QUOTE(mamadaiva @ 2011 06 14, 13:43)
As ketvirtadieni staiga pradejau kraujuot ir gana stipriai, nors pries tai labai gerai jauciausi. Ir kas baisiausia, negalejau atsigult ir ilsetis, darbe buvau. Namuose pamaciau nemaza kraujo kresuli ir supratau, kad viskas. nestumas buvo 7 savaites. Penktadieni buvau pas gydytoja, paziurejo echoskopu, bet... gimdoje nieko nebuvo, viskas issivale savaime. Asaru negalejau sulaikyt, apsizliumbiau pas gydytoja. Aisku, ji ramino, liepe palaukt 3 menesius ir vel bandyt. Savaitgalis buvo klaikus, kaltinau save, o ir sveikata buvo ne kokia. Dabar kazkaip ramiau. Mastau, kad jei taip atsitiko, tai reiskia taip ir turejo but. Gydytoja sake, kad vyksta naturali atranka, galbut vaisiui kazkas buvo blogai, kad taip atsitiko. Ligu jokiu neturejau. Pirma vaikeli isnesiojau be jokiu problemu, nezinau kodel si karta nepavyko. Dabar dar truputi kraujuoju, bet savijauta gera. Nezinau ar verta tuos tris men. laukti.
Stengiuosi saves negrauzti, nes pozityvus mastymas sudelios viska i vietas ir pavyks greiciau pastoti.
Sekmes!
Sveikute

Labai liudna del to kas atsitiko, puikiai tave suprantu ir uzjauciu

Nekaltink saves, tu tikrai del to nekalta, o daktaru pasakymas kad tai naturali atranka mane biki piktina

vietoj to kad labiau viska isaiskintu visi tik ta fraze ir svaistosi, beje man sake ta pati....
Kas del tolimesnio planavimo manau patys turit but apsisprende, atsigave po netekties ir pasiruose. Man dare abrazija, nes musu kruopyte nenorejo musu palikti, bet ir nesivyste turejo but 10 sav. o buvo tik6 sav

todel prireike intervencijos. Mums gine rekomendavo sulaukti pirmu mmm, bet vakat atsitiko taip kad ir ju nesulaukem

MB pamirso

2 metus nesuko sau galvos.....