Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Tai kad nuo Katinyčio jau kažkas gavo g.gif
Gi Smilga gavo...
Atsakyti
Nu tai Katinytis atpuola. Vat kaip gerai viskas klostosi smile.gif greit ir spėliot nereiks
Atsakyti
A ko mane išmetei?Nenori mano narplionų?
Atsakyti
Labutis 4u.gif Po savaitgalio ir kosmariskos paros darbo esu blink.gif
Gal galima daugiau nuotrauku Oksytes grozio? ax.gif
Karoliai, apyranke sauniai gavosi drinks_cheers.gif Zinau nuo ko biggrin.gif
Atsakyti
Mergos,pareis mano didžoji iš mokyklos pafotkinsiu,dabar nėr kaip ax.gif

rašau GARSIAI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 24 gegužės 2011 - 09:18
Cha cha! Netikėtai "diržo gavo"! lotuliukas.gif Vat šito nepavydžiu - nemėgstu diržų. Bet šiaip tai gražus labai.
QUOTE(Kerpena @ 2011 05 24, 08:44)
Nu tai bent kažką galėtum parodyt, kad bent truputį įsivaizduot galėtumėm, kas ten per daiktas yr ax.gif

Tai nori pasakyt, kad Netikėta prie šito viso grožio dar kažką gavo?!!!! Ne zažirno? m? dry.gif

Bet jau gėlė kokiaaaaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif
Oksyt, tu kaip visada - nuostabiausia kūrėja. clap_1.gif:
Atsakyti
Netikėtai, tavo narplionės pas manę pagarboj ir dabar darbe laikau, niekaip išsiskirt nenoriu.... šiiiilta kaip su ja smile.gif bet ir kitos tavo narplionių nori tai tyliu ir tyliai varvinsiu seilę žiūrėdama kaip džiaugias kitos
Atsakyti
Ale bet kad pamatytum,kaip tas diržas prie to kūrinio gražiai prikimba wub.gif dieve,dieve,kai pamatysi,užsimanysi ir tu to "diržo gaut" lotuliukas.gif

Tavi,ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 24 gegužės 2011 - 09:24
Nu tai Oksytė darė, tai jau viskas tinka ir viskas kimba smile.gif Bliamba nu kokios dovanos , net silpna daros
Atsakyti
Merginos, ir mano nuotraukos nelabai kokios, nes tiesiog uzpuole tiek rupesciu vienu metu, tai apie nuotraukytes net nepagalvojau doh.gif , bet pacia prasme tikrai manau pagausit mirksiukas.gif

Ideja viso sito reikalo buvo ta, kad is paprasto salio isspausti kuo daugiau nesiojimo galimybiu ir juo galima butu ne tik uzdengti pecius vesu vakara wink.gif

Prakirpau "skyles", prikaliau daug visur kniedziu (znypliu deja neturiu dar, tai kaliau su plaktuku ir spec. antgaliais, bet kai tik isigysiu znyples ar kiedikli, reiks pas netikėtai i svecius brautis, nes visgi kniedziu kokybe ne esu patenkinta ax.gif ) Pats ju principas man tikrai patiko, nes nereikia daug suktu galvos kur ta sekanti skylute biggrin.gif

user posted image

Po to sumaniau, kad galima prie viso sito ir apgaulingas rankoves padaryt. Tai gavosi stai taip:

user posted image

user posted image

user posted image

O cia keli budai, kaip galima nesioti smile.gif

Rankove is vieno sono:

user posted image

Arba atrisus rankoviu vietas:

user posted image

Jei sulenksim isilgai, galima nesioti ir stai taip:

user posted image

user posted image

user posted image

Dar yra uzrisimai is priekio, kad malonau but nesioti ir niekas nesmuktu.

Del dydzio labai tikiuosi, kad itaikiau, rasiau Tau kaip su MB kartu matavomes lotuliukas.gif
Atsakyti
Aaaaa noooooriiuuuuu swoon.gif
Einu ieškot talijos pas savę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 24 gegužės 2011 - 10:17
O tai ačiū tau brangioji wub.gif O tai jau taip visos spaudžia,kad net nesmagums buvo apėmęs ax.gif
Man tas bolero ir su diržiuku patys patys pačiausi wub.gif Rankovytės kažkaip nelabai man limpa ax.gif Nu bet dar pabandysiu prisijaukint biggrin.gif Neskubu transformuot šalikiukan biggrin.gif
O į svečius tai labai prašom-visada laukiu,jei tik nebijai namų be grindų blush2.gif
Atsakyti