Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

SECRET STORY tikrai nblogi tušai, kas pabando tikrai nenusivilė,
turiu tokia drauge, dažosi tik siustiniu iš amerikos tušu , bet prireikė pasidažyti , tai Secret Astra liko patenkinta , o man tušas su vibruojančiu šepetėliu Active Lash

išvis šį seija man liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 12 02, 22:41)
Na, dar liko keletas neišbandytų ax.gif O jei ims ir pasiseks  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Paieškos tęsiasi lotuliukas.gif
Beje, su I-brusch pradedam susidraugauti.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 12 02, 21:41)
Na, dar liko keletas neišbandytų ax.gif O jei ims ir pasiseks  mirksiukas.gif

Man irgi nei vienas nepatinka, tik tas kur atsparus vandeniui tiko ir buvau labai patenkinta, kai jo neliko, tai naujo dar nebandžiau,vis pagal akciją ar nuolaidą pasiimu, bet nepatinka. Išdažau kaip suvalkietis pasispjaudydama iš skūpumo ir tiek cool.gif
Atsakyti
4u.gif labas,sakykit kokie atsiliepimai apie kvepalus?ar nblogai laikosi? dar domina nagu lakai,kurie is ju geresni?
Atsakyti
Sveikos, man pats geriauias tusas Secret Astra Volume! naudojau jau is viso 4 labai patinka... wub.gif tik norejau dar paklausti, koks geriausias stangrinamasis losjonas is faberlic, gal kas zino... ? aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar naudojate Faberlic dažus plaukams? Labai įdomu ar nudažo visus plaukus ir kurį laiką nereikia dažyti.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 12 10, 23:20)
Ar naudojate Faberlic dažus plaukams? Labai įdomu ar nudažo visus plaukus ir kurį laiką nereikia dažyti.

Dažau Fb dažais jau seniai. Puikiai nudažo net ir žilus plaukus. Tiesa, gal ir dažniau reikia dažyti nei salonų dažais, bet gal čia tik man, nes mano plaukai labai greitai auga. 4u.gif
Atsakyti
krasa nepatiko , raudoni nelabai kaip nudažė žilus plaukus , bet laikosi puikiai g.gif
faberlic dažai patiko thumbup.gif , tik atspalvių nelabai daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 12 12, 07:58)
Ačiū 4u.gif , bandysiu Faberlic ax.gif

Sveiki, bandziau ir as "faberlik " dazus.Daziau mokko spalva, pirma kart nudaze, bet nebuvau visai paytenkinta, nes turiu zyliu plauku, ir mano plaukas juodas, ir storos strukturos(gal tame ir buvo priezastis) smile.gif , bet po dveju sav, pakartojus, SUPER! Spalvyte grzi, zili, nudazyti, plaukuciai blizga.Man patinka.
Sekmes, jums isbandzius.Parasykit atsiliepimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažydavau plaukus šviesiomis sruogelėmis, gal žinote, kuri spalva -8831,8825 ar 8833 nudažytų gražiai šviesiai, bet ne ryškiai geltonai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliene @ 2011 12 08, 12:35)
4u.gif  labas,sakykit kokie atsiliepimai apie kvepalus?ar nblogai laikosi? dar domina nagu lakai,kurie is ju geresni?

Man kvepalai patinka, vieni laikosi ilgiau, kiti trumpiau, gal pagal kaina, nes turiu brangesnius ir pigesnius, tai brangesni geresni. O nagu lakai tai man tie pigesni geriau ir ilgiau laiko, gal ant tokio papuoliau, nors jei panaudojus kartu ant virsaus stiprikli, visi neblogai laiko. Kitokiu jau senokai nebenaudoju, bent jau nago nenusausina, nebesisluoksniuoja kaip su kitu firmu lakais anksciau smile.gif
Atsakyti
Iš kvepalų pas mane jau kažkelintas butelius yra Ramyata. Man tie tinka ir patinka, laikosi neblogai gana. O naudoju, gal kokie 6 metai, visada turiu turėt aš juos. smile.gif Esu turėjus ir šokoladinius, bet nelabai man jie. Paskiau dar domina Sensuele tas ružavas, kvapas skanus, bet įtariu, kad ilgai nelaikys.
Iš nagų lakų turiu dabar you nova serijos, žalią, mėlyną ir blizgučius. Žalias ir blizgutinis laikosi geriausiai. Aplamai, pastebėjau, kad tie lakai, kur turi daug perlamutro laikosi geriau, nei matiniai.
Atsakyti