QUOTE(Shiaudas @ 2008 04 03, 21:59)
sveiki ir sveikos.
norejau paklausti, nepykit, jei prieš tai jau buvo nagrinėtas šis klausimas, tiesiog nepastebejau. tai va, ar katems gali būti nereguliarūs morčiai ir ką tei reiškia? ar tai normalu, ar nelabai? nes va mano kate morciavosi du kartus, kas tris savaites, o dabar morcius jei prasidejo po siek tiek daugiau nei mėnesio. ar derėtų labiau susirūpint?
morciai gali buti nereguliarus. paprastai pradzioje jaunos namie gyvenancios katytes morciuoja kas 2-3 savaites, po to kas menuo. seszono metu, kai uz lango daug kavalieriu ir kitu morciuojanciu kaciu, namine kate gali vel pradeti dazniau morciuoti.
tai pat daznai morciai ishsireguliuoja del problemu kiausidese ar gimdoje.
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2008 05 01, 21:51)
Labai atsiprašau, jeigu kartosiuos su klausimu, bet man dabar tai didelė problema
Ar gali morcuoti kastruotas katinas? Mūsiškis vakar iš ryto išdūmė į lauką beveik nevalgęs ir iki šiol negrįžo

Blūdijau aplinkinėmis gatvėmis, ieškojau, jau buvau praradusi viltį surasti, bet paskambino iš namų ir pranešė, kad grįžo

Bet kai parlėkiau namo, jau buvo vėl dingęs

Mama papasakojo, kad užšoko ant tvoros visas susivėlęs ir paklaikusiom akim, o kol ji nubėgo atnešti maisto, tas vėl dingo

Jis dar jaunas, jam tik 2 metai, ir tokių "cirkų" dar nebuvo. Nebežinau ką galvot, ar jam morčius (bet jis kastruotas), ar kažkas nuskriaudė, išgasdino
kai kastravo ar gydytojas nieko neminejo kad tik viena seklide buvo?
gali buti ir isgazdintas.
o jis skiepintas?