As gimdziau nesitarus. Viskas baigesi extra CP. Vienu momentu pas mane palatoj kokie 7 zmones buvo. Bent man taip pasirode viena aki pramerkus
Zinoma, kad nesitarus niekas specialiai kazko blogo nedarys. Tiesiog jei zmogui sumoki, tai jis sedi kaip prikaltas ir viska mato, o jei nesumoki, tai akuseres turi ir daugiau darbu, tai nesedi visa laika kartu.
As gimdziau nesitarus. Viskas baigesi extra CP. Vienu momentu pas mane palatoj kokie 7 zmones buvo. Bent man taip pasirode viena aki pramerkus
Taip, kad likimo valiai niekas nepalieka.
QUOTE(eLBė @ 2011 12 30, 10:55)
Zinoma, kad nesitarus niekas specialiai kazko blogo nedarys. Tiesiog jei zmogui sumoki, tai jis sedi kaip prikaltas ir viska mato, o jei nesumoki, tai akuseres turi ir daugiau darbu, tai nesedi visa laika kartu.
Taip, kad likimo valiai niekas nepalieka.
Pritariu
as cia skaitau ir vis stebiuosi, kaip toj lietuvoje gimdyti sunku, visur pinigai figuruoja.Pas mus jai daktarui duosi pinigu tai tave durnele palaikys ir net nesupras uz ka tu jai duodi.Yra kvieciama apsauga, israso baudos kvita
.man kaimynepasakojo, kad jos dukra gimde pas mus ir nezinojo visu peripetiju.
QUOTE(akwariuma @ 2011 12 30, 17:13)
as cia skaitau ir vis stebiuosi, kaip toj lietuvoje gimdyti sunku, visur pinigai figuruoja.Pas mus jai daktarui duosi pinigu tai tave durnele palaikys ir net nesupras uz ka tu jai duodi.Yra kvieciama apsauga, israso baudos kvita
.man kaimynepasakojo, kad jos dukra gimde pas mus ir nezinojo visu peripetiju.
O jūs iš kur?
Na svarbiausia kad eina susitarti ir kad viskas vyksta be dar papildomu stresu mamai, nes jau ir taip daug tenka mums iskesti o dar kai nieko nezinai kaip bus tai galima is vis isproteti. Jei dar esi pripratusi planuoti viska iki smulkmenu ir viska zinoti, tai tik susitarimas geriausias budas ir jokie pinigeliai nesvarbus, kai rizikoje atsiduri tu pati o dar daugiau mazas stebukliukas taip laukiamas.
Aciu merginos uz paaiskinimus ir info, Jus labai malonios, pas mus TRG forume keistai i tai reaguoja mamos.
Aciu merginos uz paaiskinimus ir info, Jus labai malonios, pas mus TRG forume keistai i tai reaguoja mamos.
QUOTE(AstukasM @ 2011 12 29, 23:41)
Sveikutes mamos 
Norejau paklausti tai kiek tas gimdymas is tikro kainuoja jei tariesi su gydytoju pvz Gruzdiene ir dar CP, nes noreciau CP kad nesikankinti.
Aciu uz atsakymus.
Norejau paklausti tai kiek tas gimdymas is tikro kainuoja jei tariesi su gydytoju pvz Gruzdiene ir dar CP, nes noreciau CP kad nesikankinti.
Aciu uz atsakymus.
O man labai idomu ar taip paprastai daro CP vien tik tam,kad nenori kankintis
QUOTE(rinann @ 2012 01 02, 14:01)
Už pinigus ko gero viska padaro.
QUOTE(rinann @ 2012 01 02, 15:01)
Manau, kad daro. Susitarus.
QUOTE(rinann @ 2012 01 02, 14:01)
Nu ne, taip paprastai manau tai nedaro, nes kiek snekejau su gydytoja , tai aiskiai pasake, turi buti priezastis, pirmumo eile naturalus gimdymas. Mano atveju tai lengvai susitariau del CP , nes turiu rimtesniu sirdies problemeliu, tai man tik CP.
QUOTE(jur12345 @ 2012 01 02, 23:34)
Man gydytoja sakė gali rinktis kaip nori CP arba natūralu gimdyma, nors nebuvo jokių priežasčių CP daryti. Bet aš pasirinkau natūralu gimdyma ir pas kita gydytoja