Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(jurgelis :-) @ 2011 10 07, 18:32)
sveiki, gal kas zinote kada bus galima uzsisakyti vitaminu?

QUOTE(alinuksss @ 2011 10 08, 17:25)
Na tuomet jiem dar nereikejo deti dar ju i katalogus rolleyes.gif

Paskutinės naujienos iš Maskvos iš kur tik vakar vėlai vakare grįžau (buvau toje konferencijoje):
Vitaminai Lietuvoje jau yra sertifikuoti, tačiau juos įveža per Rusijos-Latvijos sieną, o tą sertifikaciją taip pat turi praeiti ir Latvijoje - pas juos sertifikavimas trunka iki 30 dienų, taip kad vos tik latviai leis įvežti - iškart produktas keliaus pas mus... vienu žodžiu - šiai dienai turim dėkoti broliams latviams, nes jų "dėka" yra užlaikomas krovinys... viskas gali užtrukti iki spalio pabaigos, bet jei "braliukai" greičiau sudės parašus, papildai atkeliaus greičiau ...
panaši situacija ir su Edelstar visokiais valikliais - siuntos paruoštos, bet Europos Sajungos šalims netinka rusiško sufasavimo dangteliai - situacija tokia, kad kai pakeis pakuočių užsukimus - tada leis įvežti..
Šiai dienai yra įvežtos tik šluostės įvairių paviršių valymui .. šiandien jau užsisakiau, lauksiu ir parašysiu ar ten tikrai jos stebuklingos yra;)

QUOTE(rasike @ 2011 10 10, 18:24)
infinum kosmetika bus.... reikia pakenteti..

iš Infinum kosmetikos turėsim tik nedaug gaminių... nes ten yra kažkokie sutartiniai dalykai (tarp buvosios Infinum ir Deborah kosmetikos gamintojų), ir ten yra punktas , kad ta Deborah kosmetika negali būti platinama ES - na kažkas tokio...
pasirodo Infinum buvo ant bankroto ribos, todėl Faberlicas juos perpirko, kad prijungtų visą tinklą prie savo kompanijos (kad konsultantai nenueitų į kitus tinklus).. bet tikiuosi tie produktai, kurie nebuvo Deboroh linijos, bus pas mus prekyboje...

Papildyta:
QUOTE(Mešqtė @ 2011 10 10, 14:32)
Pries minutele isbandziau tusa "I love mascara" verdiktas butu toks: LABAI patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai panasus i Dior "Dior show" tusa  4u.gif

mums kažkada taip ir buvo per seminarą pasakyta, kad jis į Dior tušą bus panašus... tik kaina perpus mažesnė... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti: 11 spalio 2011 - 15:02
QUOTE(Senti @ 2011 10 11, 16:01)

ACIU uz informacija,ka mes be jusu darytumem. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
LIEPA B,
tą patį ką ir be manęs lotuliukas.gif kantriai lauktumėt kol visa produkcija atsiras.. mirksiukas.gif
Atsakyti
I-brush (raudonoje tūbelėje) mane labai nuvyle... schmoll.gif
nors labai megstu kada tusas daug tepa, bet sis sepetelis katastrofa, visas blakstienas sulipina, apsiteplioji ir viskas, o jei dar zigzaginiu judesiu padarai, tai visai chaosas gaunasi, vieni gumulai ant blakstienu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ProtegeMoi @ 2011 10 11, 16:39)
o kad suteikti 'wow' blakstienų efektą - ilgų ir tankių kurį patartumėte rinktis: šį tušą ar I-brush (raudonoje tūbelėje). Klientė nori tušo kuris ilgintų ir storintų tai parekomendavau raudonąjį bet gal geriau rekomenduoti šį naująjį? smile.gif

Siūlyčiau raudonąjį, nes jis skirtas tankinti blakstienas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nonsi @ 2011 10 11, 18:20)
I-brush (raudonoje tūbelėje) mane labai nuvyle... schmoll.gif 
nors labai megstu kada tusas daug tepa, bet sis sepetelis katastrofa, visas blakstienas sulipina, apsiteplioji ir viskas, o jei dar zigzaginiu judesiu padarai, tai visai chaosas gaunasi, vieni gumulai ant blakstienu... doh.gif

Keista verysad.gif O man jis labai patiko: blakstienos liko ryškios, tankios ir tikrai nesulipusios ax.gif
Atsakyti

na man ir tuomet keista... g.gif dar toks pastebejimas man uzsifiksavo, kad kataloge sio tuso sepetelis pavaizduotas raudonas, bet pas mane tai jis juodas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonsi: 11 spalio 2011 - 17:39
sveikutes,jungiuos ir as prie jusu burio,pirmas mano menuo su FABERLIC,ziuresim kaip pasiseks .Is tikro labai geru atsiliepimu + ir - apie prekes galima suzinot pas jus thumbup.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2011 10 11, 19:38)
na man ir tuomet keista... g.gif dar toks pastebejimas man uzsifiksavo, kad kataloge sio tuso sepetelis pavaizduotas raudonas, bet pas mane tai jis juodas  g.gif

Tai natūralu, kad juodas ax.gif - tušas tai juodas...
Atsakyti
turiu klausimuka : arjuodas pudros ir skaistalu sepetelis turi apsauga ant seriuku ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2011 10 11, 18:51)
Tai natūralu, kad juodas ax.gif  - tušas tai juodas...

tai, kad sepetelis irgi juodas, ir ne nuo tuso, jau isnagrinejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2011 10 11, 20:51)
tai, kad sepetelis irgi juodas, ir ne nuo tuso, jau isnagrinejau  rolleyes.gif

unsure.gif Ot tada tai jau nežinau, ką pasakyti... Galų gale, koks skirtumas. Gal jie spalvų neskiria bigsmile.gif Juk spalvas labai dažnai painioja (lūpdažių, lakų).
Atsakyti