QUOTE(zalioji@ @ 2008 12 31, 18:00)
Mano katei prasidejo morcius

Ziema
Pradzioj nesupratau, galvojau gal siaip vaidina ir maivosi, gal pilvuka skauda ar ka... Net itariau, kad nescia, bet nebent tik nuo sventosios dvasios...

Bet kai pradejo sliauziot tikraja to zodzio prasme po kambari iskelus uzpakali, kai jai tokie traukuliai uzeina... Tai supratau, kad morcius... Tai mano pirma kate jei ka

Taigi turejau dvi iseitis - arba ieskot jai draugo arba vaistuku, nes sterilizuot net nezadu (ateity noriu kaciuku). Si karta pasirinkau vaistukus. Dave 10 tableciu, pradzioj 4-5d po 0,5tabl., o paskui po visa... O tai cia visas tas 10 ir reikia suduoti? Kiek skaiciau istoriju, kad kates draskosi, na, o manoji visai normaliai sureagavo...

Oj kaip sunku toms mergaitems...
Mano kate tevai irgi kartais megdavo pagirdyt tom tabletem. Kai atsirado auglys (pieno liauku), o po kiek laiko cistos (teko nupjaut su visa krutim), nusprendem sterilizuot tuo paciu, pasirode, kad ir gimdoj jau cistos buvo. Esme tame, kad vetas tik numyke, kad visos sitos problemos nuo to, kad kate nesterilizuota, o ir tie vaistai anksciau duoti galejo itakot. Nezinau, kiek tame tiesos, bet manau, kad geriausia iseitis bet kokiu atveju- sterilizacija (kai nuspresit, kad jau nebeleisit daugau atsivesti kaciuku). Juk bet kokiu atveju nera gerai serti kate tais vaistais, as taip manau

, o tuo labiau per kiekviena morciu.