Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

QUOTE(Crystalia @ 2011 08 13, 20:53)
na o pas mane situacija priešinga  doh.gif  doh.gif
jau nuo 26 savaitės įsitaisęs zuikis žemyn galva

Tai saunu, viskas kaip turi buti thumbup.gif
QUOTE(ridute29 @ 2011 08 14, 05:17)
o aš lankiausi pas gyd. Neverauskienę, ir galiu pasakyti jums kad tokios kitos gydytojos jūs nerasit. jeigu ne ši gydytoja mano mažasis saulytė būtų neišvydęs pasaulio nuo 4 savaitės NĖŠTUMO jinai kovojo už jo gyvybę ir mes jau dabar esame 2 mėn. ir 2 sav.

Dziugiu akimirku Jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 08 03, 18:10)
Va cia tai jau durnumas atsiprasau, negi jum reikia dirbtines sypsenos uz pinigus? Elgtis mandagiai privalo, kaip ir pacientes beje mirksiukas.gif
Manau geriausia atsidekoti po visko jei jau norit, arba tartis su konkrecia akusere is anksto.
Taip pat maloniai elgesi, nieko i kisene nedejom, man irgi Cyvas patiko thumbup.gif

pala,koks cia durnumas,gerbkit kitu nuomone 4u.gif as rinkausi uz pinigus pirma gimdyma,rinksiuos ir antra.Is patirties jau galiu sakyt kad verta tartis ir moket pinigus 4u.gif o kas dabar nedirbtina,o man dzin dirbtine sypsena,paslaugumas,svarbu kad jie butu,noriu gimdyt atsipalaidavus,kad nereiktu galvot,ot net nezinau pas ka papuoliau o jei ka...as tada mokejau 500lt,nemanau kad cia dideli pinigai uz mano ramybe,bet as savyje zinau kad padariau viska kad mano vaikas gimtu 4u.gif
Aisku jie PRIVALO,na bet bukim biedni bet teisingi labai daznai to nedaro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sigullka @ 2011 08 09, 11:03)
4u.gif Na taip, visur po vieną, tos dvi dienelės pralekia greit, neapsimoka mokamą palatą imt...

kodel neapsimoka,o jus gulejot mokamoj?Pvz man ipuole penktadienis,isleido pirmadieni tai 3 naktis miegojom,ir super viskas vietoje,man pirmas vaikas as visa sutrikus,tai vyras salia buvo,viska kartu aptarem,dziaugemes kartu,o ir del fiziniu dalyku,tualetas,bide,vonia ir dusas ten,o man pvz gan sunkoka butu buve nueiti i kita koridoriaus gala i viesa tualeta doh.gif
taigi reikia visus uz ir pries apsvarstyti ir pasirinkti pagal savo poreikius manyciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2011 07 21, 13:19)
as irgi pakliuvau ant pamainos keitimosi, tai kaip paklausiau del epiduros, tai izgirdau grazu atsakyma, jus man visos atsibodot ir klausk pas kita pamaina, tai viena pati prabuvau kol vyras atvaziavo, tai praejo apie valanda ir atejo nauja pamaina.
kaip vaiko tonus matuoja tas aparatas pradejo cipti, kol pasikvietem gydytoja, kad paziuretu kas blogai. tai gyd i mus kaip i durnius paziurejo ir dingo. veliau tik davus akuseriai jinai paaiskino, kad vaikas virkstele yra prispaudes todel taip yra.
epiduro negavau, nes pagal gyd. man dar mazai skauda. idomi pamaoina pakliuvo smile.gif bet gerai, kad viskas gerai baigesi biggrin.gif
visosm linkiu kuo lengvesnio gimdymo ir saunesnes pamainos  mirksiukas.gif

Va puikiausias pavyzdys,kad jau tokios sukn...saly gyvenam,nieko cia nepasokinesi,visur jie tu pinigu nori,nors tu ka,susitaikyt lieka,arba kesti va tokias pasekmes....
aisku buna isimciu,bet ar ta lemiama momenta noresit apie tai galvot,kad vaziuojat kaip i loterija g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2011 08 13, 12:20)
Sveikos mergaites  smile.gif
Artėja ir man Big diena  thumbup.gif  Turiu klausimą - jeigu man darys CP (labiausiai tiketina, yra indikacijų) ir aš nenoriu epidūrinio (nes yra nuomonių, kad paskui dar pablogėja po edidūrinio, o ir pirmą CP KMUK darė su bendra nejautra), įmanoma papildomai susitarus su anesteziologu gauti mažiausiai blogą "kokteiliuką"  g.gif

KMUK si paslauga buvo mokama, bet po operacijos praejus 2 val. as jau savo kojom isejau i pogimdyvine palata, nei bloga buvo, nei galva skaudejo, o kitos  pooperacinej gulejo kaip musmires  doh.gif , o operuotos buvo 4 val. anksciau... verysad.gif

Nejaugi niekas negali man patarti dėl bendros nejautros g.gif
Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 15 rugpjūčio 2011 - 10:02
Laba 4u.gif

Del tarimosi su gydytoju tai zinoma thumbup.gif bet jeigu esi is kito miesto ar rajono verysad.gif lankaisi pas savo ginekologa ir nelabai yra kaip lankytis pas gydytoja su kuriuo nori tartis (dauguma nori, kad pas ji lankytumeisi, sektu nestumo eiga), tai ir atvyksta mamytes nesitarusios.
Mums teko dar savaitele iki gimdymo skyriuje paguleti, bet gydytoju prieziura buvo tikrai gera, tad ir atejus tai didziajai akimirkai netruko prieziuros ir akusere pasiliko priimti gimdymo, nors pamaina ir buvo pasibaigusi 4u.gif
Gimdant pirmaji karta kai nezinai kas kaip bus...sstresas superinis, o kai jau antra atzalele turi atkeliauti manau jau lengviau...
Mokama palatai thumbup.gif bet kad ja sunkoka gauti, jeigu daug gimdanciu mamyciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 08 10, 16:29)
O siulus butina savo tureti?  doh.gif

nea, siūlų nebūtina turėt. aš turėjau visą epidūro rinkinį nusipirkus, bet panaudot nespėjau biggrin.gif o kai po visko bereikėjo susiūt, tai apie siūlus net neužsiminė mirksiukas.gif
Atsakyti
O man ta mokama palata tai pinigu svaistymas g.gif gimdziau sekmadieni ryte isleido antradieni ryte net nepastebejau kaip paejo tos dienos, iki wc paprasydavau padeti sesutes jei tecio nebuvo. Nekalbu po visokiu CP taip suprantu nepakelsi maziuko ir visa kita, bet jei lengvai gimdai plysimai minimalus tai nzn jau geriau as maziukui ka nupirksiu uz tuos pinigelius.
Atsakyti
O kur pirkot epidūro rinkinį?
Nuvažiavau aš iki jūrininkų, ten netoli ginekologijos korpuso, administracijos rodos pastata yra vaistinė, bet informacijoj pasakė kad vaistinjė be gydytojo kažkokio išrašyto lapelio neparduoda epidūro, tai likau nesupratus nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2011 08 15, 16:13)
O kur pirkot epidūro rinkinį?
Nuvažiavau aš iki jūrininkų, ten netoli ginekologijos korpuso, administracijos rodos pastata yra vaistinė, bet informacijoj pasakė kad vaistinjė be gydytojo kažkokio išrašyto lapelio neparduoda epidūro, tai likau nesupratus nieko  doh.gif

Galima nusipirkti Debreceno vaistineje ir Universitetines ligonines vaistineje smile.gif
As dar vis delsiu,nes galvoju apseit be epidurinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 08 15, 16:58)
Galima nusipirkti Debreceno vaistineje ir Universitetines ligonines vaistineje  smile.gif
  As dar vis delsiu,nes galvoju apseit be epidurinio  g.gif

bet kaži nereikia jokio tel siuntimo iš gydytojo? g.gif
Papildyta:
o pala, gimdyt galima tik univeristetinėj ligoninėj?
Ar dar kažkur klaipėdoje galima?> g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2011 08 15, 17:38)
bet kaži nereikia jokio tel siuntimo iš gydytojo?  g.gif

Mano drauge ejo i nesciuju kursus,tai si informacija is ten,tai apie jokius siuntimus nieko neminejo.
Papildyta:
QUOTE(Crystalia @ 2011 08 15, 17:39)

o pala, gimdyt galima tik univeristetinėj ligoninėj?
Ar dar kažkur klaipėdoje galima?>  g.gif

Gimdyt Klaipedoje galima tik Gimdymo namuose. Na durna tvarka tikrai ,kad epidurini nusiperkt ten nera kur - todel ir reikia nusipirkt is anksto doh.gif
Atsakyti
man nereikejo pirktis jokio rinkinio - gimdziau pries 12 dienu mirksiukas.gif viska gavau ligonineje ax.gif
Atsakyti
o tariatės dėl gimdymo su gydytoju?
Ar gimdot pas tą, kur dirba tuo metu?
Kaip dėl to?

Kitas klausimas - kadangi gyvenu viena šiuo metu (MB išvykęs), o arti draugų nėra, kaip manot geriau daryt prasidėjus gimdymui kviest greitąją, ar kviest taxi ir lėkt iki GN? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti