Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(Senti @ 2012 02 27, 21:53)
šiaip galima naudoti kaip kursą - kas antra diena, kokius 5 kartus, o sekančius 5 kartus jau kas 3-4 diena... bet jau čia toks intensyvus naudojimas gausis...
o šiaip  pilnai užtenka 1-2 kartus per savaitę..
turiu visas 3 šias priemones, tai - naudoju be jokios sistemos, tik 1-2 kartus per mėnesį  4u.gif tiesiog pagal poreikį...
beje, patarimas ateičiai - naudok, kol dar pavasaris, kol nėra intensyvios saulės... nes jau vėliau, kai bus saulėti ir šilti orai, ypač to 1 žingsniuko nepatartina panaudojus eiti į lauką, nes gavus saulės, gali ant veido atsirasti pigmentinių dėmelių...

Dekui labai uz atsakyma,pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2012 02 27, 11:29)
bandziau makiazo valikli, paakiu krema, balzamus, visiskai nepatiko, slamstas kazkoks, paciu brangiausiu kremu nebandziau, bet tie zemesnes kainos man nepatiko visiškai, pasta irgi nepatiko, labai nusivyliau ir nepirksiu nieko ten. schmoll.gif

Garnier ir Nivea valdo lotuliukas.gif Kiekvienam pagal skonį, norus ir galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
o as sndn isbandziau tonalini krema(du viename) thumbup.gif net nuotaika pakilo,tikrai nenusileidzia kokybe nuo maxfaktor schmoll.gif
Atsakyti
O tas tonalinis kremas neapsunkina odos? Mano oda rieboka, todėl norisi kažko lengvo, kad truputį pamaskuotų trūkumus, bet nebūtų pojūčio kaip užsitepus pudros. Niekaip neapsisprendžiu ar pirkti jį, ar ne ax.gif
Atsakyti
tai kad zinokit butent kad neapsunkina,kitus jauti lyg kauke uzsidejus o tas taip smagiai pasiskirsto ir toks jausmas kad nieko netepes,mano oda gan riebi be sitas dalykelis thumbup.gif ir fainai kad tona paciai eina pareguliuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kanapecia: 28 vasario 2012 - 18:09
Tada ir aš tokio daikto noriu smile.gif
Atsakyti
dukra naudojasi irgi įvertino puikiai
Atsakyti
ydomu kokie atsilipimai apie plauku prieziuros linija g.gif kas girdet apie kondicionierius ir balzamus?? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos Faberlic gerbėjos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Šia kosmetika susidomėjau, tikriausiai, prieš kokius 7 metus, jei neklystu. Naudoju ją ir dabar. Yra tikrai puikių ir man tinkančių dalykų, buvo ir kas netiko. Ir tai naturalu- priemonė turi tikti ir pagal amžių, ir pagal odos poreikius ir t.t. Pirmieji gaminiai (nors ir tokiose atsilupinėjančiose sidabrinėse tūtelėse) pasirodę Lietuvoje, mano nuomone, buvo ypač geri, o lyginant kainas su užsienietiška deguonine kosmetika, tiesiog fantastiški. Dabar daugumos prekių šiuolaikinis, patrauklus dizainas, katalogai, tikriausiai, patrigubėjo, bet, man atrodo, kompanijos orientacija palaipsniui suka pelno ir tik kuo didesnio pelno linkme. Taip teigiu, pastoviai pastebėdama įvairius marketinginius triukus: keičiama pakuotė, tuo pačiu šiek tiek sumažinama talpa+reklama apie naują prekę ir=ženklus kainos padidėjimas. Nesuprantu, kodėl iš apyvartos buvo išimti puikūs 100% natūralūs aromatiniai serumai "Essencelle"- nuostabus produktas. (po to atsirado serija Aromage, kuri, kaip supratau, nepasiteisino). Mažiau domiuosi dekoratyvine kosmetika, bet kiek bandžiau, nepavyko išsirinkti nė vieno lūpdažio. Kvepalai kiek turėjau, itin nepatvarūs, nors, mano skoniui yra ir neblogų. Pvz. Festa di Vita - jaunatviškas, gaivus, linksmas, darnaus "akordo", lengvas ir lygiai taip pat lengvai išgaruojantis. Labiausiai mano skoniui tiko Donna Felice - energingas, turtingas ir aistringas aromatas, tikrai nusipirksiu dar. Ir vis tik tai aš mėgstu ir vertinu Faberlicą. 4u.gif Patinka prausikliai (ypač kreminiai) ir LUX prausimosi putos, neblogi šveitikliai, "žieminės" apsaugos priemonės (zima), deguonies balzamas, Rala platinum matrix serumas arba paprastas bet tikrai l geras drėkinamasis kremukas 12 - kai val. Dabar susidomėjau dažais, nes ir čia daug kas jais nenusivylė. Gal reiks pabandyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2012 02 28, 23:22)
ydomu kokie atsilipimai apie plauku prieziuros linija g.gif  kas girdet apie kondicionierius ir balzamus?? unsure.gif

Naudoju Faberlic šampūną dažytiems plaukams (8893) - neblogas; Krasa balzamų nebandžiau. O purškiamas losjonas (8900) nepatiko - apsunkina plaukus, vaizdas šiaip sau ir greičiau nei paprastai riebaluojasi plaukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2012 03 02, 23:52)
Sveikos Faberlic gerbėjos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Šia kosmetika susidomėjau, tikriausiai, prieš kokius 7 metus, jei neklystu. Naudoju ją ir dabar. Yra tikrai puikių ir man tinkančių dalykų, buvo ir kas netiko. Ir tai naturalu- priemonė turi tikti ir pagal amžių, ir pagal odos poreikius ir t.t. Pirmieji gaminiai (nors ir tokiose atsilupinėjančiose sidabrinėse tūtelėse) pasirodę Lietuvoje, mano nuomone, buvo ypač geri, o lyginant kainas su užsienietiška deguonine kosmetika, tiesiog  fantastiški. Dabar daugumos prekių šiuolaikinis, patrauklus dizainas, katalogai, tikriausiai, patrigubėjo, bet, man atrodo, kompanijos orientacija palaipsniui suka pelno ir tik kuo didesnio pelno linkme. Taip teigiu, pastoviai pastebėdama įvairius marketinginius triukus: keičiama pakuotė, tuo pačiu šiek tiek sumažinama talpa+reklama apie naują prekę ir=ženklus kainos padidėjimas. Nesuprantu, kodėl iš apyvartos buvo išimti puikūs 100% natūralūs aromatiniai serumai "Essencelle"- nuostabus produktas. (po to atsirado serija Aromage, kuri, kaip supratau, nepasiteisino). Mažiau domiuosi dekoratyvine kosmetika, bet kiek bandžiau, nepavyko išsirinkti nė vieno lūpdažio. Kvepalai kiek turėjau, itin nepatvarūs, nors, mano skoniui yra ir neblogų. Pvz. Festa di Vita - jaunatviškas, gaivus, linksmas, darnaus "akordo", lengvas ir lygiai taip pat lengvai išgaruojantis. Labiausiai mano skoniui tiko Donna Felice - energingas, turtingas ir aistringas aromatas, tikrai nusipirksiu dar. Ir vis tik tai aš mėgstu ir vertinu Faberlicą. 4u.gif Patinka prausikliai (ypač kreminiai) ir LUX prausimosi putos, neblogi šveitikliai, "žieminės" apsaugos priemonės (zima), deguonies balzamas, Rala platinum matrix serumas arba paprastas bet tikrai l geras drėkinamasis kremukas 12 - kai val. Dabar susidomėjau dažais, nes ir čia daug kas jais nenusivylė.  Gal reiks pabandyt? ax.gif

100% pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Nesiseka man su plaukų dažais unsure.gif - prieš 1,5 mėn. dažiau Faberlic šapmano sp. dažais - nudažė ryžai verysad.gif , šiandien dažiau su šviesiais perlamutriniais - šviesesni, bet vis tiek ryži verysad.gif Tai kokia spalva dažyti, kad būtų normalūs, šviesūs plaukai, kokie būdavo nudažomi kirpykloje - skandinavišku blondinu? g.gif
Atsakyti