Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

As ketvirtadieni staiga pradejau kraujuot ir gana stipriai, nors pries tai labai gerai jauciausi. Ir kas baisiausia, negalejau atsigult ir ilsetis, darbe buvau. Namuose pamaciau nemaza kraujo kresuli ir supratau, kad viskas. nestumas buvo 7 savaites. Penktadieni buvau pas gydytoja, paziurejo echoskopu, bet... gimdoje nieko nebuvo, viskas issivale savaime. Asaru negalejau sulaikyt, apsizliumbiau pas gydytoja. Aisku, ji ramino, liepe palaukt 3 menesius ir vel bandyt. Savaitgalis buvo klaikus, kaltinau save, o ir sveikata buvo ne kokia. Dabar kazkaip ramiau. Mastau, kad jei taip atsitiko, tai reiskia taip ir turejo but. Gydytoja sake, kad vyksta naturali atranka, galbut vaisiui kazkas buvo blogai, kad taip atsitiko. Ligu jokiu neturejau. Pirma vaikeli isnesiojau be jokiu problemu, nezinau kodel si karta nepavyko. Dabar dar truputi kraujuoju, bet savijauta gera. Nezinau ar verta tuos tris men. laukti.
Stengiuosi saves negrauzti, nes pozityvus mastymas sudelios viska i vietas ir pavyks greiciau pastoti.
Sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2011 06 14, 13:43)
As ketvirtadieni staiga pradejau kraujuot ir gana stipriai, nors pries tai labai gerai jauciausi. Ir kas baisiausia, negalejau atsigult ir ilsetis, darbe buvau. Namuose pamaciau nemaza kraujo kresuli ir supratau, kad viskas. nestumas buvo 7 savaites. Penktadieni buvau pas gydytoja, paziurejo echoskopu, bet... gimdoje nieko nebuvo, viskas issivale savaime. Asaru negalejau sulaikyt, apsizliumbiau pas gydytoja. Aisku, ji ramino, liepe palaukt 3 menesius ir vel bandyt. Savaitgalis buvo klaikus, kaltinau save, o ir sveikata buvo ne kokia. Dabar kazkaip ramiau. Mastau, kad jei taip atsitiko, tai reiskia taip ir turejo but. Gydytoja sake, kad vyksta naturali atranka, galbut vaisiui kazkas buvo blogai, kad taip atsitiko. Ligu jokiu neturejau. Pirma vaikeli isnesiojau be jokiu problemu, nezinau kodel si karta nepavyko. Dabar dar truputi kraujuoju, bet savijauta gera. Nezinau ar verta tuos tris men. laukti.
Stengiuosi saves negrauzti, nes pozityvus mastymas sudelios viska i vietas ir pavyks greiciau pastoti.
Sekmes! smile.gif

Sveikute 4u.gif Labai liudna del to kas atsitiko, puikiai tave suprantu ir uzjauciu console.gif Nekaltink saves, tu tikrai del to nekalta, o daktaru pasakymas kad tai naturali atranka mane biki piktina dry.gif vietoj to kad labiau viska isaiskintu visi tik ta fraze ir svaistosi, beje man sake ta pati....
Kas del tolimesnio planavimo manau patys turit but apsisprende, atsigave po netekties ir pasiruose. Man dare abrazija, nes musu kruopyte nenorejo musu palikti, bet ir nesivyste turejo but 10 sav. o buvo tik6 sav verysad.gif todel prireike intervencijos. Mums gine rekomendavo sulaukti pirmu mmm, bet vakat atsitiko taip kad ir ju nesulaukem blush2.gif doh.gif bijau.gif MB pamirso blink.gif 2 metus nesuko sau galvos.....
Atsakyti
Na, as palauksiu truputi, paziuresiu ar menesines normalios ir tada bandysim. Man kazkaip sis persileidimas kaip kazkoks sapnas, siom dienom savijauta lyg niekur nieko.(neskaitant paciu pirmu dvieju dienu),stengiuosi visko taip nesureiksminti. Geriau kai tai atsitinka nestumo pacioje pradzioje nei kokioj 15 savaitej. Tada manau zymiai skaudziau. Dejau bruksni ir galvoju tik apie ateiti. Saves grauzimas buvusio nestumo nesugrazins.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2011 06 14, 16:13)
Na, as palauksiu  truputi, paziuresiu ar menesines normalios ir tada bandysim. Man kazkaip sis persileidimas kaip kazkoks sapnas, siom dienom savijauta lyg niekur nieko.(neskaitant paciu pirmu dvieju dienu),stengiuosi visko taip nesureiksminti. Geriau kai tai atsitinka nestumo pacioje pradzioje nei kokioj 15 savaitej. Tada manau zymiai skaudziau. Dejau bruksni ir galvoju tik apie ateiti. Saves grauzimas buvusio nestumo nesugrazins.

drinks_cheers.gif Pritariu.... pozytivus mastymas tikrai iseis i nauda nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 09, 00:28)
Po A praėjo lygiai 5 mėn, paskutinės mmm buvo 05 17, nuo kurių pradėjom planuoti kitą vaikelį rolleyes.gif Buvau nusprendusi nesidaryti NT, palaukti mmm. Bet... Šiandien pastebėjau, kad negaliu nei žiūrėti, nei valgyti kai kurio maisto, bet tokiam nėštumo požymiui juk dar per anksti blink.gif Ne nėštumo metu man taip  nėra buvę g.gif Jei jau aš tikrai  nestuke.gif , baisu, nes visą vakarą maudena pilvo apačią... unsure.gif Bijau, kad tik vėl ko neatsitiktų (tokią mano baimę supras, turbūt, tik tai patyrusios)...

Šiandien NT visgi parodė vaiduokliuką wub.gif Bet kartu pamačiau ir šiek tiek rausvas išskyras... Kažin, ar nėštumo pradžioje gali jos tokios būti? Bijau, kad viskas vėl nepasikartotų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 14, 20:06)
Šiandien NT visgi parodė vaiduokliuką wub.gif Bet kartu pamačiau ir šiek tiek rausvas išskyras... Kažin, ar nėštumo pradžioje gali jos tokios būti? Bijau, kad viskas vėl nepasikartotų verysad.gif

bigsmile.gif clap.gif Aukit sveiki ir dideli!!!!!!
Pamenu kai pastojau, man kelias dienas pries mmm irgi tepliojo, bet as dar nezinojau kad laukiuos isgeriau vaistu, isidejau iklota ir isejau i darba, tik po poros dienu NT parode II, manau tai buvo implantacija g.gif O kiek veluoja mmm? Mano patarimas tiesiog pagulek, nieko sunkiai nedaryk ir jai tepliojimas nepraeis greit beg pas daktariuka tegu ziuro.
Dar norejau paklaust, cia pirmas menuo planavimo..... ir pavyko nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2011 06 14, 21:04)
bigsmile.gif  clap.gif  Aukit sveiki ir dideli!!!!!!
Pamenu kai pastojau, man kelias dienas pries mmm irgi tepliojo, bet as dar nezinojau kad laukiuos isgeriau vaistu, isidejau iklota ir isejau i darba, tik po poros dienu NT parode II, manau tai buvo implantacija  g.gif  O kiek veluoja mmm? Mano patarimas tiesiog pagulek, nieko sunkiai nedaryk ir jai tepliojimas nepraeis greit beg pas daktariuka tegu ziuro.
Dar norejau paklaust, cia pirmas menuo planavimo..... ir pavyko  nestuke.gif

Dar nevėluoja, jos turėtų būti ryt poryt smile.gif Bet kad laukiuosi, įtariau jau nuo praeitos savaitės ax.gif Jaučiu, taip būti nelabai gali, bet turėjau tokią nuojautą cool.gif
Taip, pastojau iškart, vos pradėjom planuoti wub.gif Bet aš su visais trim nėštumais pastojau iškart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 14, 21:44)
Dar nevėluoja, jos turėtų būti ryt poryt smile.gif Bet kad laukiuosi, įtariau jau nuo praeitos savaitės ax.gif Jaučiu, taip būti nelabai gali, bet turėjau tokią nuojautą cool.gif
Taip, pastojau iškart, vos pradėjom planuoti wub.gif Bet aš su visais trim nėštumais pastojau iškart thumbup.gif

Na vadinasi kaip jau minejau cia gali but implantacija, nes man irgi kelias dienas pries mmm tepliojo, o as buvau pamanius kad cia man mmm anksciau atejo doh.gif
Kaip smagu, kad jums taip greit pavyko prisisaukt zirniuko wub.gif Mes pirmaji 2 metelius konstravom blink.gif kaip noreciau kad ir mums taip greit pavyktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2011 06 14, 21:52)
Na vadinasi kaip jau minejau cia gali but implantacija, nes man irgi kelias dienas pries mmm tepliojo, o as buvau pamanius kad cia man mmm anksciau atejo  doh.gif
Kaip smagu, kad jums taip greit pavyko prisisaukt zirniuko  wub.gif  Mes pirmaji 2 metelius konstravom  blink.gif kaip noreciau kad ir mums taip greit pavyktu  ax.gif

Linkiu, kad taip greit pavyktų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, prisijungsiu ir as pries sios temeles. Vakar man atliko abrazija, buvo 9 nestumo savaite, o maziukas 5 savaite nustojo vystytis... Lauktas ir planuotas buvo, spejom vos kelias dienas pasidziaugti ir as... persalau. Niekaip negaliu suprasti, kaip vasara sitaip persalti galima, jei visa ziema net slogos neturejau... Gydytojai ramino, kad nestumui neturetu pakenkti, deja apsilankius antra karta ginekologe pranese blogas naujienas. Po operacijos gydytoja israse kontraceptiniu tableciu, liepe pagerti pora menesiu, o tada vel bandyti. Ar kuri gerete po arazijos kontraceptines? As noriu kuo greiciau pastoti, nezinau, ar verta jas gerti.
Visoms likimo draugems linkiu stiprybes ir tikejimo, kad sekanti karta viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2011 06 15, 09:18)
Sveikos, merginos, prisijungsiu ir as pries sios temeles. Vakar man atliko abrazija, buvo 9 nestumo savaite, o maziukas 5 savaite nustojo vystytis... Lauktas ir planuotas buvo, spejom vos kelias dienas pasidziaugti ir as... persalau. Niekaip negaliu suprasti, kaip vasara sitaip persalti galima, jei visa ziema net slogos neturejau... Gydytojai ramino, kad nestumui neturetu pakenkti, deja apsilankius antra karta ginekologe pranese blogas naujienas. Po operacijos gydytoja israse kontraceptiniu tableciu, liepe pagerti pora menesiu, o tada vel bandyti. Ar kuri gerete po arazijos kontraceptines? As noriu kuo greiciau pastoti, nezinau, ar verta jas gerti.
Visoms likimo draugems linkiu stiprybes ir tikejimo, kad sekanti karta viskas bus gerai  4u.gif

Nei as jas gerciau, nei ka. Gal tik palauk kol normalios menesines atsiras ir pirmyn. Neliudek. As rugpjuti irgi vel bandysiu, bet pastojusi saugosiu save kaip kiausini. O dabar geriu foline rugsti, magni, apsilankysiu pas gine, pasidarysiu tyrimus, zodziu ruosiuosi visaip kaip.
Nesigrauzk, bus tik blogiau, stresui, itampai, neravams su nestumu nepakeliui. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2011 06 15, 09:18)
Visoms likimo draugems linkiu stiprybes ir tikejimo, kad sekanti karta viskas bus gerai  4u.gif

sveikute, užjaučiu 4u.gif gal rimtai tie peršalimai veikia, aš taip pat buvau peršalusi ar kokį dar ten virusą pagavusi doh.gif ir baigėsi viskas abrazija doh.gif O dėl tų kontraceptikų aš taip pat jų negerčiau schmoll.gif ,nzn bet aš prieš juos.Pati geriu folio rugštį ir nakvišų aliejų
Atsakyti