Įkraunama...
Įkraunama...

Batai nutrynė kojas

Taigi vakar buvo balius ir ta proga visą vakarą pravaikščiojau su bateliais, bet man jie taip nutrynė kulną unsure.gif
Svarbiausia, kad penktadienį vėl bus proga ir reikės eit su jais ( aišku jau dėsiuosi kitus, bet šian matavausi ir žiūriu, kad skauda tą kulną ir vos keli žingsnius paeinu unsure.gif doh.gif ) Taigi noriu jūsų paklaust kaip man išsigydyti, gal pleistrus kokius nusipirkti, kad netrintų ?? Jei taip tai kokius nusiprikti ? Ką jūs rekomenduotumėt ?? Nes su kedais gi negaliu eiti doh.gif
Atsakyti
Batų parduotuvėse yra pirkti tokie... Hmz... Nežinau kaip juos įvardinti... Tiesiog nuėjus į batų parduotuvę, jei paprašytum tokių "lipdukų", įklijuojamų į batus nuo trynimo, tau pardavėja juos duotų. Tokie jie minkštučiai. Tereikia įklijuoti bate į tą vietą, kuri trina ir bėdos nelieka.
Atsakyti
tai gal tie pleistriukai "Compeed" padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2011 05 22, 15:33)
tai gal tie pleistriukai "Compeed" padetu  mirksiukas.gif

nuo lūpų pūslelinės?
Atsakyti
QUOTE(Calliope @ 2011 05 22, 14:04)
Batų parduotuvėse yra pirkti tokie... Hmz... Nežinau kaip juos įvardinti... Tiesiog nuėjus į batų parduotuvę, jei paprašytum tokių "lipdukų", įklijuojamų į batus nuo trynimo, tau pardavėja juos duotų. Tokie jie minkštučiai. Tereikia įklijuoti bate į tą vietą, kuri trina ir bėdos nelieka.

Man asmeniškai jie nepadėjo išspręsti problemos. Kulnus ir toliau trynė, o išbėgus skysčiui, lipdukas tose vietose sukietėjo.
Aš siūlyčiau rinktis atvirą avalynę arba jei nėra galimybės eiti su tokia, tai klijuot paminkštintą pleistriuką ant žaizdelės ir dėtis pėdkelnes.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 23, 03:12)
nuo lūpų pūslelinės?

biggrin.gif Yra ir kojom nuo nutrynimu smile.gif nors ir juokingai nuskambes, bet as naudoju carmex lupu balzema blush2.gif kai tik nutrina iskat ant puslytes tepu carmex'a 3\4kartus per diena ir po 2dienu nebuna nei zenklo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 05 22, 19:15)
biggrin.gif Yra ir kojom nuo nutrynimu  smile.gif nors ir juokingai nuskambes, bet as naudoju carmex lupu balzema blush2.gif kai tik nutrina iskat ant puslytes tepu carmex'a 3\4kartus per diena ir po 2dienu nebuna nei zenklo thumbup.gif

Yra, bet ne compeed.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 23, 07:46)
Yra, bet ne compeed.

Deja...Paciai teko ismeginti butent compeed koju pleistriuka smile.gif http://www.google.lt.../...tx=57&ty=50
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 05 22, 23:15)
Deja...Paciai teko ismeginti butent compeed koju pleistriuka smile.gif  http://www.google.lt.../...tx=57&ty=50

Būtent šis pleistriukas yra prie cosmopolitano pridėtas. Puiki proga pabandyti.
Atsakyti
Aš kaip tik šiandien išbandžiau tą compeed pleistrą smile.gif Gavau, kai pirkau cosmopolitną. Pats pleistras įdomus toks, kaip guminis. Ir ką, šiaip tikrai lengviau buvo eit, mažiau trynė, bet jau kaip sunku buvo po to tą pleistrą nulupt doh.gif taip smarkiai su buvo su žaizda sukibęs. Jau buvau nusprendus jų nusipirkt, bet apsigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 22, 20:46)
Yra, bet ne compeed.

Atsiprašau už dezinformaciją ax.gif
Buvau googlinus, tai metė tik nuo lūpų pūslelinės doh.gif O vakar pati su cosmopolitanu gavau mėginuką ax.gif
Atsakyti
man Compeed pleistriukai nepamainomi. o nuimti jų ir nereikia iš karto. su jais galima ir maudytis, ir t.t., t.y. palikti iki kol pūslė ar nutrynimas užgis.
Atsakyti