Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

user posted image

Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom):
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima
3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma
4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes

Kviečiame prisijungti!

Mūsų swap'o albumas čia

Baigiam pavasarinį swapą

user posted image

Dovanėlėmis jau džiaugiasi:

1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis

Papildyta:

Labas rytas,

Vakar uzbaigiau tema, tai si ryt ir pradedu nauja ax.gif
Visiem siltu, jaukiu akimirku musu namuciose wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 24 gegužės 2011 - 07:44
Labs ryts 4u.gif
Nu kokia tu šaunuolė mirksiukas.gif O tai galvoju,kur tuos džiaugsmus dėt bigsmile.gif

Buvau suruošus tooookįįįį pristatymą su tokia bjauriai ilga įžanga,kad pasikankintumėt,bet tiek jau to- galų gale ir laiko jau pusė paros praėjo ir niekam čia tos įžangos neįdomios biggrin.gif

OKSYT,angelėli,zuikeli,net nežinau,kaip tau ir atsidėkoti už tą meno kūrinį kuris mano rankas ir akis pasiekė vakar. Ačiū tau labai labai labusiausiai,labiausiai...Čia ne koks nors jums transformeris,čia išpildyta svajonė wub.gif Tik vat nešiot mane tą daiktą turėsi mokint-ir šiaip studijavau ir kitaip-nu blondinė aš,nelabai man suprast gaunasi ax.gif

Inmetu kelias nuotraukikes,daugiau prašysiu Oksytės-nemoku tokių grožių fotkint blush2.gif
Va tokioj dėžėj
user posted image
Paslėptas po ilgu ilgu laišku
user posted image
va po tokiu trijų puslapių ilgumo
user posted image
Atsakyti
Ei ir tai viskas blink.gif
Atsakyti
Daugiau palauksim iš Oksytės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Stebuklingas slepiasi gražumas wub.gif
user posted image
Viršutinis sluoksnis,aišku,sagė bigsmile.gif
user posted image
Viršutinis sluoksnis rrrrrrraaaaauuuudona rrrroooožžė bigsmile.gif
user posted image
Apatinis ne rožė biggrin.gif O gal irgi rožė ax.gif
user posted image
Ir dar kokisai diržas wub.gif
user posted image

Oksyt o tą visą patį transormeriuką gal esi ant manekeno pafotkinus? Nu niekaip nesigauna man jį gražiai parodyt blush2.gif Parodyk tu,ką ax.gif

O vagis atėjo ir nušvilpė rožę lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
Oksyt,ačiū tau labai labai labai.Tikrai,žinokit-pritrūkau ir kvapo ir žodžių.Tokio nuostabaus meno kūrinio dar nesu gyvenime turėjus.Kai tik ištraukiau iš dėžės paliest bijojau-tokio lengvumo tokio minkštumo-kaip voratinklis,atrodo kad rankose subyrėt gali.Kas nelietė Oksytės darbų-nesupras cool.gif
Atsakyti
wub.gif Labai dziaugiosi, kad Tau patiko bigsmile.gif
Nuotraukytes turiu kazkur fotike, per tas vaiku lygas visai apie jas pamirsau doh.gif blush2.gif Truputeli ikrausiu fotoparata ir pasiziuresiu ka turiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu greičiau mergos, o tai iš smalsumo mirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū tau ačiū ačiū ačiū oro_buckis.gif
Dar turėsi papasakot kaip jį prižiūrėt reikia ax.gif Nesu gyvenime tokio daikto turėjusi biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir nesakysiu lotuliukas.gif kol nepamatysiu
Atsakyti
Nu nėr kaip nufotkint-ant kėdės vaizdo nėr jokio o mano manekenė mokykloj.Turėsit tada iki popiet laukt.Kankinsiu vaiką savo lotuliukas.gif Ant savęs fotkint tikrai nemoku-aklas kurmis esu blush2.gif
Papildyta:

Baigiam pavasarinį swapą

Dovanėlėmis jau džiaugiasi:

1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai-Oksytė
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis

Atsakyti
Nu tai bent kažką galėtum parodyt, kad bent truputį įsivaizduot galėtumėm, kas ten per daiktas yr ax.gif
Atsakyti
Nu ku, tai man daro kuri nors iš šių
Daivulytė
Smalsi
Katinytis
Sapnelytė
Miegutis,
jei Daivulytė darė Sapnelytei, tai lieka 4. Kažkodėl man rodos tikrai ne SApnelytė tai tai lieka tris. Ku kuo ilgiau negausiu tuo tiksliau žinosiu kuri lotuliukas.gif
Atsakyti