Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(Bijuna @ 2011 06 03, 09:21)
Tu nepatikesi, man viskas lygiai taip pat  lotuliukas.gif Bet taip pat turiu įtarimą, kad pataupau cukraus  g.gif  Šiandiena vėl reikia daryti, tai išsitrauksiu receptą ir griežtai pagal jį darysiu  aggressive.gif

Man irgi is pirmo karto slapia beze gavosi superine, o antra kart atrode viskas gerai, bet kai pastovejo pasidare matine, papuosimai tokie neberyskus, visai netokia sad.gif
Sakykit, ar darot pagal sita recepta?
Kremas „Šlapia” beze
-4 kiaušinių baltymai
-1 stiklinė cukraus (200gr)
-vanilinio cukraus truputį arba kitokio skonio esencijos
-¼ arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties

Dar klausimelis del geliu gamybos. Ar galima lapelius, darytus is pastilazo, klijuoti viena su kitu aisingu? Reikia daryt bijunus, kur daug sluoksniu lapeliu, tai galvoju kaip geriau suklijuoti... O gal dar kokiu patarimu del lapeliu klijavimo? ax.gif
Atsakyti
Visiska nesekme verysad.gif
Bandizua daryti pastilaza lipdymui pagal Asseni recepta, ikelta papuosimu temoje be komentaru. Nu niekaip nesigavo, viska dejau tiksliai pagal proporcijas, bet supylus zelatina, tai labai skysta pasidare ir reikejo deti cukraus pudros, kad galima butu minkyti. Bet pati tesla labai trupanti buvo, negalejau graziai krastu iskociot, liko tokie nutrupeje, o kai isdziuvo sutrupejo visai sad.gif Nesuprantu, gal kas galetu patart? blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 03, 11:05)
Man irgi is pirmo karto slapia beze gavosi superine, o antra kart atrode viskas gerai, bet kai pastovejo pasidare matine, papuosimai tokie neberyskus, visai netokia sad.gif
Sakykit, ar darot pagal sita recepta?
Kremas „Šlapia” beze
-4 kiaušinių baltymai
-1 stiklinė cukraus (200gr)
-vanilinio cukraus truputį arba kitokio skonio esencijos
-¼ arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties

Kol kas niekas neįdėjo kito recepto, tai kol kas tik šis. Čia minimalus cukraus kiekis, jeigu mažinate, tai ir nesigauna, galima tik padidinti
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 03, 13:37)
Visiska nesekme  verysad.gif

dauguma ta recepta yra pasikeite siektiek,t.y. vietoj 60ml vandens,pila 40-50ml. (atrodo tokios proporcijos)
Atsakyti
Man kaip tai žirafai, aš dar pridursiu dėl šaldytuvų temos, taigi, kad kvapų neprisigertų-torto formos apačią apvynioju vienkartine plėvele, paskui dar visą torta formoj vėl apvynioju, rodos nesusmirdo dar niekad unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 03, 13:11)
dauguma ta recepta yra pasikeite siektiek,t.y. vietoj 60ml vandens,pila 40-50ml. (atrodo tokios proporcijos)

Acu, reiks dar bandyt.. sad.gif man kazkaip ten slakelio aliejaus truksta, gal tada neskilinetu taip, zodziu eksperimentai tesiasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Kepejeles 4u.gif

Jusu visu tortukai labai grazus wub.gif o as kepima visai apleidau blush2.gif is vis nieko nesuspeju blush2.gif

Dabar gavau anytai iskpet tortuka. Ir galvoju papuost slapia beze, sakykit, torto virsu ar reikia istept sviestiniu kremu ar ta pacia beze pries dzibuojant? Dabar tiesiog biskvitas.

Ir ar beze atlaikys 150km kelione? Ar geriau vietoj man uzsiimt dzibavimais? Tiesa, dzibuosiu tik virsu. Sonai bus sokoladine tvorele .

Is anksto aciu uz atsakymus ir grazaus Jums savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
del beze nezinau,bet sokoladines tvoreles tokiai kelionei as nedaryciau schmoll.gif man,kol nuveziau 30km ji aptirpo-na,nebent "saltum"kondicionieriaus pagalba
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 02, 11:49)
Jūsų teismui

FANTASTISKAS wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 03, 08:33)

toks naminis mielas ir savas atrodo blush2.gif thumbup.gif labai labai bigsmile.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 03, 09:03)
gal geriau alaus jiems nupirkti?  g.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 03, 14:45)
Acu, reiks dar bandyt.. sad.gif man kazkaip ten slakelio aliejaus truksta, gal tada neskilinetu taip, zodziu eksperimentai tesiasi biggrin.gif

va,vis galvoju,kodel nepakeicia receptu-t.y. nepataiso-paskui klaidinames,tos,kurios pradedancios rolleyes.gif
Atsakyti
slapia beze kelione tai tikrai atlaikys.tik va del skoladines tvoreles tai pabijociau. jei dzibuosi ant gryno biskvito,tai nebutina sviestinis.

---
aciu,mergaites,uz ivertinima smile.gif bet kaip daug kas sitame tortuke pamate savo vyra/teti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 03 birželio 2011 - 14:08
QUOTE(keno @ 2011 06 03, 14:54)
del beze nezinau,bet sokoladines tvoreles tokiai kelionei as nedaryciau schmoll.gif man,kol nuveziau 30km ji aptirpo-na,nebent "saltum"kondicionieriaus pagalba

sokoladine tvorele darysiu vietoj, tik va idomu ar galeciau jau snd su beze virsu apdzibuot ir veztis g.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 03, 15:08)
slapia beze kelione tai tikrai atlaikys.tik va del skoladines tvoreles tai pabijociau. jei dzibuosi ant gryno biskvito,tai nebutina sviestinis.

Aciu uz atsakyma 4u.gif kaip tik sitai ir norejau suzinot smile.gif
Atsakyti