QUOTE(Lovella @ 2011 08 03, 18:10)
Va cia tai jau durnumas atsiprasau, negi jum reikia dirbtines sypsenos uz pinigus? Elgtis mandagiai privalo, kaip ir pacientes beje
Manau geriausia atsidekoti po visko jei jau norit, arba tartis su konkrecia akusere is anksto.
Taip pat maloniai elgesi, nieko i kisene nedejom, man irgi Cyvas patiko
pala,koks cia durnumas,gerbkit kitu nuomone

as rinkausi uz pinigus pirma gimdyma,rinksiuos ir antra.Is patirties jau galiu sakyt kad verta tartis ir moket pinigus

o kas dabar nedirbtina,o man dzin dirbtine sypsena,paslaugumas,svarbu kad jie butu,noriu gimdyt atsipalaidavus,kad nereiktu galvot,ot net nezinau pas ka papuoliau o jei ka...as tada mokejau 500lt,nemanau kad cia dideli pinigai uz mano ramybe,bet as savyje zinau kad padariau viska kad mano vaikas gimtu
Aisku jie PRIVALO,na bet bukim biedni bet teisingi labai daznai to nedaro
Papildyta:
QUOTE(sigullka @ 2011 08 09, 11:03)

Na taip, visur po vieną, tos dvi dienelės pralekia greit, neapsimoka mokamą palatą imt...
kodel neapsimoka,o jus gulejot mokamoj?Pvz man ipuole penktadienis,isleido pirmadieni tai 3 naktis miegojom,ir super viskas vietoje,man pirmas vaikas as visa sutrikus,tai vyras salia buvo,viska kartu aptarem,dziaugemes kartu,o ir del fiziniu dalyku,tualetas,bide,vonia ir dusas ten,o man pvz gan sunkoka butu buve nueiti i kita koridoriaus gala i viesa tualeta
taigi reikia visus uz ir pries apsvarstyti ir pasirinkti pagal savo poreikius manyciau
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2011 07 21, 13:19)
as irgi pakliuvau ant pamainos keitimosi, tai kaip paklausiau del epiduros, tai izgirdau grazu atsakyma, jus man visos atsibodot ir klausk pas kita pamaina, tai viena pati prabuvau kol vyras atvaziavo, tai praejo apie valanda ir atejo nauja pamaina.
kaip vaiko tonus matuoja tas aparatas pradejo cipti, kol pasikvietem gydytoja, kad paziuretu kas blogai. tai gyd i mus kaip i durnius paziurejo ir dingo. veliau tik davus akuseriai jinai paaiskino, kad vaikas virkstele yra prispaudes todel taip yra.
epiduro negavau, nes pagal gyd. man dar mazai skauda. idomi pamaoina pakliuvo

bet gerai, kad viskas gerai baigesi
visosm linkiu kuo lengvesnio gimdymo ir saunesnes pamainos
Va puikiausias pavyzdys,kad jau tokios sukn...saly gyvenam,nieko cia nepasokinesi,visur jie tu pinigu nori,nors tu ka,susitaikyt lieka,arba kesti va tokias pasekmes....
aisku buna isimciu,bet ar ta lemiama momenta noresit apie tai galvot,kad vaziuojat kaip i loterija