Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Sveikos!:) As jau seniai paskaitinedavau Jusu merginos nuomones apie ivairius epiliatorius ir vis svarstydavau ar pasirysiu tokiai procedurai pati:D Bet neseniai gavau dovanu (na is tikro pati issirinkau tik draugo saskaita biggrin.gif ) pasirodo nera taip jau baisu kaip atrode is draugiu pasakojimu:D blush2.gif vat turiu si http://www.it-taskas...epilator-hp6570 ir esu tikrai patenkinta:)) maciau cia ir kitos praeituose puslapiuose minejo ji:)
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Sugalvojau naują epiliatorių pirkti smile.gif Išsirinkau šį, bet nelabai ranku atsiliepimų, gal kuri išmėginote?
http://www.sumanikai...content=reviews

72 pincetai, tai turi gerai prasieiti per plaukuotas teritorijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 08, 22:10)
Sveikos ax.gif

Sugalvojau naują epiliatorių pirkti smile.gif Išsirinkau šį, bet nelabai ranku atsiliepimų, gal kuri išmėginote?
http://www.sumanikai...content=reviews

72 pincetai, tai turi gerai prasieiti per plaukuotas teritorijas biggrin.gif

aš taip pat domiuosi šiuo epiliatoriumi. būtų įdomu išgirsti atsiliepimus smile.gif gal mažiau skausmas jaučiamas g.gif
Atsakyti
sveikutes, nusprendziau isigyti epiliatoriu, bet butinai man reikia jusu patarimu! help.gif ieskau tokio, kurio pincetai ar ten galvute butu keramikine, turetu lempute, butu kuo daugiau pincetu, pakraunamu akumuliatoriumi ir skausmo mazinimo sistema...kaina nesvarbi, noriu pacio geriausio, gal ka patartumete..? aciu, visoms po 4u.gif
Atsakyti
Ir dar turiu klausimą 4u.gif

Kuo skiriasi šis Philips HP6570 nuo HP6570/00? mastau.gif

Radau internetinėje parduotuvėje du epiliatorius, kurie atrodo vienodi, tik su nuliais modelis trim litais pigesnis mastau.gif

Tai kažkuo skiriasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 09, 19:35)
Kuo skiriasi šis Philips HP6570 nuo HP6570/00? mastau.gif

Tai kažkuo skiriasi? blush2.gif

Niekuo. Pas gamintoją žalio modelis tik vienas, su nuliais - pilnas šito modelio numeris, visi šitie per pasvirąjį brūkšnį numeruojami. Tai nebent yra koks prierašas, kad papildomos galvutės trūksta.
Bet jūsų vietoje dar pasidomėčiau babyliss - kainų skirtumo kaip ir nėra, tik nesuprantu, ar keramika, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 10 liepos 2013 - 07:48
QUOTE(zomša @ 2013 07 10, 08:46)
Niekuo. Pas gamintoją žalio modelis tik vienas, su nuliais - pilnas šito modelio numeris, visi šitie per pasvirąjį brūkšnį numeruojami. Tai nebent yra koks prierašas, kad papildomos galvutės trūksta.
Bet jūsų vietoje dar pasidomėčiau babyliss - kainų skirtumo kaip ir nėra, tik nesuprantu, ar keramika, ar ne.

Aaa, mat kaip g.gif Man ir pasirodė jie visiškai vienodi, tai tie nuliukai truputį išblaškė biggrin.gif

Babyliss tai man nelabai patiko, nes labai maža galvutė unsure.gif Nes mačiau kaip rankoje atrodo, tai labai mažiukas rolleyes.gif Ir nelabai atsiliepimų radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 10, 20:28)
Babyliss tai man nelabai patiko, nes labai maža galvutė

Šito nepagalvojau.
Analogišką Philipsą (tik su daugiau galvučių, kurių nenaudoju), kaip jūsų išsirinktas, turiu, tai pakeitusi savo senąjį į jį kol kas esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
sveiki,
kokie atsiliepimai butu apie braun silk epil xpressive
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2013 07 11, 16:42)
sveiki,
kokie atsiliepimai butu apie braun silk epil xpressive

ir kokie butu apie philips satinelle ice premium

lyginant siuos du modelius, kokie butu abieju privalumai ir minusai?
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 07 11, 15:48)
Šito nepagalvojau.
Analogišką Philipsą (tik su daugiau galvučių, kurių nenaudoju), kaip jūsų išsirinktas, turiu, tai pakeitusi savo senąjį į jį kol kas esu labai patenkinta. smile.gif

O aš saviškio dar laukiu, jau užsisakiau, sumokėjau, sakė praneš, kai galima bus atvykti atsiimti, tai taip ir laukiu doh.gif Nekantrauju išmėginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2013 05 18, 11:43)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šitos firmos epiliatorius 4u.gif
user posted image
Rowenta man yra visiškai negirdėtas pavadinimas, todėl įdomu kokybė. Gal kuri bandėte ar ką nors girdėjote? 4u.gif

As turiu Rowenta. Italijoje gana zinoma firma, galima dulkiu siurblius, fenus ir t.t.
Atsakyti