Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 56 palata

Pala pala pala (kažkodėl taip ir skamba Rudoko personažo intonacija mintyse biggrin.gif )

Kad jau taip su tuo stulpu...Ok, nori kelt, lai kelia, bet g.gif Jei jos mes čia sėdim iš didelės meilės Twilight, tai kodėl tada tai yra gėdos stulpas unsure.gif Na ok, jei tos žinutės atspindi meilę twilight'ui, tai kodėl likus ketvirtoj vietoj daužoma per galvą ( doh.gif ) g.gif mhm, aš pvz pasidarau išvadą - kad - och kiek prikalbėjau. Nors gal ten mintis kitokia - taip myliu, taip myliu, o tik ketvirtoj vietoj rolleyes.gif

Nors ko aš čia neršiu cool.gif Vis tiek stengiuosi nuo šios temos toliau būt, tai kaip ir neturėtų rūpėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 05 24, 11:08)
Bet musiskiai kazkur uzsikase nesirodo g.gif . Nei Kristen, nei kiti aktoriai  unsure.gif visi i apkasus sulinde 4u.gif .

Robertas 23 d. pradejo filmuotis filme "Kosmopolis", Toronte. biggrin.gif

user posted image

Taylor siandien dalyvaus sou bigsmile.gif

Peter Facinelli atostogauja Graikijoje rolleyes.gif

Filmo "Cowgirls n' Angels" (2012) ir nuotraukos...
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 24, 13:19)
Robertas  23 d. pradejo filmuotis filme "Kosmopolis", Toronte. biggrin.gif

Kazin, jam plaukus nukirpo ar ne? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nieko nebespėju unsure.gif šią savaitę 4 egzai, o kai toks oras visiškai nesimokina schmoll.gif kadangi daug laiko neturiu, prisidėsiu prie tų kurios pastarųjų dienų diskusiją užraukė mirksiukas.gif nors kodėl tai vadinama gėdos stulpu aš ir nesuprantu, na nebent man pvz gėda būtų likt sąrašo gale laugh.gif
siaubingai laukiu treilerio, ir mtv apdovanojimų, tikiuos jie ten bus wub.gif o šita Roberto fotosesija viena gražiausių ir man wub.gif
Atsakyti
Laputaitytė mirksiukas.gif biggrin.gif

Kellan Lutz Hercules Photoshoot by Daniel Riera
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas podrushkes smile.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 24, 11:24)
Juk ant gėdos stulpo nei viena nenori atsidurt cool.gif

Ai as galiu but... Man dzin... Juk auksine taure duoda... lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 24, 11:48)
user posted image

Eik tu peeeeeeklooooon. Vos jogurtu nepaspringau. Total ideal.. Kodel as ne Londone gimiau doh.gif Kodel ne Robkes kvartale doh.gif Kodel su juo vienoj smeldezej nezaidziau doh.gif

Jamie nepyk, bet juk zinai kaip buna su ta pirma meile - neisrausi jos tongue.gif unsure.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 24, 13:01)
Pasinaudojau style patarimu ir isijungusi sau rezima "o man dzin"  galvoju...
Nori pliukst kelti ta stulpa, lai kelia, nes tai jos noras...
Vadina ta stulpa gedos stulpu, lai vadina...
Padaro kas nori savo isvadas del tam tikro kito nario zinuciu kiekio, lai daro...tai tik ju isvados...
Daugiau niekada nesiaiskinsiu kam cia rasau ir kodel cia rasau..forumas sukurtas bendravimui...jei kazkas galvoja kitaip, tai  tik ju nuomone...

Mamuk - BŪTENT!!!!!! Siurbk geras emocijas, grozi ir geri is aplinkos, o ne nereiksmingus pezalus... Mua mua mua... Ko cia Nika Tu pastoviai mano mama buciuoji??? g.gif bicycle.gif biggrin.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 24, 13:14)
Jei jos mes čia sėdim iš didelės meilės Twilight, tai kodėl tada tai yra gėdos stulpas  unsure.gif Na ok, jei tos žinutės atspindi meilę twilight'ui, tai kodėl likus ketvirtoj vietoj daužoma per galvą ( doh.gif ) g.gif mhm, aš pvz pasidarau išvadą - kad - och kiek prikalbėjau. Nors gal ten mintis kitokia - taip myliu, taip myliu, o tik ketvirtoj vietoj rolleyes.gif

Laputaityt... Zinai viena teorija plaukia is kitos teoremos. Ir esme tokia - ne TWILIGHT'as uzknisa (ooops), o pati galingoji motina - Super Mama... Kuri yra visu temu lopsys... Twilight tema jega... Tik manau kiekviena zinote daugelio nuomone apie SM - tipo sedi SM, pyyyyyze... neturi ka veikt, bet daugelis net nezino, kad yra tokia gerule tema kaip si... Galvoja, kad tik apie vystyklus, mastitus, lasinius ir diedus kalbam... Ne velnio... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamie's girl: 24 gegužės 2011 - 13:25
Labutis visoms 4u.gif

Labai patiko Adele dainos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gėda pasakyti, kad pasiklausiau tik dabar, bet likau neapsakomai sužavėta bigsmile.gif

Uzsispyrele, labai gražios Roberto nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif Praskaidrinai dieną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

užbėgau pasilabint, mokslai spaudžia, o dar toks oras vacation1.gif

Gražios foto wub.gif Vakar Kristen foto iš įvairių renginių peržiūrėjau. Po to dar youtube'j "Speak" peržiūrėjau, nors jau vėlu vėlu buvo.

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 24, 12:44)

As Adele "atradau" tik suzinojusi, kad Robertas  buvo jos koncerte ir likau suzaveta thumbup.gif  wub.gif

Aš irgi tik taip atradau bigsmile.gif wub.gif

---
Nustebino, kad jau kelinta dieną apietą patį šnekat. Įkėliau tą sąrašą, daugiau nebedėsiu (ir dar ankstesnės temos atknistos biggrin.gif nu pasistengta thumbup.gif ) " doh.gif " ką daryt, niekaip medalio negaunu lotuliukas.gif Pavadino juokais kažkas sąrašiuką "gėdos stulpu" ir prilipo. Jokia man čia gėda ir joks laisvo laiko turėjimo nustatymas (aš jo dabar neturiu, bet vis tiek forume sėdžiu)...
Ši tema ir panašios, kai padaromas konfliktas, kurio galima išvengt praleidžiant kai kuriuos postus, man baigta. Į širdį neimu, esu čia dėl Twilight ir niekur neisiu schmoll.gif Gyvenkim draugiškai, ik irudens daug laiko. Laukiam BA wub.gif
Atsakyti
000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 24 gegužės 2011 - 14:38
Partizane, ku ku ( prisiminiau style sapna lotuliukas.gif )...kur tu g.gif biggrin.gif
Kol taves nera, naujas gandas pasklido...per 100 Monkeys koncerta mate Ashley Greene ir Jackson Rathbone besibuciuojancius bigsmile.gif
Saltinis
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 24, 16:14)
Partizane, ku ku ( prisiminiau style sapna lotuliukas.gif )...kur tu  g.gif  biggrin.gif
Kol taves nera, naujas gandas pasklido...per 100 Monkeys koncerta  mate Ashley Greene ir Jackson Rathbone besibuciuojancius bigsmile.gif
Saltinis

prisivaidino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 05 24, 16:26)
prisivaidino    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o gal jie tai puikiai slepe ir jau seniai kazkas tarp ju... rolleyes.gif cia jums ne Robke, kuris meluot nemoka dirol.gif
Atsakyti