Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

Pries pora metu vyrui taip pat leido paprastoje palatoje pasilikti, bet kad jam vargas doh.gif vienoje lovoje miegoti tai be sansu...nera ji jau tokia plati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 09 19, 15:06)
Pries pora metu vyrui taip pat leido paprastoje palatoje pasilikti, bet kad jam vargas  doh.gif vienoje lovoje miegoti tai be sansu...nera ji jau tokia plati  tongue.gif

Gryna teisybė, jau tas dvi dieneles galima ir vienom pabūt, nieko neatsitiks, ypač kai medicinos personalas greta... Mano vyrą tai pamanu išvarė, kai pirmąją gimdžiau, pasilikt neleido, tai mažylė kaip specialiai visą naktį klykė - pilvukas, negalėjo pradaryt, tai ta seselė, kuri vyrą išvarė, visą laiką mažają nat rankų ir pranešiojo... doh.gif
Atsakyti
labukas, nepykit kad taip isiverziu negraziai blush2.gif bet ar galit parekomenduot gera privacia ginekologe klaipedoje? g.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 09 19, 15:06)
Pries pora metu vyrui taip pat leido paprastoje palatoje pasilikti, bet kad jam vargas  doh.gif vienoje lovoje miegoti tai be sansu...nera ji jau tokia plati  tongue.gif

Maniškis pirmą naktį pasiliko, mane operavo, tai labai padėjo. Miegojo mano lovos kojūgaly...Susirangė kažkaip, nors tikrai iš stambiųjų. Vargšelis kažkiek numigo naktį, bet man tikrai padėjo kai reikėjo.
Negi negalėtų siūlyti išsinuomoti išlankstomas lovas "raskladuskes", vaikų ligoninėje taip daro (10 lt kainuoja).
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2011 09 21, 22:32)
Maniškis pirmą naktį pasiliko, mane operavo, tai labai padėjo. Miegojo mano lovos kojūgaly...Susirangė kažkaip, nors tikrai iš stambiųjų. Vargšelis kažkiek numigo naktį, bet man tikrai padėjo kai reikėjo.
Negi negalėtų siūlyti išsinuomoti išlankstomas lovas "raskladuskes", vaikų ligoninėje taip daro (10 lt kainuoja).

O maniskiui,tai leido sesutes isinesti foteliukus is kolidoriaus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neila444 @ 2011 09 21, 11:59)
labukas, nepykit kad taip isiverziu negraziai blush2.gif  bet ar galit parekomenduot gera  privacia ginekologe klaipedoje? g.gif  buciau labai dekinga 4u.gif

rekomenduociau Rasa Dargiene, man ji super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2011 09 21, 21:32)

Ir pas mus tetis, kuris vos ne 2 m. bande lovos gale isitaisyti doh.gif
Tikrai galetu buti kokia islankstoma lova, nors pirmai nakciai, jeigu reikia mamytei pagalbos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 09 19, 14:06)

sveikutes leido ir maniskiui pasilikti paprastoj paltoj,nes pirma para negavom mokamos,tai jis miegojo truputuka,ant zemes,turejom strora deki pasieme.nes man dare CP tai negalejau pajudeti,vyras rupinosi mazaja ax.gif
Atsakyti
Sveikos, manes laukia 3 gimdymas, kaip ir numatomas planinis cezaris, bet as noreciau tartis su gyd. kad saremiams prasidejus tada atvykciau as, atvyktu gyd. ir tada darytu CP, o ne pagal isanksto numatyta data.

Kiek kainuoja cezaris pagal susitarima, parasykit kad i az, aciu
Atsakyti
o su kokiu gyd zadi tartis del cp
Atsakyti
QUOTE(jur78 @ 2011 09 29, 15:43)
o su kokiu gyd zadi tartis del cp

I. Gruzdiene, siuo metu lankausi pas R. Dargiene. Busiu dekinga uz info i az, nes jau reikia taupyti tai didelei dienai ax.gif
Atsakyti
Jau karta rasiau apie savo nelengva gimdyma, patys silciausi atsiliepimai apie gydytoja Inga Gruzdiene ir akusere Rasa, nors gimdziau nesusitarus, pasiseke smile.gif . Del susitarimo, tai kiek girdejau kainos nemazos, bent musu seimyneliai ax.gif
Atsakyti