Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 22 tema

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 09 30, 11:58)
Nu jau tiek parduotuvių tai jau tikrai nėra doh.gif Vaikams yra parduotuvių, HM, Cocodrilo,Reserved,KappAhl,ir viena didele apačioje žaislų ir rūbų( pamiršau pavadinimą doh.gif ).

O Coccodrillo neuzsidarius? g.gif
Atsakyti
[quote=Gabby3793,2011 09 30, 13:09]
Nu jau tiek parduotuvių tai jau tikrai nėra doh.gif Vaikams yra parduotuvių, HM, Cocodrilo,Reserved,KappAhl,ir viena didele apačioje žaislų ir rūbų( pamiršau pavadinimą doh.gif ).
[/quote]

Gal kur ne taip nuskaičiau 4u.gif
Nenoriu būti įkyri bet dar paklausiu rolleyes.gif
O plazoje yra kancelerinių prekių parduotuvių? 4u.gif smile.gif
[/quote]
Yra ten kažkoks knygynas, bet aš ten niekada neinu, tai nežinau net ko yra. Kanceliarinių prekių yra kauflande 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ABC* @ 2011 09 30, 21:42)
O Coccodrillo neuzsidarius?  g.gif

Nežinau, nes ji ten užkampy tokiam buvo, tai niekad ir neinu g.gif
Atsakyti
Kursas vakar tik pervaziavus siena : uz 1 lt dave 1,28 zl 4u.gif
Bialystoke tik 1.10 zl doh.gif gerai kad issikeitem pasieny.
zidinio kapsuliu kainos geriausios Leroy Merlin Bialystoke, gavosi pigiau negu Suvalkuose 500 zl mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 01 spalio 2011 - 14:19
Sveikos,

na ir informacijos čia pas jus doh.gif šaunuolės thumbup.gif

Aš pas jus vienu gan konkrečiu klausimu... ax.gif Žiemą Gariunuose nusižiūrėjau "dublionkę", kaina buvo 1500 Lt. Pardavėja pasakė, kad ji atvežta iš Lenkijos, tai vat pagalvojau, gal Lenkijoj galėčiau pigiau prasisukt. Vat dabar audžiu mintį lėkt į Lenkiją...

Gal galėtumėte patart - kur būtų geriausia lėkt tokio pirkinio? Mąstau, kad tai galėtų būti kažkoks didesnis turgus g.gif Ir iš vis - ar apsimoka dėl tos "dublionkės" važiuot?

Iš anksto dėkoju už pagalbą ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 01 spalio 2011 - 16:30

QUOTE(vasarė @ 2011 09 29, 22:49)
jei dydžiu lyginant, tai iki Akropolio kaip iki mėnulio  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Beatriukas @ 2011 09 30, 08:20)
o šiaip šeštadieniais labai daug žmonių parduotuvėse/turguose būna? Aš čia kažkada turėjau drąsos vasario mėnesį nuvažiuoti - tai baisu kas darėsi. Aplinkui vien tik lietuvių mašinos biggrin.gif
O turgus, kur mėsa parduodama (ne šeštadieninis) , nuo kelintos valandos dirba?

man patinka geriau darbo dieną važiuot.
QUOTE(Gabby3793 @ 2011 09 30, 13:09)
O plazoje yra kancelerinių prekių parduotuvių?  4u.gif  smile.gif

nežinau, tik pvz kauflande man kanceliarinės brangesnės nei lietuvos, kokybės nežinau, mažai pirkus.

QUOTE(wildpoppy @ 2011 09 30, 16:37)

nėštukių rūbų yra kasdieniniam turguj Suvalkuose

QUOTE(Wild Cherry @ 2011 10 01, 17:28)

dėl dublionkės nežinau, gal aks atsakys, tiesiog šalia to pirkinio galit ir daugiau ką nusipirkti, tikrai tada apsimokės, tarkim vaistai, dabar ir kuras ten dėl kurso pigiau, ir maistas
Atsakyti
Kauflando vaistine aplamai neverta demesio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute77: 01 spalio 2011 - 22:02
pritariu. kiek buvau, man kainos labiausia patinka vaistinėj už boružėlės, tik ten reikia klaust, kai nebemoku, užsirašau, parodau, supranta. ten randu kartais ir tokių vaistukų, kurių tarkim arkadijoj nėra
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 02, 09:08)
pritariu. kiek buvau, man kainos labiausia patinka vaistinėj už boružėlės, tik ten reikia klaust, kai nebemoku, užsirašau, parodau, supranta. ten randu kartais ir tokių vaistukų, kurių tarkim arkadijoj nėra

o kuri Boružėlė ? jų yra gal 5 , jei ne daugiau smile.gif

buvom lenkos , keitėmės pinigėlius 1,265

Osb su išdroža neprekiauja , kaminas 9m analogiškas schiedel gaunasi 600 pigiau , jau su atvežimu , pas Paškevičių, lenkai savo šiferinės dangos nemėgsta ir beveik Suvalkuos neprekiauja , radom Odbud parduotuvėje , kaina pasiūlė beveik ta pačia kaip pas mus bazėje radom smile.gif, taigi , pigiau tik kaminas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 10 02, 10:19)

cia kalbama apie ta boruzele, kur Nonievizca gatves pradzioj - yra arkadia vaistine 12A berods numeris, jei gerai pamenu.
Mes kai pirma karta buvom, tai pamenu, kad Arkadia universalines tuo adresu ieskojom, o radom tik vaistine hihihi.gif kai dar tik bumas prasidejo i lenkus vaziuot ir visi tik daugmaz zinojo, kur kas yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 10 02, 10:19)
buvom lenkos , keitėmės pinigėlius 1,265

Osb su išdroža neprekiauja , kaminas 9m  analogiškas schiedel gaunasi 600 pigiau , jau su atvežimu , pas Paškevičių, lenkai savo šiferinės dangos nemėgsta ir beveik Suvalkuos neprekiauja , radom Odbud parduotuvėje , kaina pasiūlė beveik ta pačia kaip pas mus bazėje radom smile.gif, taigi , pigiau tik kaminas smile.gif

jei nuo Marijampolės tai tiesiai pravažiavus kauflandą kairėje pusėje
Atsakyti
QUOTE(Gabby3793 @ 2011 09 29, 07:37)
Rankdarbiams : dekupazui, karoliukų(biserio) vėrimas dar norečiau rasti FIMO modelino pigiau.  unsure.gif

dekupazu nesidomiu, tai nezinau. Biseriui l.mazai ka galima rasti. kanvos daug pigiau nei LT, bet siulai siuvinejimui brangesni. O nerimui pigesni (mezgimui nesidomejau).

QUOTE(kaleda @ 2011 09 29, 08:05)
O siuvimo reikmenų parduotovė, kuri nurodyta pirmam puslapyje, berods Krotka gatvėje - kaip ji, didelis pasirinkimas?

mazas, bet ziurint ko ieskosit, gal rasit, gal ne.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 10 02, 21:44)
dekupazu nesidomiu, tai nezinau. Biseriui l.mazai ka galima rasti. kanvos daug pigiau nei LT, bet siulai siuvinejimui brangesni. O nerimui pigesni (mezgimui nesidomejau).
mazas, bet ziurint ko ieskosit, gal rasit, gal ne.

Ačiū. Nėrinių reikia. O priemones rankdarbiams kur perkate?
Atsakyti