QUOTE(egliuke @ 2011 10 11, 09:29)
Sveikos,
Mane irgi labai kankina tas klausimas dėl pinigų davimo. Ir net sakyčiau ne kainoje esmė, bet tame, kad nėra galimybės susitarti ir susimokėti oficialiai. Todėl aš asmeniškai jaučiuosi lyg daryčiau nusikaltimą ir dar labiau skatinu tą seniai LT gydymo įstaigose įsigalėjusi kyšininkavimą
Iš kitos pusės tikrai norėčiau gimdyti pas profesionalią ir su mano nėštumu susipažinusią gydytoją, tikrai saugiau jausčiausi ir sutikčiau susimokėti už tai
Man įdomu, kodėl nėra oficialios tokios paslaugos, negi ligoninei papildomų pinigėlių nereikia? Kažkada buvo kalbos, kad bus galima rinktis gydytoją, bet lyg ir nutilo...
Mane irgi labai kankina tas klausimas dėl pinigų davimo. Ir net sakyčiau ne kainoje esmė, bet tame, kad nėra galimybės susitarti ir susimokėti oficialiai. Todėl aš asmeniškai jaučiuosi lyg daryčiau nusikaltimą ir dar labiau skatinu tą seniai LT gydymo įstaigose įsigalėjusi kyšininkavimą

Tikrai yra tokia oficiali paslauga, su nustatyta "valdiška" kaina. pasidomėkite ir laisvai galite ją užsisakyti