Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(Senti @ 2011 10 26, 12:28)
seniau buvo DVIKOVOS rudas tušas (5070), bet jau kuris laikas nebėra jo sandėliuose...
bet pati jo niekas nebuvau bandžiusi ...

DVIKOVA buvo mano megstamiausias tusas. Pirkau melynos spalvos ir buvau labai patenkinta. Man labai gaila, kad jo nebegamina unsure.gif
Atsakyti
sveiki, mano plaukuciai siaip gana greitai linke pasiriebaluoti, galiukai sausesni..Isbandziau si sampuna ir nesigailiu :-). Man tinka ir patinka :-)).Tik reik ji palaikyti itrinus i saknis 1-2 min. , tada poveikis labiau jauciasi.Plaukuciai slidus ir svelnus palieka. Sekmes!
Atsakyti
gal zinote gera krema rankoms,kad gerai susigertu ir drekintu
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 10 28, 22:26)
gal zinote gera krema rankoms,kad gerai susigertu ir drekintu

As uz suos kremukus, jie man patys geriausi 4u.gif
user posted image
https://faberlic.com...10803-00029.png
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2011 10 29, 09:38)
As uz suos kremukus, jie man patys geriausi  4u.gif
user posted image
https://faberlic.com...10803-00029.png

gerai susigere,nepalieka lipnios pleveles
Atsakyti
user posted image dar šis puikus , man abu tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 29 spalio 2011 - 18:13
labas mergaites, ieskau sau veidui kremuko. mano oda be problemu, tik padrekint truputi reikia. renkuosi tarp situ dvieju:
deguonies energija 0414 ir drekinmas kremas veikiantis 12val 0340.
kuris vertesnis demesio?
aciu
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2011 11 03, 15:54)
labas mergaites, ieskau sau veidui kremuko. mano oda be problemu, tik padrekint truputi reikia. renkuosi tarp situ dvieju:
deguonies energija 0414  ir drekinmas kremas veikiantis 12val 0340.
kuris vertesnis demesio?
aciu

laba, naudoju 0340 ax.gif
vasara naudojau ir dienai ir nakciai, o dabar tik nakciai, nes jis drekinantis ir saltuoju sezonu nelabai gerai tokio tipo kremus naudoti einant i lauka smile.gif

dienai saltajam sezonui rekomenduociau veido krema "ziema", nebrangus ir labai puikus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos FB gerbėjos 4u.gif

Gal jau turit kas kokių atsiliepimų ar nuomonių apie Žiznemaks "Braškė" 15312 g.gif Žinau tik tiek, kiek surašyta aprašyme, gal kas dar ką kokiam seminare girdėjot? AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2011 11 03, 15:54)
deguonies energija 0414  ir drekinmas kremas veikiantis 12val 0340.
kuris vertesnis demesio?
aciu

sunaudojau visą 0340 ir tik dar labiau jį pamėgau, bet dabar kai tokia superinė kaina 0340 tai negalima nepabandyti jo smile.gif be to jį galima naudoti mėnesiuką , kad atgaivinti odą .Pastoviai jo naudoti nereikia. Kursas 30 dienų ir veidukas atsigaus . Bandžiau iš mėginukų , tai man lb patiko .
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2011 11 04, 14:27)
sunaudojau visą 0340 ir tik dar labiau jį pamėgau, bet dabar kai tokia superinė kaina 0340 tai negalima nepabandyti jo smile.gif be to jį galima naudoti mėnesiuką , kad atgaivinti odą .Pastoviai jo naudoti nereikia. Kursas 30 dienų ir veidukas atsigaus . Bandžiau iš mėginukų , tai man lb patiko .

o is kur cia tokios rekomendacijos, kad jo nereikia naudoti pastoviai??? g.gif
sis kremas kaip ir visi kiti kasdienio naudojimo kremai...
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2011 11 04, 13:27)
Bandžiau iš mėginukų , tai man lb patiko .

Kad aš šito kremo mėginukų niekad nesu mačiusi .... g.gif
gal tiesiog kodukus sumaišėt rašydama?
Atsakyti