Labas rytas Nika89, style ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Paparaciai ir fanai Toronte "dirba" visu pajegumu
Mua mua atgal ~~~~~~~~~~~~~~~~~ oh mama mia.... Mano vyras siandien varo dviem dienom i Toronta Eina peeeeklon. Jei gris ir pasakys, kad mate Robke ... Jam sakes...
As irgi noreciau dabar su juo buti... Pareguliuociau kur vaziuoti
Sakes, taip nesisedi darbe... Nu kazkoks kosmaras. Savaitgali buvo sunku but vienai, bet pripratau, tai dabar negaliu tarp zmoniu but, nervina mane jie su tais savo klausimais - ar tau viskas gerai, kaip tu???? Aaaaaaa. Nu kaip gali but gerai, kas per klausimai... Jau geriau vienai tupet namie... Su savo mintim...
As irgi noreciau dabar su juo buti... Pareguliuociau kur vaziuoti
Sakes, taip nesisedi darbe... Nu kazkoks kosmaras. Savaitgali buvo sunku but vienai, bet pripratau, tai dabar negaliu tarp zmoniu but, nervina mane jie su tais savo klausimais - ar tau viskas gerai, kaip tu???? Aaaaaaa. Nu kaip gali but gerai, kas per klausimai... Jau geriau vienai tupet namie... Su savo mintim...
Šiąnakt sapnavau Robertą ir supratau, kad laikas pas jus užsukti Bet sapnas man nepatiko Sapnuoju, kad mes su juo kalbamės "pa dušam" ir aš jo klausiu "tai jūs su Kristen pora ar tik reklaminis triukas?", o jis man "Mes ne pora" Pamenu gilaus liūdesio jausmą...