Labas podrushkes
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 24, 11:24)
Juk ant
gėdos stulpo nei viena nenori atsidurt
Ai as galiu but... Man dzin... Juk auksine taure duoda...
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 24, 11:48)
Eik tu peeeeeeklooooon. Vos jogurtu nepaspringau. Total ideal.. Kodel as ne Londone gimiau

Kodel ne Robkes kvartale

Kodel su juo vienoj smeldezej nezaidziau
Jamie nepyk, bet juk zinai kaip buna su ta pirma meile - neisrausi jos
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 24, 13:01)
Pasinaudojau style patarimu ir isijungusi sau rezima "o man dzin" galvoju...
Nori pliukst kelti ta stulpa, lai kelia, nes tai jos noras...
Vadina ta stulpa gedos stulpu, lai vadina...
Padaro kas nori savo isvadas del tam tikro kito nario zinuciu kiekio, lai daro...tai tik ju isvados...
Daugiau niekada nesiaiskinsiu kam cia rasau ir kodel cia rasau..forumas sukurtas bendravimui...jei kazkas galvoja kitaip, tai tik ju nuomone...
Mamuk - BŪTENT!!!!!! Siurbk geras emocijas, grozi ir geri is aplinkos, o ne nereiksmingus pezalus... Mua mua mua... Ko cia
Nika Tu pastoviai mano mama buciuoji???
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 24, 13:14)
Jei jos mes čia sėdim iš didelės meilės Twilight, tai kodėl tada tai yra
gėdos stulpas 
Na ok, jei tos žinutės atspindi meilę twilight'ui, tai kodėl likus ketvirtoj vietoj daužoma per galvą (

)

mhm, aš pvz pasidarau išvadą - kad - och kiek prikalbėjau. Nors gal ten mintis kitokia - taip myliu, taip myliu, o tik ketvirtoj vietoj
Laputaityt... Zinai viena teorija plaukia is kitos teoremos. Ir esme tokia - ne TWILIGHT'as uzknisa (ooops), o pati galingoji motina - Super Mama... Kuri yra visu temu lopsys... Twilight tema jega... Tik manau kiekviena zinote daugelio nuomone apie SM - tipo sedi SM, pyyyyyze... neturi ka veikt, bet daugelis net nezino, kad yra tokia gerule tema kaip si... Galvoja, kad tik apie vystyklus, mastitus, lasinius ir diedus kalbam... Ne velnio...