Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(K_margo @ 2011 11 10, 10:41)
Merginos, gal kas naudojo PHARMA Intensyvaus poveikio serumas nuo plaukų slinkimo???
Ar padeda, duktereciai labai slekna plaukai, tai nzn ar galiu patarti sita priemone???

naudoju jau 2 sav šį serumą ir taip pat skatinantį augimą. Nežinau ar būtent jie man padeda, bet slinkimas žymiai apmažėjo. Bet taip pat jau kuris laikas naudoju visokius eterinius aliejus ir natūralius aliejus kaukėms. taip kad, neaišku, ar visos šios priemonės kartu, ar kuri nors atskirai padarė teigiamą poveikį...O gal paprasčiausiai man čia buvo eilinis rudeninis plaukų slinkimas, kuris baigėsi kartu su besibaigiančiu rudeniu biggrin.gif
Papildyta:
Ir beje, dėl ataugusių trumpų plaukiukų esu tikras pasistojęs ir pasišiaušęs pūkuotukas biggrin.gif Nu bet jie ar taip, ar taip, būtų ataugę išslinkusių plaukų vietoje g.gif biggrin.gif Gal tik ataugo šiek tiek greičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2011 11 10, 09:59)
Ačiū, Auge  smile.gif . Pagal aprašymą mane suviliojo l-brush tušas (5501). Kažin kaip jis? O tas vibruojantis irgi sudomino, tik galvoju, ar mokėsiu pasidažyti  biggrin.gif

Anksciau visa laika naudojau Astra, bet nesipirkau pabandymui naujiena si l-brush, tai manau daugiau jo nepirksiu schmoll.gif naujas jis labai tirstai tepa, visas akis apsiteplioji ir blakstienas sulipena, nors ir labai megstu gausiai teptis tusu blakstienas, bet cia ta kazkoks nesusipratimas...

Man vibruojantis tusas asmeniskai per mazai tankina, o vibratorius visai jame nereikalingas (gali dazytis aisku ir be jo, nes isijungia ir issijungia) ir jokio papildomo efekto jis neduoda, kazkoks betikslis dalykas g.gif

viskas aisku priklauso nuo kiekvienos moters blakstienu tipo ir norimo pasiekti efekto smile.gif
Atsakyti
Tai vistik Astra geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2011 11 10, 11:08)
Man vibruojantis tusas asmeniskai per mazai tankina, o vibratorius visai jame nereikalingas (gali dazytis aisku ir be jo, nes isijungia ir issijungia) ir jokio papildomo efekto jis neduoda, kazkoks betikslis dalykas  g.gif

juk kiekvienam skirtingai , man su vibruojančiu daug smagiau dažytis , dukrai taip pat smile.gif blakstienos tada gražiau atsiskiria viena nuo kitos
bet kiekvienam juk savaip , beje man nepatinka kai daug tepa smile.gif
Atsakyti
aš moku dažytis tik su DVIKOVA tušu, ir tuos kur seniau buvo vandeniui atsparūs (raudoni) - visuose kituose man perdaug "košės', o su tais polimeriniais šepetėliais išvis nemokus susitvarkyti... doh.gif
Atsakyti
man vibruojantis ir evoliution plius geriausi biggrin.gif jau sakiau biggrin.gif gal 100 kartų

Atsakyti
o kaip jums sis tusas? kokie atsiliepimai ?
https://faberlic.com...c...d=75&ctg=05
Atsakyti

i 
n - tąjį kartą kartoju. Tema skirta priemonių aptarimui, o ne kodėl serveris užlūžo ir neina užsakymo padaryt.
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 10, 22:50)
o kaip jums sis tusas? kokie atsiliepimai ?
https://faberlic.com...c...d=75&ctg=05

sis tusas tiks toms, kurios nemegsta labai apkrauti blakstienu tusu, graziai ir labai saikingai paryskina, nesulipina, pailgina 4u.gif
Atsakyti
kaip tylu blink.gif
na kadangi esu faberlic naujoke tai issakysiu keleta nuomoniu apie prekytes :
1.ZIMA serijos gaminukai nuo salcio 10 balu,nuostabiai isigeria,rankos,veidas lieka svelnus ir tikrai saltukas nebaisus thumbup.gif gaila ,kad negavau apsauginio lupu balzamo thumbup.gif
2.Is naujoviU Phyto Kislorod sampunas ir balzamas riebiems plaukams 8532 ir 8533- 9 balai thumbup.gif kvapas nerealiai gaivus ,tekdavo anksciau plaut kas diena plaukus,o dabar ir po paros plaukai islieka svelnus ir greit nesiriebalina
3.Naktinis kremas nuo aknes 1606-padare stebuklus,per nakti uzgyde visus issokusius spuogus,ryte pabudus belike tik demeles thumbup.gif 10balu
4.Plauku kauke "Intensyvus atkurimas " 8897 ,be zodziu,pasaka thumbup.gif
5.Lupu blizgis Krystal Kiss 4432,galvojau,kad bus bent siek tiek rozinis,bet jis toks daugiau permatomas,galejau imti siek tiek tamsesni ,bet gan ilgai issilaiko,graziai atrodo,pro sona traukiant nieks netryksta, tai tik minusas del spalvytes,nepataikiau blush2.gif - 9 balai
6.Tankinamasis blakstienu tusas Secret Astra Volume 5086 -10 balu,nuostabiai dazo,netepa,lengvai nusivalo,nelipina blakstienu,graziai padengia thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
kaip faberlik valymo priemones
Atsakyti
jaruta, lūpų balzamas jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti