Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

[quote=Dianocka,2011 05 29, 20:09]
Sveikos kepejeles,[QUOTE]
[/QUOTE]Migle79 -"Meškiuko sapnas"[QUOTE]
[/QUOTE]RIMVILMA,2011 05 29, 21:20[QUOTE]

wub.gif wub.gif wub.gif bis.gif bis.gif bis.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif -BE ZODZIUUUU...
Atsakyti
Dianocka thumbup.gif:
O sakykit, kurioj vietoj jus i MMG mase imaisote dazus g.gif Ir kokios konsistencijos (milteliais ar skystus) g.gif Jei skysti ar dadedat cukraus pudros, ar nereikia nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 05 29, 16:23)
Wingaile, isties nuostabus torciukas su tiltu O kaip ji padayti ir is ko?  g.gif

aciu, tiltas is paprasciausio cipciuko pastilazo, iskociojau, ispjoviau ir padzioviau ant dubenelio, tik jo sonai lygus, ta prasme ne siaurejantys, smile.gif o po to slapia beze ir burbuliukai, visa didziojo tilto paslaptis mirksiukas.gif

Olesta - pas mane kaime 3 namai stovi unsure.gif kuriame pasislepus esi ????? bigsmile.gif eisiu i svecius mirksiukas.gif lotuliukas.gif
@adrij@ - tas zalias su tulpemisir gyvuneliais wub.gif wub.gif nerealus thumbup.gif
Noiraite- toks niam niam niam tortukas wub.gif thumbup.gif
Migle79- toks selnus, grazus krikstynu tortukas, meskutis labai mielas wub.gif wub.gif
RIMVILMA- man grazu wub.gif , tik roziu spalva man asmeniskai (bet tai tik man )nelabai ax.gif
Dianocka- Austejos kriksto tortukas thumbup.gif wub.gif laaaabai grazus wub.gif

kad tusciai nebirbciau dar viena kukluti idesiu : turtingas kavos, pastilazas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 05 29, 23:02)
kad tusciai nebirbciau dar viena kukluti idesiu : turtingas kavos, pastilazas smile.gif

grazu,tik man regis,drugeliu krasciukai nelabai dailus.as tam reikalui isigijau paprastas britvutes ir jei kazkas nelabai graziai issiima ,apdailinu su britvute,kaikur dantu krapstuku kampukus apglostau... mirksiukas.gif
------
Dianockos kaip visada,saviti,grazus tortukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 29, 22:32)
Dianocka thumbup.gif:
O sakykit, kurioj vietoj jus i MMG mase imaisote dazus g.gif Ir kokios konsistencijos (milteliais ar skystus) g.gif Jei skysti ar dadedat cukraus pudros, ar nereikia nieko g.gif

dazus imaisau jau i padaryta MMG... tiesiog minkau kol mase vientisai nusidazo...naudoju americolor skystus dazus...pudros papildomai nededu:)
Atsakyti
aciu merginos uz grazius zodzius 4u.gif

Migle49-sokoladinis plastic tai kazkas ,kaip ir sokoladas su medumi tik mano zemej -naudojamas light corn syrup dar vadinamas ,kaip gliukozes sirupas,mase labai lanksti:)

Dainocka -angeliukai wub.gif

Migle 49 tortuka spalva labai svelni wub.gif kokia cia butu ir kokiais dazais?
Atsakyti
Wingaile, jaučiu kaimus būsiu sumaišius, pas mane biškiuką daugiau namų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dianocka, kaip visada tobula 4u.gif

drugeliams nereik nei britvutės, kai apverčiat formytę su mase, švelniai pirštais perimetrą perbraukit ir nusiima visi nelygumai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles. Turiu jums rimta man neisprendziama klausima,tai prasau jusu pagalbos:

Dariau krema (nu tikrai labai skanus),pagal toki recepta:

500gr vysniu
30gr krakmolo
2 pak vanilino
2 valg. š. amareto
300gr mascarpones
150gr grietines
100gr grietineles
80gr cukraus

vysnias uzpilu su cukrumi ir palaikau kol nuvarves sultys.Tas sultis sumaisau su vandeniu,kad butu 250ml skyscio.krakmola sumaisau su 5 v.š. sultim,o likusias sultis,vanilina ir amareta užvirinu,supilu isleista krakmola ir ismaisau.sudedu vysnias ir palieku atvesti.mascarpone sumaisau su grietine ir sujungiu su vyšniu mase.grietinele isplaku atskirai. Va cia ir prasideda beda: kai tik sudedu i visa mase grietinele,man viska sutraulia i varske ir kremas lieka toks grudetas. Ka as darau negerai? receptas is vokiskos knygos. biskvitas-migdolinis ir tikrai laaaaaaaabai skanus tortas(nesaldus). Gal galit patarti ka daryti,kad nesutrauktu man jo?

Ačiū!
Atsakyti
Labas mergaites,
tortuku vau @adrija@- labai juokingas kempiniukas su tom kojinem lotuliukas.gif man patiko Dianocka- blink.gif dinozaurai kokie puikus thumbup.gif

maniskis, jogurtinis, mmg

user posted image

Atsakyti
Sveikos, aišku kažkada jau buvo rašyta, bet užsimuškit, nerandu doh.gif
Kaip tiksliai vadinasi ta Minordijos masytė, kad kokio velnio nenusipirkti?
Atsakyti
Roll Out cukrinė masytė, dengimui ir lipdymui 4u.gif

pasta222, nuostabus tortukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 30, 09:38)
maniskis, jogurtinis, mmg

Nu bet orchidejos nerealios wub.gif Labai grazu 4u.gif
Ir visu kitu torciukai neitiketini 4u.gif
Atsakyti