Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(si1978 @ 2008 12 11, 20:28)
JGal galit pasakyt kiek laiko trunka tas morčius katėms ,ir kada po jo galima sterilizuot

Morčius trunka labai individualiai - nuo trijų dienų iki savaitės ir daugiau. Siūlau po morčiaus palaukti savaitę-10 dienų ir sterilizuot. neuždelskit, nes kitas morčius gali labai greitai ateit.
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2008 12 11, 21:20)
Morčius trunka labai individualiai - nuo trijų dienų iki savaitės ir daugiau. Siūlau po morčiaus palaukti savaitę-10 dienų ir sterilizuot. neuždelskit, nes kitas morčius gali labai greitai ateit.

Dėkui už atsakyma,lauksim galo ir varysim sterelizuot kaip bebūtu gaila unsure.gif bus ramiau ir mums ir jai
Atsakyti
Labutis! smile.gif

Turim dvi katytes, Lota 8men, ir Smole 9men. Tai va, Smolei pries 11 dienu prasidejo morcius (pirma karta). Pasiskaitinejau cia, kad morcius trunka nuo 4dienu iki 10, tai galvojau kaip nors istversim, bet jau siandien 11diena, ir atrodo galo nera, baigiam isproteti doh.gif Kaukia ne savo balsu, o labiausiai nakti, ir nervas ima, ir gaila varksiukes! Nezinom nei ka daryti, dabar abi uzdarom virtuvej, nes neimanoma issimiegoti (kol kas kaimynai dar nesiskundzia) Gal jus zinote, kiek ilgiausiai gali trukti morcius? O dar, kai paskaiciau, kad po morciaus reikia laukti 10dienu, nu tai sterilizacija siemet be sansu, nes jau sventes ant noses. Tik del vieno dziaugiames, kad nors Lotai neprasidejo, o tai duetu kai pradetu koncertuoti, tai tikrai isprotetumem blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu su praejusiom sventem, ir artejanciais Naujaisiais Metais! newyear.gif
Nesulaukiau is jusu atsakymu i savo klausimus, bet pati labai greitai viska suzinojau rolleyes.gif Musu kate morciavo 13 paru, ir vos tik praejo keturios dienos, prasidejo vel is naujo doh.gif Ir kaip sulaukti desimt dienu, kad galetumem ja sterilizuoti ??? Siandien sesta diena (as zymiuosi kalendoriuje), idomu, kiek si karta tesis, ir kiek laiko truks pertrauka, nes jeigu tik keturias dienas, tai kaip del sterilizavimo reikes daryti? blink.gif doh.gif

newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(soritena @ 2008 12 29, 16:55)
Sveikinu su praejusiom sventem, ir artejanciais Naujaisiais Metais! newyear.gif
Nesulaukiau is jusu atsakymu i savo klausimus, bet pati labai greitai viska suzinojau  rolleyes.gif  Musu kate morciavo 13 paru, ir vos tik praejo keturios dienos, prasidejo vel is naujo  doh.gif  Ir kaip sulaukti desimt dienu, kad galetumem ja sterilizuoti ??? Siandien sesta diena (as zymiuosi kalendoriuje), idomu, kiek si karta tesis, ir kiek laiko truks pertrauka, nes jeigu tik keturias dienas, tai kaip del sterilizavimo reikes daryti?  blink.gif  doh.gif 
    newyear.gif  santa2.gif

Tai ir nelaukite.Susitarkite su veterinaru, kad kai tik baigiasi morcius ir sterilizuotu.
Skaiciau, kad veterinarai tokiu nesibaigianciu morciu atveju siulo sugirdyti kontraceptiku.
Yra dar homeopatiniai vaistai, kurie lyg ir sureguliuoja cikla( tiksliai nepamenu).
Atsakyti
Mano katei prasidejo morcius blink.gif Ziema blink.gif
Pradzioj nesupratau, galvojau gal siaip vaidina ir maivosi, gal pilvuka skauda ar ka... Net itariau, kad nescia, bet nebent tik nuo sventosios dvasios... ax.gif Bet kai pradejo sliauziot tikraja to zodzio prasme po kambari iskelus uzpakali, kai jai tokie traukuliai uzeina... Tai supratau, kad morcius... Tai mano pirma kate jei ka smile.gif Taigi turejau dvi iseitis - arba ieskot jai draugo arba vaistuku, nes sterilizuot net nezadu (ateity noriu kaciuku). Si karta pasirinkau vaistukus. Dave 10 tableciu, pradzioj 4-5d po 0,5tabl., o paskui po visa... O tai cia visas tas 10 ir reikia suduoti? Kiek skaiciau istoriju, kad kates draskosi, na, o manoji visai normaliai sureagavo... bigsmile.gif Oj kaip sunku toms mergaitems... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 12 31, 18:00)
Mano katei prasidejo morcius  blink.gif Ziema  blink.gif
Pradzioj nesupratau, galvojau gal siaip vaidina ir maivosi, gal pilvuka skauda ar ka... Net itariau, kad nescia, bet nebent tik nuo sventosios dvasios...  ax.gif  Bet kai pradejo sliauziot tikraja to zodzio prasme po kambari iskelus uzpakali, kai jai tokie traukuliai uzeina... Tai supratau, kad morcius... Tai mano pirma kate jei ka smile.gif Taigi turejau dvi iseitis - arba ieskot jai draugo arba vaistuku, nes sterilizuot net nezadu (ateity noriu kaciuku). Si karta pasirinkau vaistukus. Dave 10 tableciu, pradzioj 4-5d po 0,5tabl., o paskui po visa... O tai cia visas tas 10 ir reikia suduoti? Kiek skaiciau istoriju, kad kates draskosi, na, o manoji visai normaliai sureagavo...  bigsmile.gif Oj kaip sunku toms mergaitems...  doh.gif

Mano kate tevai irgi kartais megdavo pagirdyt tom tabletem. Kai atsirado auglys (pieno liauku), o po kiek laiko cistos (teko nupjaut su visa krutim), nusprendem sterilizuot tuo paciu, pasirode, kad ir gimdoj jau cistos buvo. Esme tame, kad vetas tik numyke, kad visos sitos problemos nuo to, kad kate nesterilizuota, o ir tie vaistai anksciau duoti galejo itakot. Nezinau, kiek tame tiesos, bet manau, kad geriausia iseitis bet kokiu atveju- sterilizacija (kai nuspresit, kad jau nebeleisit daugau atsivesti kaciuku). Juk bet kokiu atveju nera gerai serti kate tais vaistais, as taip manau g.gif , o tuo labiau per kiekviena morciu.
Atsakyti
QUOTE(drebučiai @ 2008 12 31, 18:17)
Mano kate tevai irgi kartais megdavo pagirdyt tom tabletem. Kai atsirado auglys (pieno liauku), o po kiek laiko cistos (teko nupjaut su visa krutim), nusprendem sterilizuot tuo paciu, pasirode, kad ir gimdoj jau cistos buvo. Esme tame, kad vetas tik numyke, kad visos sitos problemos nuo to, kad kate nesterilizuota, o ir tie vaistai anksciau duoti galejo itakot. Nezinau, kiek tame tiesos, bet manau, kad geriausia iseitis bet kokiu atveju- sterilizacija (kai nuspresit, kad jau nebeleisit daugau atsivesti kaciuku). Juk bet kokiu atveju nera gerai serti kate tais vaistais, as taip manau  g.gif , o tuo labiau per kiekviena morciu.

Taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 12 31, 18:00)
sterilizuot net nezadu (ateity noriu kaciuku)

Kam jums jie?
Atsakyti
Nezinau, kiek tame tiesos, kad vaistai gali veliau sukeltis auglius ar kitokias problemas, bet as pries juos grieztai nusiteikus (tevai katei slapta nuo manes juos duodavo, ir apskritai durna buvau, reikejo po paskutines vados iskart ir sterilizuot). Juk tai hormonai, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 12 31, 18:26)
Kam jums jie?

Noriu suvesti su baltu katinu. Kadangi sia kate gavau suaugusia, noriu auginti jos viena vaika, o kitus atiduoti. Gal tai ir kvaila... unsure.gif O po to jau sterilizuot...
Papildyta:
QUOTE(drebučiai @ 2008 12 31, 18:29)
Nezinau, kiek tame tiesos, kad vaistai gali veliau sukeltis auglius ar kitokias problemas, bet as pries juos grieztai nusiteikus (tevai katei slapta nuo manes juos duodavo, ir apskritai durna buvau, reikejo po paskutines vados iskart ir sterilizuot). Juk tai hormonai, ar as klystu?

As klausiau savo kates buvusiu seimininku, tai jiems gaila buvo kate kastruot ir dave vaistuku kazkokiu... Negaliu nei ju peikt, nei ka... Bet man ta sterilizacija... Aisku, toks pats isikisimas kaip ir vaistai... Esu mazai apie tai apsiskaicius, bet matyt katyte kenciancia... Del to taip ir sureagavau... Mazokai alternatyvu g.gif
Atsakyti
Na, as irgi buvau nusistaciusi pries kisimasi i gamta, bet visgi vaistai yra lygiai tas pats. O matyt savo katyte kenciancia senatvej nuo visu tu baisumu yra daug ziauriau, patikek manim. Jauna kate po sterilizacijos atsigauna lengvai, aisku gali but problemos del storejimo ar elgesio, bet juk galima prisitaikyti. Man buvo daug ziauriau stebet, kaip kate po visu tu operaciju nei gyva nei mirus tris dienas buvo, su pipete vandenuka lasinau, tiesiog beprotiskai gaila buvo. Todel dabar save peikiu, kad jei buciau tai padarius anksciau, tokiu problemu gal ir nebutu, o ir kate dabar laimingesne be visu tu morciu ir kankinimusi. O kad ja vaistais farsiruosi, tai nereiskia, kad po daug metu tas neatsilieps. Na nezinau, viskas turi savo pliusiu ir minusu, zinoma.
Atsakyti