Įkraunama...
Įkraunama...

Gal žinot gerą kirpėją Šiauliuose?

Buvau pas Redą Miražę ir labai patenkinta ir kaina normali ax.gif su dažymu ir kirpimu 52lt
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 02 24, 16:20)
Visus plaukus dazei? ax.gif

buvau dažiusi sruogom,bet dabar norėjau,kad daugiau pašviesintų ir dar kokią spalvą įdėtų-taio gavosi kaip ir visi ax.gif
Atsakyti
man tai labiausiai patinka saules kirpykloj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2006 02 25, 00:55)
o pas ka kerpiesi?

ot sunku pasakyti lotuliukas.gif nes kai mano kirpeja (geriausia is visu turetu) kristina isejo i dekreta, tai taip ir lankausi pas kitas ten dirbancias, buvau pas birute, patinka kaip nudazo, nepatinka kaip nukerpa..buvau pas kitas, tik vardu nebepamenu doh.gif nu nieko blogo nepadare biggrin.gif viskas normaliai bigsmile.gif tik vistiek laukiu kristinos, turetu pries vasara grizti 4u.gif
buvau euro gymo kirpykloj, tai apsaugok dieve doh.gif schmoll.gif kosmaras ne kirpeja, kirpo 1 valanda, ne taip kaip as norejau, bet taip kaip ji norejo verysad.gif daugiau ten kojos nekelsiu schmoll.gif
dar girdejau kad bonasforsoj gerai kerpa kirpeja asta, tik ten zymiai brangiau nei saulej 4u.gif
Atsakyti
Reiks savaitgalį gražintis kurioje nors šiaulių kirpykloje. Nei vienoje dar nesu tam mieste buvusi. Parekomenduokite kokią nors. Galit ir kirpėjų vardus, kontaktus nurodyti.
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 03 01, 22:27)
Nemanau,kad rasi gera kirpeja kuri neturetu klijentu bent pora savaiciu blush2.gif
Yra tema ,apie geras kirpejas Siauliuose 4u.gif

o tai kaip šita tema vadinasi g.gif
Reda "MIražas" 841525454
ir "Valandėlė sau" 841520952
o čia jos mobilus 861522193 ax.gif
aš pasiskambinau penktadienį ir užrašė pirmadieniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 03 02, 13:20)
o tai kaip šita tema vadinasi g.gif

dar nebuvo sujungta tongue.gif
Atsakyti
Pries pora menesiu kirpausi plaukus pas reda is Mirazo. Apsaugok Dieve, daugiau ten ne kojos nekelsiu. Apskabe mano plaukus kaip pati norejo, suvele: is 22 metu paneles tapau mazdaug 10 metu vyresne, plaukai labai nusiuro, nors iki tol turejau sveikus. Is keliu pazistamu zmoniu izgirdau atsiliepimus apie ja (gaila, kad per velai): anksciau ji dirbdavo daug geriau, klausydavo klientu noru, o dabar isivaizduoja, kad yra super kirpeja ir pati isradineja sukuosenas. Simta karta keikiau save, kad nuejau pas ja, nes dabar nebezinau, ka su plaukais daryti. Mama iki siol kartoja, kad taip baisiai dar niekad neatrodziau. Suplojau 60lt uz issityciojima is mano plauku
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 03 02, 16:31)
Pries pora menesiu kirpausi plaukus pas reda is Mirazo. Apsaugok Dieve, daugiau ten ne kojos nekelsiu. Apskabe mano plaukus kaip pati norejo, suvele: is 22 metu paneles tapau mazdaug 10 metu vyresne, plaukai labai nusiuro, nors iki tol turejau sveikus. Is keliu pazistamu zmoniu izgirdau atsiliepimus apie ja (gaila, kad per velai): anksciau ji dirbdavo daug geriau, klausydavo klientu noru, o dabar isivaizduoja, kad yra super kirpeja ir pati isradineja sukuosenas. Simta karta keikiau save, kad nuejau pas ja, nes dabar nebezinau, ka su plaukais daryti. Mama iki siol kartoja, kad taip baisiai dar niekad neatrodziau. Suplojau 60lt uz issityciojima is mano plauku

blink.gif g.gif
očia tai bent doh.gif
na man tai normaliai g.gif
Atsakyti
Miraze pas EMA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 02 kovo 2006 - 17:16
Na po 15 min einu plauku "taisyti" i salona "Prie saules" smile.gif Grizusi pasipasakosiu
Atsakyti
na as jau daugely metu kerpuosi "Fejoj" turiu "savo" kirpeja (Ingrida), kuria pasitikiu, ir kuri nukerpa be jokiu priekaistu! O ir kaina gera, uz kirpima 9 lt sumoku, na mano plaukai trumpi, reikia iskarpyti.. jau kaip modelinis gaunasi, o ne tiesisi nukirpti.
Sauleje esu 2 kartus kirpusis kai manoji atostogavo, tai abu kartus nusivylaiu! poadare visiskai ne taip kaip taremes! nebepamenu vardu, viena tai ruse lyg ir buvo. . schmoll.gif
Atsakyti