Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 56 palata

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 31, 14:37)
doh.gif  Jomajo...  unsure.gif ieskojau as tos info... pagal mano skaiciavimus patys apdovanojimai musu laiku 6 val. ryto, o kilimas - pora valandu pries, tai kazkur 4 val. ryto. Bet penktadieni - sestadieni bus aiskiau...  smile.gif

Tai čia įdomu kaip daryti reiks - ar anskti keltis, ar labai vėlai eit gult g.gif
Atsakyti
labas

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 31, 10:42)
Pirma Eclipse parodija, kuri bus parodyta per MTV Movie Awards 2011

fui fui fui nesuprantu as tu parodiju visai.. gal mano jumoro jausmas atbukes? unsure.gif

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 31, 12:55)
Tai mes tada visos po  100 000 vaiku supuotumem  lotuliukas.gif  Ziaurokai... doh.gif

jooo ta pati pagalvojua! apsaugok viespateliau butu biggrin.gif

QUOTE(laguna @ 2011 05 31, 14:08)
Dėl parodijos sutinku su visomis  drinks_cheers.gif  nesamonė  schmoll.gif . Vyras vis travima mane pasižiūrėti "Vampurai užkniso juodai" Sako, gal po to išgysiu  g.gif . Ar esat mačiusios, padėjo? Kažkaip visai nenoriu išgyti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visai nepatiko.. isjungiau po... 10 minuciu smile.gif pieva kazkokia man pasirode..

QUOTE(3kitten @ 2011 05 31, 18:02)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  Maciau as ta knyga knygyne, padeta prie saulelydzio, perverciau ir irgi taip ir pagalvojau, kad turbut neverta pirkt smile.gif

Idomu 5 knyga isleis ar ne kada nors  g.gif

esu sakiua, kad as perskaiciau ja.. bet tik todel, kad buvo is tos pacios serijos.. nors neidomi visai smile.gif
Atsakyti
sveikos

papuošalai faini thumbup.gif o parodija kažkokia nežinau unsure.gif O "Vampyrai užkniso juodai" peržiūrėjau lyg visą, net neatsimenu. Bet kad nesąmonė ten tai faktas doh.gif
Aš dar neapsisprendžiau, ar žiūrėsiu apdovanojimus biggrin.gif Nes 6d tai pamokų nėra, bet keltis 4 ryto ne itin traukia. Nu žiūrint ar Kristen su Robertu dalyvaus biggrin.gif Jei jie bus, tai tada tikriausiai žiūrėsiu biggrin.gif

Nepamirštam balsuoti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
labai nuotaikingas video rolleyes.gif na ir klaidų pridarau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabeta_depp: 31 gegužės 2011 - 19:43
Robertas filmavimo aiksteleje 05/31

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 31, 20:41)
labai nuotaikingas video  rolleyes.gif na ir klaidų pridarau  doh.gif

Man taip patiko žiurėti į juos. Į jų meilę wub.gif My Webpage
Atsakyti
JACKSONAS/DŽASPERIS YRA MANIŠKIS!!!

Dar pamatysiu tokius bajerius, išvysiu mad.gif biggrin.gif

Iš papuošalų norėčiau... vilkiukų serijos auskarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 31, 21:04)
JACKSONAS/DŽASPERIS YRA MANIŠKIS!!!

Dar pamatysiu tokius bajerius, išvysiu mad.gif biggrin.gif

Iš papuošalų norėčiau... vilkiukų serijos auskarų biggrin.gif

Jeigu kai kas nebūtų tai parašę Didelėm raudonom raidėm, tau dabar dėl to neskaudėtų galvos cool.gif biggrin.gif biggrin.gif

Maniškis maniškis maniškis maniškis ... blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(laguna @ 2011 05 31, 20:49)

Maniškis maniškis maniškis maniškis ...   blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kaip nors pasidalinkit? biggrin.gif Vienai Jacksonas, o kitai Džasperis?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir kas gautųsi - vienai ledai, o kitai tik pagaliukas? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 31, 22:10)
Ir kas gautųsi - vienai ledai, o kitai tik pagaliukas? cool.gif

Arba vienai ledai, kitai vaflinis indelis doh.gif Prižadu daugiau nerašyti Maniškis. Nuo šiol Mūsiškis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti