Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 22 tema

QUOTE(rug @ 2011 06 13, 00:11)
mergaitės, nežinot, joninės pas pšekus šventinė ar darbo diena?

23d. tikrai sventine-devintines, o del kitu nezinau.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 06 13, 08:04)
tai aš maximoj nusipirkau su akcija tokį kaip lenkuos virš 200 aš pirkau už 199

kada cia taip ?
Atsakyti
prieš 2 savaites kažkur
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2011 06 12, 22:11)
mergaitės, nežinot, joninės pas pšekus šventinė ar darbo diena?

Tokiu kaip ir Joniniu lenkai nesvencia ir niekuomet nesvente. Bet Pl didele svente 23 d., (ketvirtadieni), todel jau ir penktadieni (24d) gali daug kas nedirbti (jie megsta ilgus savaitgalius pasidaryti).
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Ryt planuojam iki Suvalkų palėkti... Įdomu kaip ten situacija su pirkiniais... nes kalbos eina, kad PIKO juodai nieko nėra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~neira~ @ 2011 06 16, 21:18)
Labas vakarėlis,

Ryt planuojam iki Suvalkų palėkti... Įdomu kaip ten situacija su pirkiniais... nes kalbos eina, kad PIKO juodai nieko nėra... g.gif

užvakar buvau - visko ten yra, net sparnelių buvo ir pigiau negu turguje-4,9 zl, Kindziuk dešra l.skani-stora, kiūeta tokia, kaip skilandis(ieškok Piko patalpoje-šaldytuve), l.skanių dešrelių rūkytų pirkau ir t,t,.Tiesa, visada perku tik brangią jų produkciją, nes pigios ir čia neperku.Visada gerai apsiperku ir sutaupau.Tiesa, man labai patinka naujasis Piko pieno sandėlys.Ten visokių pieniškų dalykėlių daug.L.skanūs sviestukai - maži gabaliukai įvairaus skonio - kaip mūsų Šeimininkės sviestas, tik skanesni. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
manau kad važiuosim šeštadienį, įdomu kaip ten ? seniai jau nebuvom , pasižiūrėjau laikraštukus , turėtu but ramunėlėje vištiena pigi po 3,99, gaila kad keičiasi šeštadieniais Kauflande akcijos , nespeju pasižiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,kas vaziuosit si savaitgali i suvalkus,gal galit dirstelt ir imest cia i tema PIKO bazes darbo grafika birzelio 24-25 dienoms.Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 06 16, 23:00)
manau kad važiuosim šeštadienį, įdomu kaip ten ? seniai jau nebuvom , pasižiūrėjau laikraštukus , turėtu but ramunėlėje vištiena pigi po 3,99, gaila kad keičiasi šeštadieniais Kauflande akcijos , nespeju pasižiūrėti  blush2.gif

Penktadienį apie 23 val. visada būna naujas Kauflando šeštadienio laikraštukas.
Atsakyti
Planuojam ir kartu abejojam , ar verta rytoj aplankyti suvalkus ir ten apsiperkant sutaupyti? Domina cukraus kaina. Gal kas galėtumėte pasufleruoti... būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Pirmadienį Kauflande pirkau 5 kg cukraus 15,99 Zl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 17 birželio 2011 - 12:15
QUOTE(visai_nauja @ 2011 06 17, 13:14)
Pirmadienį Kauflande pirkau 5 kg cukraus 15,99 Zl.

Mačiau reklaminiame laikraštuke kažkurio prekybcentrio, bet šiandien ši akcija baigiasi g.gif Bet spėju, kad po Lt nuo kg tikrai sutaupysiu (lyginant su kainomis LT). Labai ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regido: 17 birželio 2011 - 13:33