Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

cia jus kalbate apie registracija i skrydi,kad tikrai skrendi ar kazka kita? jeigu apie ta registracija, kad patvirtini jog skrendi, tai as isvis to nedarysiu, nes jie neturi jokios teises neskraidinti taves jeigu tu neuzsireginai,kad tikrai skrisi.
Atsakyti
vieną tik rodo ir leido, aš tai noriu registruotis nes noriu vietukes geras pasirinkt.
Atsakyti
a, aisku. as kai pirkau bilieta iskarto pasirinkau vieta. paemiau prie lango, man ten geriausia, o siaip jokio skirtumo kurioje ten eileje ir siaip praktiskai jokio skirtumo kur ten atsisesi, bele ne prie pat tuliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 25, 21:17)
a, aisku. as kai pirkau bilieta iskarto pasirinkau vieta. paemiau prie lango, man ten geriausia, o siaip jokio skirtumo kurioje ten eileje ir siaip praktiskai jokio skirtumo kur ten atsisesi, bele ne prie pat tuliko biggrin.gif

As kiek skridau tiek skirtingose vietose sedejau, ir galiu pasakyt, kad pati geriausia vieta yra paciam paciam gale prie tuliko, nes is galo niekas nesedi ir siaip arti tulikas, plius gali filmuot pakilimus, nusileidimus ir nieks neknis proto, nes nieks nematys.
Praeitais metais, kai skridau apie 18 valandu tai uz manes sedejo vokieciu berniukas (apie 8metu) su seima, tai visa kelia sparde i sedyne, atsisuki pasakai, kad apsiramintu pabuna ir vel is naujo. O tevam px, nesupranta, kad ju lepunas kazkam trukdo miegot.
Atsakyti
Taip pat jei būna laisvų vietų, jos dažniausiai būna lėktuvo gale, o tai reiškia jog yra nemaža tikimybė, kad prasidėjus skrydžiui galėsit užsiimti šalia esančią laisvą vietą. Dar vienas būdas patogiau keliauti yra skrendant dviese rezervuotis vidurinę sėdynių sekciją (kur trys būna), užsirezervuojant kraštines vietas, o vidurinę paliekant tuščią. Tokiu atveju labai didelė tikimybė, kad tokios vietos daugiau niekas ir neužims, nes nenorės, o ji bus užimta tik tokiu atveju, jei lėktuvas bus užpildytas maksimaliai, kas būna retai. Taip prasidėjus skrydžiui turėsite 3 vietas vietoj 2-ų ir tarkim pakaitomis pasidėjus galvą ant keliu bendrakeleiviui miegoti galima beveik kaip lovoje smile.gif. Jei vis tik kažkas sėdės per vidurį tarp Jūsų, galima pasiūlyti apsikeisti, didelė tikimybė, kad sutiks, nes sėdėti per patį vidurį yra nepatogiausia.

Nereikėtų užmiršti, kad laipinimas dažniausiai vyksta tik per priekines duris, o tai reiškia, kad lėktuvą sėdėdami gale paliksite vieni paskutiniųjų, tai yra šiek tiek ilgiau užsibūsite, bet niekur labai neskubant tai didelio skirtumo tikriausiai nesudaro smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(J.B. @ 2011 05 25, 21:37)
As kiek skridau tiek skirtingose vietose sedejau, ir galiu pasakyt, kad pati geriausia vieta yra paciam paciam gale prie tuliko, nes is galo niekas nesedi ir siaip arti tulikas, plius gali filmuot pakilimus, nusileidimus ir nieks neknis proto, nes nieks nematys.
Praeitais metais, kai skridau apie 18 valandu tai uz manes sedejo vokieciu berniukas (apie 8metu) su seima, tai visa kelia sparde i sedyne, atsisuki pasakai, kad apsiramintu pabuna ir vel is naujo. O tevam px, nesupranta, kad ju lepunas kazkam trukdo miegot.

man tai prie wc nesinoretu sedeti, nes pastoviai malasi eiles zmoniu biggrin.gif vien del to.

aij ir siaip nereiskia,kad jeigu paimsite dviese skrendant tas vidurines vietas, abi is sonu,kad per viduri negausite kaimyno biggrin.gif gi daug zmoniu skrenda po viena. ir siaip neleidzia lektvuve keisti sedimos vietos jei yra kazkur netoli laisva vieta. nors gal kazkur ir leidzia, bet kiek man teko matyti, tai neleidzia. nebent tu sedesi prie laaabaaiii didelio zmogaus ir paprasysi,kad leistu persesti, nes jums anksta vietos, bet siaip sugalvojus,kad va noriu sesti ten, tai neleis greiciausiai.
Atsakyti
Leidžia keistis, bent jau LOTuose.. aš per skrydi kelias vietas pakeičiau, galiausiai į galą nusigavome su savo kompanija ir patogiai įsitaisėm per kelias vietas.
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 25, 20:05)
taip su situo canada air, bet nieko apie svori nezinau, neturejau laiko dometis ir i prieki kai skrisiu, tai nesiimsiu daiktu jokiu beveik, nedaug labai.

Na as i prieki paimsiu tik tai kas suvartojama. Tai man siaip del svorio galva neskauda, bet as tikiuos, kad griztANT atgal nebus jokiu bedu su lagaminais del to canada air g.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 25, 14:07)
tai neleis greiciausiai.

kiek esam skride ir transatlantiniuose skrydziuose, ir i Meksika ar Jamaika, ar cia vietoj, niekad nebuvo problemos susikeist schmoll.gif o, del ishejimo ish lektuvo, tai koks skirtumas g.gif juk nepriskubesi, lagaminai juk visi kartu 4u.gif
kas cia rashe apie medzioklinius rubus, tai musu prashe 4u.gif naktinio matymo optini taikikli, kuris dedasi ant medzioklinio shautuvo 4u.gif LT jis labai daug kainuoja, bet mes negalejom nuvezt, nes reikalingas leidimas, nes tai priskaitoma kaip ginklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2011 05 26, 00:01)
Leidžia keistis, bent jau LOTuose.. aš per skrydi kelias vietas pakeičiau, galiausiai į galą nusigavome su savo kompanija ir patogiai įsitaisėm per kelias vietas.

kelias vietas? doh.gif kazi ar nueje i koki miuzikla irgi dairotes ar yra laisvu neuzimtu vietu ir sedates ne i savo vieta? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Ar dave mum koki dokumenta susijusi su sveikatos draudimu? Kaip reik susitvarkyt sita reikala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 26, 10:38)
kelias vietas? doh.gif  kazi ar nueje i koki miuzikla irgi dairotes ar yra laisvu neuzimtu vietu ir sedates ne i savo vieta? biggrin.gif  g.gif

Atšok doh.gif kaip kas nori taip tas elgiasi cool.gif
Atsakyti