Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Montekrista @ 2011 05 22, 20:11)
g.gif tikrai nesusituoksiu, nes jau susituokus esu. g.gif  biggrin.gif

na tada galima pritaikyti toms, kurios to dar nepadare ir, kaip jos sako nesiruosia daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 22, 22:16)
na tada galima pritaikyti toms, kurios to dar nepadare ir, kaip jos sako nesiruosia daryti biggrin.gif

Kiwi o kaip jos ruosis, jei joms nieks nesiulo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 22, 20:19)

fantazuoti juk niekas neuzdraude mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 22, 21:19)

taigi siūlo. ne visos gi rauda paslapčiom, nes joms nesiperša.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 22, 21:09)
nesu sutikusi nei vienos moters, kuri istikruju nenoretu isteketi, net pacios arsiausios santuokos priesininkes per savo vestuves verke is laimes biggrin.gif

O kaip yra su tomis, kurios neverkė iš laimės g.gif ? Ar jos priskirtinos prie normalių moterų ? unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 22, 21:09)
nors nesu sutikusi nei vienos moters, kuri istikruju nenoretu isteketi, net pacios arsiausios santuokos priesininkes per savo vestuves verke is laimes biggrin.gif

labas malonu susipažinti:bigsmile: Santuokos visiškai nesureikšminu, nors esu ištekėjusi. Blogai, kai poroje vienam tai yra labai svarbu, o kitas nenori ir viskas. mano atveju, aš sakiau, kad niekada netekėsiu biggrin.gif Vyrui tai buvo svarbu, man jokio skirtumo, tai ir ištekėjau biggrin.gif Per vestuves neverkiau, ne sšiaip nesuprantu esmės verkimo per jas, džiaugtis reikia, o ne verkt.
Ar kas nors po jų pasikeitė? manau pasikeitė, bet ne dėl vestuvių, o todėl, kad žmogus auga ir keičiasi, taip pat keičiasi ir santykiai. Ir vestuvės čia mažaisiai dėtos.

šiaip iš esmės labai mėgstu įvairaus plauko tradicijas, taigi vestuvių sukaktį galima paversti nuostabia kasmetine šeimos tradicija.

Atsakyti
unsure.gif neverkiau per vestuves, visai, jackau, tai jau blogai? Va vyras šokdamas tai net ant rankų stovėjo, bet galvoju iš jaudulio... biggrin.gif
Atsakyti
ai ir dar stebina tie, kurie deklaruoja, kad vestuvės jiems nieko nereiškai ir yra visai nesvarbios, bet nesituokai, nors antrajai pusei tai reiškia labai daug. Tai taip išeina, jei jau bijoma, tai kažką vis dėl to reiškia? ne sjei tai "tik" bevertis anspaudas pase, tai ko bijot?

Nes man gerai ir taip ir taip, nematau skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 22 gegužės 2011 - 20:36
QUOTE(Forget @ 2011 05 22, 20:29)
labas  malonu susipažinti:bigsmile:  Santuokos visiškai nesureikšminu, nors esu ištekėjusi. Blogai, kai poroje vienam tai yra labai svarbu, o kitas nenori ir viskas. mano atveju, aš sakiau, kad niekada netekėsiu  biggrin.gif  Vyrui tai buvo svarbu, man jokio skirtumo, tai ir ištekėjau  biggrin.gif  Per vestuves neverkiau, ne sšiaip nesuprantu esmės verkimo per jas, džiaugtis reikia, o ne verkt. 
Ar kas nors po jų pasikeitė? manau pasikeitė, bet ne dėl vestuvių, o todėl, kad žmogus auga ir keičiasi, taip pat keičiasi ir santykiai. Ir vestuvės čia mažaisiai dėtos.

šiaip iš esmės labai mėgstu įvairaus plauko tradicijas, taigi vestuvių sukaktį galima paversti nuostabia kasmetine šeimos tradicija.

tai ir sakiau, kad verke IS LAIMES, o beto, jei jau mes savo isvaizda (buvo tema apie grozi) laikomes visuomenei priimtinu normu, kodel sioje vietoje spjaunam i ta pacia visuomene?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 22, 21:29)
unsure.gif neverkiau per vestuves, visai, jackau, tai jau blogai? Va vyras šokdamas tai net ant rankų stovėjo, bet galvoju iš jaudulio... biggrin.gif

nenormalios mes oi kokios nenormalios.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 22, 20:29)

o tu jo paklausk
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 22, 21:32)
tai ir sakiau, kad verke IS LAIMES, o beto, jei jau mes savo isvaizda (buvo tema apie grozi) laikomes visuomenei priimtinu normu, kodel sioje vietoje spjaunam i ta pacia visuomene?

nelabai supratau klausimo rolleyes.gif sakot, kad tekėti reikia, dėl visuomenės normų?
Atsakyti