Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN

QUOTE(egliuke @ 2011 10 11, 09:29)
Sveikos,
Mane irgi labai kankina tas klausimas dėl pinigų davimo. Ir net sakyčiau ne kainoje esmė, bet tame, kad nėra galimybės susitarti ir susimokėti oficialiai. Todėl aš asmeniškai jaučiuosi lyg daryčiau nusikaltimą ir dar labiau skatinu tą seniai LT gydymo įstaigose įsigalėjusi kyšininkavimą doh.gif Iš kitos pusės tikrai norėčiau gimdyti pas profesionalią ir su mano nėštumu susipažinusią gydytoją, tikrai saugiau jausčiausi ir sutikčiau susimokėti už tai ax.gif Man įdomu, kodėl nėra oficialios tokios paslaugos, negi ligoninei papildomų pinigėlių nereikia? Kažkada buvo kalbos, kad bus galima rinktis gydytoją, bet lyg ir nutilo...

Tikrai yra tokia oficiali paslauga, su nustatyta "valdiška" kaina. pasidomėkite ir laisvai galite ją užsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2011 10 11, 11:13)
Tikrai yra tokia oficiali paslauga, su nustatyta "valdiška" kaina. pasidomėkite ir laisvai galite ją užsisakyti  4u.gif

Tik kiek skaiciau gaunasi vos ne brangiau negu asmeniskai tartis, nes sumoki i kasa ligonines ir vistiek dar daktarui i kisene duodi..
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2011 10 11, 10:17)
Tik kiek skaiciau gaunasi vos ne brangiau negu asmeniskai tartis, nes sumoki i kasa ligonines ir vistiek dar daktarui i kisene duodi..

O kam tada į kišenę duoti, tiksliau, kam tada į kasą mokėti, jei vistiek į kišenę duodi cool.gif Tikrai įdomu, ar yra tokių, kurios oficialiai tarėsi, ir koks gydytojų požiūris į besitariančias oficialiai, ar jie teigiamai į tai žiūri, ar ta oficiali paslauga tik "dėl vaizdo" ir niekas ja nesinaudoja g.gif
Atsakyti
Kokia nauda daktarui keltis nakti arba vaziuoti viska metus, jei moki i ligoninei...
nors ir tipo privacia paslauga. g.gif
Atsakyti
bijau apgauti Jus, jau senokai skaiciau, berods temoj AR VERTA TARTIS SU DAKTARU (gimdymas), tai reikia moketi i kasa jeigu daktarui tuo metu budejimas gaunasi ligoninej ir jis tau padeda gimdyt. jeigu ka labai domina, tai ten pasiskaitykit mamytes.. su tuo susitarimu irgi nezinosi kaip bus, jeigu tikrai budejimas ispuls ginekologui ta nakti ar diena kai bus jo pamaina, tai net galit ir nesulaukti jo savo palatoj..
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2011 10 12, 08:12)
bijau apgauti Jus, jau senokai skaiciau, berods temoj AR VERTA TARTIS SU DAKTARU (gimdymas), tai reikia moketi i kasa jeigu daktarui tuo metu budejimas gaunasi ligoninej ir jis tau padeda gimdyt. jeigu ka labai domina, tai ten pasiskaitykit mamytes.. su tuo susitarimu irgi nezinosi kaip bus, jeigu tikrai budejimas ispuls ginekologui ta nakti ar diena kai bus jo pamaina, tai net galit ir nesulaukti jo savo palatoj..

Na jei tarsies, visvien gydytoja priziures, aisku jei jos pamaina, ji ir kitas mamas priziures, bet gal labiau akuseres paskatins, na manau pasistengs visur suspeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2011 10 12, 11:14)
Na jei tarsies, visvien gydytoja priziures, aisku jei jos pamaina, ji ir kitas mamas priziures, bet gal labiau akuseres paskatins, na manau pasistengs visur suspeti  4u.gif

Tai juk nepaliks jis kitu gimdyviu del to kad jus sumokejot jam pinigelius... O kad kazka suragins tai ir juokinga jie dirbs savo darba, jei daug gimdyviu abejoju kad kazkas jum isskirtines teises suteiks nes jus sumokejot.
Atsakyti
Ir mes taremes del gimdymo su konkrecia gydytoja, tiksliau buvo paskirta planine CP operacija, bet jos neprireike, tad pagimdziau naturaliai ir gydytojos pagalbos nebereikejo. Gimdyma puse dienos priziurejo pats vedejas, o pabaiga su akusere ir budincia gydytoja.
Geru zodziu galiu atsiliepti apie akusere Rima wub.gif tik pavarde jau isgaravo, per tuos stresus tongue.gif Aciu jai 4u.gif
Anesteziologe buvo pagyvenusi moteris Cyviene lygtais pavarde g.gif bet buvo labai maloni ir paslaugi, vis uzseidavo paklausti ar neskauda ir po gimdymo net vandens padave atsigerti wub.gif
Pakysiukai anesteziologei ir akuserei buvo tikrai maziukai ax.gif tad nemanau, kad jie leme geresni ju darba ar malonesni bendravima.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2011 10 12, 12:32)
Tai juk nepaliks jis kitu gimdyviu del to kad jus sumokejot jam pinigelius... O kad kazka suragins tai ir juokinga jie dirbs savo darba, jei daug gimdyviu abejoju kad kazkas jum isskirtines teises suteiks nes jus sumokejot.

Sveikutes, matau del susitarimo daugelis nelabai supranta,kad susitarus su gydytoju dazniausiai niekas pinigeliu i prieki nemoka ir neima,o kai susitaret su gydytoju jis vaziuos su jumis bet kada i gimdykla-diena ar nakti,darbo ar nedarbo metu,per savo ar nepersavo pamaina,o jei per gydytoja pamaina jus atvaziuosite,tai pagal susitarima jus ir busite svarbiausia,del to ir yra sutartis,aplink jus sokines, pasirupins palata,geresne akusere ir t.t..Zinoma, visas rupestis,dar priklauso nuo to, su kokiu gydytoju taretes.
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2011 10 12, 08:33)
Kokia nauda daktarui keltis nakti arba vaziuoti viska metus, jei moki i ligoninei...
nors ir tipo privacia paslauga.  g.gif

Įsivaizduoju, kad didžiąją dalį sumos gautų gytytojas, tik mokestis būtų oficialus, sumokami mokesčiai ir pan. Sūnų gimdžiau užsienyje, ten rinkausi gydytoją, kuri mane prižiūrėjo visą nėštumą, o man atsiuntė sąskaitą į namus, kurioje buvo ir ligoninės paslaugos ir gydytojos paslaugos atskirai, ir viską apmokėjau...Tokia tvarka man labai priimtina būtų ir Lietuvoje. Aišku, paskui vistiek atsidėkojom personalui simboliškai, ne pinigais. Bet esmė, kad nereikėjo jokių kyšių mokėti, kas man labai nemalonu Lietuvos ligoninėse, o tartis su gydytoja vistik noriu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gruodžio pradžioj gimdysiu trečia kartą Klaipėdos GN tiksliau antras kartas buvo CP ax.gif

pirmą gimdžiau visiškai natūraliai ir sėkmingai. niekam nemokėjau, nes nelabai supratau kam mokėt smile.gif iš anksto sutarus nebuvau. atvažiavus į priimamąjį paklausė pas kokį gydytoja prirašyt pasakiau kad nelabai svarbu... gimdymo palatoj pasitiko akušerė labai maloni ir paslaugi... ji daugiausia laiko ir praleido su manim. gydytoja atėjo tik per patį gimdymą, bet jos anksčiau aš ir nepasigedau... jeigu būčiau sumokėjus iš anksto gal būtų dažniau užsukus pažiūrėt kaip sekas, bet kas man iš to nzn... g.gif po gimdymo norėjom "atsidėkot" akušerei, bet jos neberadom, matyt baigėsi pamaina ir išlėkė namo...

dabar mano nėštumas sekamas GN ambulatorijoj, tai jeigu pasitaikys kad per gimdyma dirbs mano gydytoja tai bus gerai... jei ne kita gydytoja priims... man susidarė įspūdis, kad svarbiau, kad akušerė būtų gera, o gydytoja tai ne tiek svarbu kokia ir man atrodo visi Klaipėdoj yra pakankamai profesionalūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis uzsuku i sia tema paskaityt, nepykit kai kurios, bet negi tikrai manot kad padavusios pinigu gausit garantija jog viskas bus gerai? Butu labai paprasta jei taip butu.
Uz tuos pinigus jus nenusipirksit nei savo, nei vaiko sveikatos. Demesio ir gera prieziura gausit ir nemokedamos.

Nebandau as nieko perkalbet ar itikint, norit tikekit norit ne, norit mokekit, jusu pinigai ir jusu reikalas 4u.gif Tik pagalvokit ar tikrai verta, as tikrai manau tu pinigeliu labiau reikes jusu vaikeliui ax.gif

Nemanau kad egzistuoja tos "raganos akuseres" biggrin.gif
Praleidau Klaipedos GN 15 dienu - patologiniam ir po gimdymo. Nei vienos raganos ant sluotos nemaciau - aisku buvo pora "sunkesniu", maziau bendraujanciu personu, bet ir su jom radau bendra kalba. Visos mes skirtingos, ir ne visos privalo mum patikti. Svarbiausia paciai nebuti raganai ir viskas bus gerai 4u.gif

Turiu keleta geru pazystamu dirbanciu Klaipedos GN - akuseriu ir gydytoja. Visi sake kad uz pinigus jie nieko geriau nepadarys, kaip nepadarys ir kazko blogiau jei pinigu neduosit. Prieziura bus tokia pati, aisku ne paslaptis kad pinigus daug kas paima - niekam jie nemaiso, bet del to paciente nebus isskirtine.

Dar gydytoja pasakojo apie moteri, kuri sumokejo turbut pusei ligonines, kad tik viskas butu tobula. Deja vis gi buvo isvezta i Kauno klinikas kartu su naujagimiu.

Visai kas kita jei norit tartis su konkreciu gydytoju, tada aisku moketi reikia, as cia parasiau butent apie kysius pries gimdyma mirksiukas.gif

Atsakyti