčia, aplink daug ne tik besilaukiančių, bet ir persileidusių (tarp artimų draugių, net ir giminėje), tai labiau liūdesys puola...  verysad.gif

viskas bus gerai mergaites, as tai save raminu tuo, kad zinau jog galiu pastoti, nes metus laiko su V stengemes ir jau buvau rankas nuleidusi.... ir kai nuleidau rankas tada ir pasibelde leliukas, bet.... dabar planuosim druta leliuka, nes pas mane pusliukas augo, o leliuko nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 13, 16:18)
Mes Kent'e gyvenam,zinok abejoju ar jie man skana padarys ligoninei nes kaip nuvaziavau su persileidimu dar tada ne gausiai kraujavau jie man skana paskyre tik uz 5 dienu,ir ligoninei netikrino...per ta laika as ir persileidau,tai skanas buvo paskutine viltis suzinoti ar viskas isivale,daugiau tyrimu nedare ,ir sake nereik,dave leidima planuoti toliau viskas doh.gif
Degutis-stiprybes tau console.gif

Ačiū, Orchideja, tu irgi laikykis 4u.gif . Aš kai paskaitau apie UK gydytojus, tai doh.gif
Nors pas mus irgi "gerų" pasitaiko... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 13, 16:19)
viskas bus gerai mergaites, as tai save raminu tuo, kad zinau jog galiu pastoti, nes metus laiko su V stengemes ir jau buvau rankas nuleidusi.... ir kai nuleidau rankas tada ir pasibelde leliukas, bet.... dabar planuosim druta leliuka, nes pas mane pusliukas augo, o leliuko nebuvo...

Aišku, Ziuokute, tikrai bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 12, 16:39)
Užjaučiu, bet man ginė aiškiai pasakė, jei du persileidimai iš eilės, reikia visus tyrimus darytis, ieškoti bėdos, Jūs tyrėtės ką nors? nes man jau būtų paranoja po tiek persileidimų  verysad.gif

man sakė, kad 3 kartus kai persileidžiama, tada tyrimukai...
Papildyta:
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 12, 16:50)
Jau menesis kaip nera unsure.gif

man atėjo lygiai po 40 dienų nuo persileidimo.
Atsakyti
tos, kurios galvojat, kad jei iki 12sav istylesit, viskas bus gerai, galit labai klysti... as tylejau, zinojo tik patys artimiausi... ir mano vaisius nustojo vystytis 15sav, o suzinojau tai 18sav... skaudu buvo beproto... jau planavau, ka pirksim, ziurinejau drabuzelius...

QUOTE(Majaj @ 2011 10 13, 17:11)
Man dar buvo užėjus pykčio fazė - negalėjau ir nenorėjau bendrauti su nėščiom, ką tik pagimdžiusiom, toks vidinis pyktis virė, kodėl jos turi, o aš ne...bet jau praėjo, tikiuosi  nebeužeis vėl...

man gal ne pykcio, o daugiau nusivylimo faze... esu baisiai nusivylusi, kad kodel kitos gali tureti kada uzsimano, o va as tiek laukiau ir nieko nesigavo... artimam rate yra viena nescioji, bet negaliu su ja bendrauti. per daug skaudu matyti pilva...

dabar dar ateina labai liudnos mintys, nes buciau gimdziusi siomis dienomis... asaros vis tvenkiasi akyse, kai apie tai pagalvoju... labai skaudu viska istverti, ypac kai nesiseka vel pastoti... kiekviena menesi duzta viltys i sipulius...
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 13, 16:27)
Sveikos, mergaitės  4u.gif ,
ateinu ir aš pas jus. Buvau birželinukuose (tik kitu niku), bet, deja, teko palikti jų namučius  verysad.gif . Pasibaigus 5 sav. teko skristi į komandiruotę ir mano taip lauktas žirniukas prieš savaitę pabėgo. Pradėjau kraujuot jau kitą dieną po skrydžio. Išsivalė savaime. Dabar lauksiu mmm ir vėl mėginsim planuot, bet baimė, aišku, neapleis  schmoll.gif . Turėjo būt trečias mūsų vaikiukas... Turiu dvi dukras, tarp jų dar vienas nesivystantis buvo, žodžiu, kas antras nėštumas, deja, nesėkmingas... Tikiuosi, šįkart viskas bus gerai...

skaičiau apie Tave birželinukuose, mergyt, kad turėjai skristi komandiruotėn ir galvojau, ar nebaisu tokiam mažam neštumėly jau skristi.. pati tikėjausi į birželinukus įsijungti po kelių mėneasiukų, bet svajonė ir vėl išsprūdo... laikykis, mergyt, išgyvensime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2011 10 13, 18:00)
man sakė, kad 3 kartus kai persileidžiama, tada tyrimukai...

galima jau ir po pirmo persileidimo darytis... as ka galejau, pasidariau. genetinius sake reikes darytis, kai vel pastosiu
Atsakyti