Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

laba diena 4u.gif labai reikia jusu patarymo,ka daryti smile.gif vienu zodziu dukrai spalio 10 sueina 2 metukai,per klaida darbdave parase kad busiu dekretinese iki gruodzio17,bet noreciau stot i darbo birza spali kad jau lapkryti gauciau pinigeliu is birzos,bet yra problema,kad darbdave yra isvykus ir nera galimybiu ja surast,net mokesciai jos neranda.patarkyt ka daryt? smile.gif
kada as galiu stot i birza?prasau patarkyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 09 27, 14:45)
laba diena 4u.gif labai reikia jusu patarymo,ka daryti  smile.gif vienu zodziu dukrai spalio 10 sueina 2 metukai,per klaida darbdave parase kad busiu dekretinese iki gruodzio17,bet noreciau stot i darbo birza spali kad jau lapkryti gauciau pinigeliu is birzos,bet yra problema,kad darbdave yra isvykus ir nera galimybiu ja surast,net mokesciai jos neranda.patarkyt ka daryt? smile.gif
kada as galiu stot i birza?prasau patarkyt unsure.gif

Ispradziu jums reikia iseiti is darbo,o paskui jau i birza.O firma paty egzistuoja,dirba?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 27, 14:48)
Ispradziu jums reikia iseiti is darbo,o paskui jau i birza.O firma paty egzistuoja,dirba?

firmos yra,bets nieks nedirba ir jokia veikla nevikdoma,sio metu ji tik registruota ir tie ir nezinau ka daryt,ten buvo induvidali veikla,kaip man dabar is darbo iseiti jei nerandu savininkes? doh.gif

QUOTE(jele25 @ 2011 09 27, 14:57)
firmos yra,bets nieks nedirba ir jokia veikla nevikdoma,sio metu ji tik registruota ir tie ir  nezinau ka daryt,ten buvo induvidali veikla,kaip man dabar is darbo iseiti jei nerandu savininkes? doh.gif

gal man kreiptis i darbo inspekcija ir ji mane paliosos?ar palaukti tos dienos ir automatiskai mane atleis?na net nezinau ka ir garyti,noretusi jau dabar info susirink ir pradet judet i kazkuria puse smile.gif prasau padekyt notworthy.gif gal kas susidure su tokia situacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 27 rugsėjo 2011 - 13:58
QUOTE(jele25 @ 2011 09 27, 16:01)
gal man kreiptis i darbo inspekcija ir ji mane paliosos?ar palaukti tos dienos ir automatiskai mane atleis?na net nezinau ka ir garyti,noretusi jau dabar info susirink ir pradet judet i kazkuria puse smile.gif prasau padekyt notworthy.gif gal kas susidure su tokia situacija?

kreipkis i darbo inspekcija, gal iki lapkricio ir padarys ka nors, nes kitu atveju gali suvargti...
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 27, 13:57)
kiek laiko stovejot?ar gaudavot bedarbio pasalpa ir kada buvo paskutinis mokejimas?O pasakimas,kad bus viskas is naujo,t.y nesiulys jums tokiu darbu,kaip siulo dabar,t.y gatviu sluot.

Pasakymas "iš naujo", tai reiškia, kad stažas DB skaičiuosis nuo nulio, o kad nesiūlys darbų, tai čia niekas negarantuoja.

Įdomu, kaip vat išsilavinimas gatvių šluot neleidžia eit, o darbo biržoj sėdėt leidžia, taip išeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 27, 22:37)
Pasakymas "iš naujo", tai reiškia, kad stažas DB skaičiuosis nuo nulio, o kad nesiūlys darbų, tai čia niekas negarantuoja.

Įdomu, kaip vat išsilavinimas gatvių šluot neleidžia eit, o darbo biržoj sėdėt leidžia, taip išeina?  g.gif

tai ta ir parasiau smile.gif o darbus tai siulis,tik ne gatviu sluot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 27 rugsėjo 2011 - 22:16
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 27, 23:15)
tai ta ir parasiau smile.gif o darbus tai siulis,tik ne gatviu sluot.

Kodėl manot, kad nesiūlys gatvių šluot? Siūlo ir neseniai priimtiems.

Ir ar galima taip išsiregistruot/užsiregistruot, kiek nori ir kada nori?
Atsakyti
Del issiregistravimo ir iregistravimo as ir suabejojau,juk pusmetis turi praeiti,kad vel priimtu,ar kas pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 28, 09:04)
Del issiregistravimo ir iregistravimo as ir suabejojau,juk pusmetis turi praeiti,kad vel priimtu,ar kas pasikeite?

pusmetis turi praeiti kai jus isbraukia pati konsultante,jei pats issibrauki,tai nors ir rytoj gali vel registruotis.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 27, 23:31)
Kodėl manot, kad nesiūlys gatvių šluot? Siūlo ir neseniai priimtiems.

Ir ar galima taip išsiregistruot/užsiregistruot, kiek nori ir kada nori?

Nes viskas per nauja,todel puse metu turi siuliti pagal specialybe arba tik ta darba kuri nurodei,kad nori dirbti.Aisku nesakau,kad visuose birzuose taip,kad visos konsultantes nesiulo.Galima issiregistruoti ir ant rytojaus vel prisiregistruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 rugsėjo 2011 - 08:10
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 28, 09:09)
Nes viskas per nauja,todel puse metu turi siuliti pagal specialybe arba tik ta darba kuri nurodei,kad nori dirbti.Aisku nesakau,kad visuose birzuose taip,kad visos konsultantes nesiulo.Galima issiregistruoti ir ant rytojaus vel prisiregistruoti.

Esu girdėjus, kad ir neseniai užsiregistravusiam pasiūlė eit gatvių šluot, jaunam žmogui, neseniai baigusiam mokslus. Čia Vilniuj berods buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 28, 10:22)
Esu girdėjus, kad ir neseniai užsiregistravusiam pasiūlė eit gatvių šluot, jaunam žmogui, neseniai baigusiam mokslus. Čia Vilniuj berods buvo.  g.gif

taigi sakau,dar nuo konsultantes priklauso.
Atsakyti
Vėl aš su savo klausimais blush2.gif

Bedarbio pašalpai gauti stažo turiu pakankamai. Žodžiu iki dekreto dirbau apie nepilnus tris metus (skirtingose darbovietėse bet kelių dienų skirtumu) ir kai išėjau į dekretą dabar jau 4 metai, nes pas mane du pametinukai. mažąjai dabar metai ir du mėnesiai. Darbo iki sueis jai 2 metukai ieškausi pati. Galvoju kad blogiausiu atveju kai sueis du metukai eisiu į biržą jeigu nerasiu. Pasiskaičiau apie tuos viešuosius darbus. Nebijau jų. Bet ar yra kokia nors riba, kad galiu jų atsisakyti? Ta prasme, jeigu pasiųstų gatvių šluoti, man būtų tragedija nes turiu stiprią alergiją dulkėms. Gaučiau šluot- tai labankt be ligoninės neišsiversčiau. Gydytojų išrašai ir diagnozės yra. Ar tokiu atveju aš galiu atsisakyti tokio darbo? Ar jau niekas į sveikatą nežiūrėtų ir brauktų? g.gif
Atsakyti