Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Aprile @ 2011 06 17, 22:49)
Desimt metu naudojausi paprastuciu Philips ir likau jam istikima rolleyes.gif  Gal ir sauniau su visom tom galvutem, bet kaip nebandzius tinka ir sis smile.gif Tik pazastu nu niekaip neisdrystu doh.gif

Aš jau tris metus naudojuosi savo paprastu Phillips
user posted image
4u.gif

Turi vieną dantelį jautresnioms vietoms, bet visada darbuojamės be jo biggrin.gif Kainavo 89 lt., tai man labai patinka wub.gif Uženka max. dviejų perbraukimų, kad visi plaukeliai dingtų ax.gif Ir nelabai pastebėjau, kad plaukeliai įauginėtų g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Galbūt kas nori turi štai šį epiliatoriu ir galėtu pasidalinti nuomonę apie jį? Ar geras ir t.t. smile.gif

http://pigu.lt/buiti...1901?id=3435458
Atsakyti
Turiu Philips Satin Perfect, jau pora metų, džiaugiuosi juo tikrai smile.gif Prieš tai turėjau tą paprastutį Satinelle, ir ką galiu pasakyti - įauginėja plaukeliai tikrai mažiau su naujuoju, nežinau, ar čia dėl keramikinių tų diskelių, ar dar ko, bet faktas toks. thumbup.gif Labai gerai ta skutimo galvutė ir šukutės. Na, o tie kiti antgaliai, kurie masažuoja ir dar ten kažką vibruoja - guli nenaudojami.
Atsakyti
Jau kokius 5 metus naudoju Braun epiliatoriu silk epil, esu juo labai patenkinta, bet va islindo problema, masiskai iaugineja plaukeliai ir susidaro po oda pulikukai,ar jums taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 04 18, 13:28)
Jau kokius 5 metus naudoju Braun epiliatoriu silk epil, esu juo labai patenkinta, bet va islindo problema, masiskai iaugineja plaukeliai ir susidaro po oda pulikukai,ar jums taip nebuna?

nebūna. Šveiskit odą šveitikliais, drėkinkit, tepkit kremais, kurie turi BHA rūgšties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 04 18, 12:28)

man sitoj bedoj labai padeda sveitimas ir drekinimas
Atsakyti
patakit kokias priemones naudojat su BHA (losionu ar kremu lietuvoj neaptikau dar unsure.gif ) gal dar koks stebuklingas sepetys yra kuri galetumet rekomenduoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 18, 15:22)
patakit kokias priemones naudojat su BHA (losionu ar kremu lietuvoj neaptikau dar  unsure.gif ) gal dar koks stebuklingas sepetys yra kuri galetumet rekomenduoti?  rolleyes.gif

nu kaip, yra, tik skirti veidui biggrin.gif jei tinka veidui,kūnui tiks tuo labiau. Aš Rasos kremu-geliu su BHA tepu bikini ir pažastis, kai nusipešu. O tom vietom daug kremo nereik, bet man padeda labai, tiek po skutimo tepu bikini, tiek po epiliacijos pažasti ir bikini šonus
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 19, 18:24)
nu kaip, yra, tik skirti veidui biggrin.gif jei tinka veidui,kūnui tiks tuo labiau. Aš Rasos kremu-geliu su BHA tepu bikini ir pažastis, kai nusipešu. O tom vietom daug kremo nereik, bet man padeda labai, tiek po skutimo tepu bikini, tiek po epiliacijos pažasti ir bikini šonus

as viena karta buvau su pazastim prisizaidus, nusiepiliavau ir vakare dricloro uztepiau, tai paskui 3 paras ranku nuleist negalejau doh.gif bet vaikiskas sudocream isgelbejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 19, 18:27)
as viena karta buvau su pazastim prisizaidus, nusiepiliavau ir vakare dricloro uztepiau, tai paskui 3 paras ranku nuleist negalejau  doh.gif bet vaikiskas sudocream isgelbejo  thumbup.gif

doh.gif instrukcijas reik idemiai skaityti.as niekada net nusiskutus pazastu netepu driclor.grieztai po depiliacijos para negalima smile.gif isproteciau turbut ant nudepiliuotu ji uztepus biggrin.gif gerai kad viskas dar laimingai baige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2013 04 19, 23:32)
doh.gif  instrukcijas reik idemiai skaityti.as niekada net nusiskutus pazastu netepu driclor.grieztai po depiliacijos para negalima smile.gif  isproteciau turbut ant nudepiliuotu ji uztepus  biggrin.gif gerai kad viskas dar laimingai baige  4u.gif

na aas epiliavau ryte tai galvoju iki vakaro jau bus praejes sudirginimas doh.gif bet va kai sitaip pasimokai tai tada daugiau nedarai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2013 04 18, 15:22)
patakit kokias priemones naudojat su BHA (losionu ar kremu lietuvoj neaptikau dar  unsure.gif ) gal dar koks stebuklingas sepetys yra kuri galetumet rekomenduoti?  rolleyes.gif

kas tas BHA blush2.gif ?
Atsakyti