QUOTE(France;) @ 2006 02 24, 16:20)
buvau dažiusi sruogom,bet dabar norėjau,kad daugiau pašviesintų ir dar kokią spalvą įdėtų-taio gavosi kaip ir visi

man tai labiausiai patinka saules kirpykloj

QUOTE(jurgusia @ 2006 02 25, 00:55)
o pas ka kerpiesi?
ot sunku pasakyti

buvau euro gymo kirpykloj, tai apsaugok dieve

dar girdejau kad bonasforsoj gerai kerpa kirpeja asta, tik ten zymiai brangiau nei saulej

Reiks savaitgalį gražintis kurioje nors šiaulių kirpykloje. Nei vienoje dar nesu tam mieste buvusi. Parekomenduokite kokią nors. Galit ir kirpėjų vardus, kontaktus nurodyti.
QUOTE(France;) @ 2006 03 01, 22:27)
Nemanau,kad rasi gera kirpeja kuri neturetu klijentu bent pora savaiciu
Yra tema ,apie geras kirpejas Siauliuose

Yra tema ,apie geras kirpejas Siauliuose

o tai kaip šita tema vadinasi

Reda "MIražas" 841525454
ir "Valandėlė sau" 841520952
o čia jos mobilus 861522193

aš pasiskambinau penktadienį ir užrašė pirmadieniui

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 03 02, 13:20)
dar nebuvo sujungta

Pries pora menesiu kirpausi plaukus pas reda is Mirazo. Apsaugok Dieve, daugiau ten ne kojos nekelsiu. Apskabe mano plaukus kaip pati norejo, suvele: is 22 metu paneles tapau mazdaug 10 metu vyresne, plaukai labai nusiuro, nors iki tol turejau sveikus. Is keliu pazistamu zmoniu izgirdau atsiliepimus apie ja (gaila, kad per velai): anksciau ji dirbdavo daug geriau, klausydavo klientu noru, o dabar isivaizduoja, kad yra super kirpeja ir pati isradineja sukuosenas. Simta karta keikiau save, kad nuejau pas ja, nes dabar nebezinau, ka su plaukais daryti. Mama iki siol kartoja, kad taip baisiai dar niekad neatrodziau. Suplojau 60lt uz issityciojima is mano plauku
QUOTE(Kissa @ 2006 03 02, 16:31)
Pries pora menesiu kirpausi plaukus pas reda is Mirazo. Apsaugok Dieve, daugiau ten ne kojos nekelsiu. Apskabe mano plaukus kaip pati norejo, suvele: is 22 metu paneles tapau mazdaug 10 metu vyresne, plaukai labai nusiuro, nors iki tol turejau sveikus. Is keliu pazistamu zmoniu izgirdau atsiliepimus apie ja (gaila, kad per velai): anksciau ji dirbdavo daug geriau, klausydavo klientu noru, o dabar isivaizduoja, kad yra super kirpeja ir pati isradineja sukuosenas. Simta karta keikiau save, kad nuejau pas ja, nes dabar nebezinau, ka su plaukais daryti. Mama iki siol kartoja, kad taip baisiai dar niekad neatrodziau. Suplojau 60lt uz issityciojima is mano plauku

očia tai bent

na man tai normaliai

Miraze pas EMA

na as jau daugely metu kerpuosi "Fejoj" turiu "savo" kirpeja (Ingrida), kuria pasitikiu, ir kuri nukerpa be jokiu priekaistu! O ir kaina gera, uz kirpima 9 lt sumoku, na mano plaukai trumpi, reikia iskarpyti.. jau kaip modelinis gaunasi, o ne tiesisi nukirpti.
Sauleje esu 2 kartus kirpusis kai manoji atostogavo, tai abu kartus nusivylaiu! poadare visiskai ne taip kaip taremes! nebepamenu vardu, viena tai ruse lyg ir buvo. .
Sauleje esu 2 kartus kirpusis kai manoji atostogavo, tai abu kartus nusivylaiu! poadare visiskai ne taip kaip taremes! nebepamenu vardu, viena tai ruse lyg ir buvo. .