Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 56 palata

Jamie's girl stiprybes tau verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 27, 22:32)

Nuostabu!!!!! 4u.gif Labai labai... as ta muzika taip megstu, ir dar sokis! net man asaros susikaupe ziurint! labai grazu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89 ir style oro_buckis.gif
QUOTE(Nika89 @ 2011 05 27, 21:29)
Bet Robkes irgi kazkada buvo svenciamas filmavimo aikstelej smile.gif

2009 "New Moon"
user posted image

MTV Movie Awards 2011 su Kristen(rusiski subtitrai)

Atsakyti
user posted image

Atsakyti
style stiprybės tau, turbūt visi mes esam netekę artimų žmonių ir žinom ką tai reiškia, tad didžiausia užuojauta...
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 27, 23:32)

jau kaip merginos kūnas dirba wub.gif
Atsakyti
O kur musu Partizane? g.gif Gal ji isruko pas saviski? Kai pamatysime naujas Dzasperio foto, reikia paziureti jas atidziai...gal salia jo, ji stovi bigsmile.gif laguna, tu ji stebi, tad jei kas, duok zinia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 28 gegužės 2011 - 09:04
Labas visoms 4u.gif . Jau sokeja smile.gif puikiai juda. Jau tas bliudas Kristen ant galvos lotuliukas.gif . Bet jau oras koks sakes mega_shok.gif , o dukra siandiena sventeje soks siaubas kazkoks. Vis i dangu ziuriu ir tikiuosi, kad saulute islys ir daugiau nelis unsure.gif .
Atsakyti
Daiva as ir vakar vakare sededama Partizane prisiminiau, sedejau galvojau, tai tikriausiai, kad isruko nes seniai nematyt ir negirdet g.gif

Jo sokeja super thumbup.gif thumbup.gif

o oras siaubingas, man taip galva skauda antra diena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantik: 28 gegužės 2011 - 09:18
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 28, 10:01)
Kai pamatysime naujas Dzasperio foto, reikia paziureti jas atidziai...gal salia jo, ji stovi  bigsmile.gif laguna, tu ji stebi, tad jei kas, duok zinia  mirksiukas.gif

Tai įmeskit jos foto bigsmile.gif . Baisiai jau daug merginų aplink jį sukasi doh.gif
Aš tai jaučiu palauksiu žiemos rolleyes.gif Jasper su 100 monkeys atlėks iki UK thumbup.gif .
The full UK tour dates are (all December 2011):
12 – Manchester Academy 3
14 – Birmingham Institute, The Temple
15 – London Islington Academy
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 28, 11:15)
Tai įmeskit jos foto  bigsmile.gif . Baisiai jau daug merginų aplink jį sukasi  doh.gif
Aš tai jaučiu palauksiu žiemos  rolleyes.gif  Jasper su 100 monkeys atlėks iki UK  thumbup.gif .
The full UK tour dates are (all December 2011):
12 – Manchester Academy 3
14 – Birmingham Institute, The Temple
15 – London Islington Academy

Tai ir tu pas ji ziema leksi bigsmile.gif O del Partizanes foto...tai jei pamatysi labai stilinga blondine, tai zinok, ten ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikki Reed einanti į "American Idol" afterparty user posted image My Webpage
100 monkeys susitinka su American Idols
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 27, 23:32)

Fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Koks lankstumas bigsmile.gif Ir šokis toks gražus thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 28, 07:04)

Smagiai čia jie bigsmile.gif Žiūrėjau anąkatr be subtitrų, tai nelabai supratau esmės, tik taip įdomu buvo pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti