Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

šitie man patiko thumbup.gif
ilgalaikiai lūpų dažai "Karštas bučinys"
user posted image
Artikulas: 4182-4187, Svoris: 3.7 g
Обновленная текстура помады делает цвет максимально ярким и блестящим, сохраняя его на губах до 6 часов!

ir yra dar kaip flomasteris , tie nepatiko ,
spalvų pasirinkimas mažas ir neatitinka visai pavaizduotu, matiniai ir kad blizgėtu ir gerai atrodytu reik tepti blizgi
Ilgalaikiai lūpų dažai FOREVER LIP TINTuser posted image
Artikulas: 4221-4223, Tūris: 3 ml.

Благодаря оригинальной упаковке в виде фломастера помада проста и удобна в применении. приятная текстура на водной основе содержит пантенол, обеспечивающий длительное увлажнение губ.

ДЕРЖИТСЯ НА ГУБАХ ДО 6 ЧАСОВ, НЕ ОСТАВЛЯЯ СЛЕДОВ НА ПОСУДЕ И ОДЕЖДЕ

ПРИДАЕТ ГУБАМ ЕСТЕСТВЕННЫЙ МАТОВЫЙ ЦВЕТ БЕЗ БЛЕСКА

ДЛЯ СОЗДАНИЯ СИЯЮЩЕГО ЭФФЕКТА СВЕРХУ МОЖНО НАНЕСТИ БЛЕСК ДЛЯ ГУБ
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 02 11, 17:38)
ilgalaikiai lūpų dažai "Karštas bučinys"
user posted image
Artikulas: 4182-4187, Svoris: 3.7 g
Обновленная текстура помады делает цвет максимально ярким и блестящим, сохраняя его на губах до 6 часов!

ir yra dar kaip flomasteris , tie nepatiko ,
spalvų pasirinkimas mažas ir neatitinka visai pavaizduotu, matiniai ir kad blizgėtu ir gerai atrodytu reik tepti blizgi
Ilgalaikiai lūpų dažai FOREVER LIP TINTuser posted image
Artikulas: 4221-4223, Tūris: 3 ml.

Благодаря оригинальной упаковке в виде фломастера помада проста и удобна в применении. приятная текстура на водной основе содержит пантенол, обеспечивающий длительное увлажнение губ.

ДЕРЖИТСЯ НА ГУБАХ ДО 6 ЧАСОВ, НЕ ОСТАВЛЯЯ СЛЕДОВ НА ПОСУДЕ И ОДЕЖДЕ

ПРИДАЕТ ГУБАМ ЕСТЕСТВЕННЫЙ МАТОВЫЙ ЦВЕТ БЕЗ БЛЕСКА

ДЛЯ СОЗДАНИЯ СИЯЮЩЕГО ЭФФЕКТА СВЕРХУ МОЖНО НАНЕСТИ БЛЕСК ДЛЯ ГУБ

O tas "Karštas bučinys" kiek laiko išlieka? Keletą valandų? Kiek? 5-6h? smile.gif
Atsakyti
Aš tepdavausi ryte išeidama ir paskui kai kada po pietų pertraukos, bet ne visada, nes pietų pertrauka irgi ne visada būdavo, ir nebūtinai visada tuo pačiu metu mirksiukas.gif Kadangi mūsų uniformos buvo su baltais marškinukais, tai ir tos serijos krempudra pasiteisino, tik dabar nepamenu ar dar yra toks produktas aplamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 02 10, 13:28)
deja , nesekasi su spalvom  doh.gif

QUOTE(m.angeliukas @ 2012 02 10, 16:25)
Sveiki, tai ko meginius nenuperki , as beveik visus turiu, kuriuos siulo, pagal juos renka ir as ir klientes. mirksiukas.gif

Aš irgi vargstu su spalvomis, vis nepataikau, kokios noriu g.gif . O kur galima rasti mėginiukų užsisakyti, kataloge tai nebūna...
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2012 02 13, 11:56)
Aš irgi vargstu su spalvomis, vis nepataikau, kokios noriu  g.gif . O kur galima rasti mėginiukų užsisakyti, kataloge tai nebūna...

faberlico puslapiuke yra kainoraščiai , juose būna prekių kurių nėra kataloge , bet turi parduoti
ir mėginukai ten smile.gif
jei platinat faberlicą paieškokit jų puslapiuke, jei ne prašykit pas savo platintoją smile.gif
Atsakyti
PHARMA Intensyvaus poveikio serumas, skatinantis plaukų augimą
Artikulas: 1611, Tūris: 30 ml.
Sveikutes, gal kas bande?Reiktu atsiliepimu.Dekoju ax.gif
Atsakyti
atsiprasau kad ysiterpiu:)norejau paklausti platintoju ar dar buna katalaguose krem pudra is dvieju komponentu(balta ir ruda)...nezinau net kaip vadinasi tiksliai,gal supratot apie ka as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2012 02 16, 11:37)
atsiprasau kad ysiterpiu:)norejau paklausti platintoju ar dar buna katalaguose krem pudra is dvieju komponentu(balta ir ruda)...nezinau net kaip vadinasi tiksliai,gal supratot apie ka as blush2.gif

Buna,vadinasi Toninis kremas "Mineralu kokteilis".Pasikeite pakuotes apipavidalinimas.
https://faberlic.com...c...d=75&ctg=05
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 16 vasario 2012 - 11:03
kokie kazin atsiliepimai apie ji...turejau maxfaktor toki is dvieju daliu,nebera gamyboje jau ju ieskausi pakaitalo doh.gif ir dar klausimelis kur galima butu ji nusipirkt ir mazdaug uz kiek:)gal verta pabandyti....
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2012 02 16, 11:42)
kokie kazin atsiliepimai apie ji...turejau maxfaktor toki is dvieju daliu,nebera gamyboje jau ju ieskausi pakaitalo doh.gif  ir dar klausimelis kur galima butu ji nusipirkt ir mazdaug uz kiek:)gal verta pabandyti....

..atsiliepimai patys geriausi... nes faberlic Toninis kremas dvieju spalvu savo tekstura prilygsta Maxfactor.. ir kaina pigesne
Atsakyti
Nusipirkau ir išbandžiau ilgalaikius lūpų dažus "Karštas bučinys". Laikosi ilgokai, tačiau truputį sausina lūpas ir man tas nelabai patiko.
Taip pat pabandžiau kūno šveitiklį "Meduolis". Na oda tapo švelnesne truputį ir tiek, bet stebuklo neįvyko.
Dėl spalvų tai galiu pasakyti kad Klaipėdoje S.Daukanto g. 4 pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais dirba tokia rusakalbė moteriške tai ant rankos parodo koks atspalvis, maloniai aptarnauja. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyyyy @ 2012 02 16, 23:43)
Nusipirkau ir išbandžiau ilgalaikius lūpų dažus "Karštas bučinys". Laikosi ilgokai, tačiau truputį sausina lūpas ir man tas nelabai patiko.

Ar nebandėte kartu užtepti ir blizgį? mirksiukas.gif
Atsakyti