Svarbiausia, kad penktadienį vėl bus proga ir reikės eit su jais ( aišku jau dėsiuosi kitus, bet šian matavausi ir žiūriu, kad skauda tą kulną ir vos keli žingsnius paeinu
Taigi vakar buvo balius ir ta proga visą vakarą pravaikščiojau su bateliais, bet man jie taip nutrynė kulną
Svarbiausia, kad penktadienį vėl bus proga ir reikės eit su jais ( aišku jau dėsiuosi kitus, bet šian matavausi ir žiūriu, kad skauda tą kulną ir vos keli žingsnius paeinu
) Taigi noriu jūsų paklaust kaip man išsigydyti, gal pleistrus kokius nusipirkti, kad netrintų ?? Jei taip tai kokius nusiprikti ? Ką jūs rekomenduotumėt ?? Nes su kedais gi negaliu eiti
QUOTE(volia* @ 2011 05 22, 15:33)
nuo lūpų pūslelinės?
QUOTE(Calliope @ 2011 05 22, 14:04)
Batų parduotuvėse yra pirkti tokie... Hmz... Nežinau kaip juos įvardinti... Tiesiog nuėjus į batų parduotuvę, jei paprašytum tokių "lipdukų", įklijuojamų į batus nuo trynimo, tau pardavėja juos duotų. Tokie jie minkštučiai. Tereikia įklijuoti bate į tą vietą, kuri trina ir bėdos nelieka.
Man asmeniškai jie nepadėjo išspręsti problemos. Kulnus ir toliau trynė, o išbėgus skysčiui, lipdukas tose vietose sukietėjo.
Aš siūlyčiau rinktis atvirą avalynę arba jei nėra galimybės eiti su tokia, tai klijuot paminkštintą pleistriuką ant žaizdelės ir dėtis pėdkelnes.
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 23, 03:12)
nuo lūpų pūslelinės?
QUOTE(pudrine @ 2011 05 22, 19:15)
Yra, bet ne compeed.
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 23, 07:46)
Yra, bet ne compeed.
Deja...Paciai teko ismeginti butent compeed koju pleistriuka
QUOTE(pudrine @ 2011 05 22, 23:15)
Būtent šis pleistriukas yra prie cosmopolitano pridėtas. Puiki proga pabandyti.
Aš kaip tik šiandien išbandžiau tą compeed pleistrą
Gavau, kai pirkau cosmopolitną. Pats pleistras įdomus toks, kaip guminis. Ir ką, šiaip tikrai lengviau buvo eit, mažiau trynė, bet jau kaip sunku buvo po to tą pleistrą nulupt
taip smarkiai su buvo su žaizda sukibęs. Jau buvau nusprendus jų nusipirkt, bet apsigalvojau
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 22, 20:46)
Yra, bet ne compeed.
Atsiprašau už dezinformaciją
Buvau googlinus, tai metė tik nuo lūpų pūslelinės