Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau NEPIRKSIU

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 08, 17:08)
Mano plaukai labai nesivelia, bet jei panaudoju vien tik JMO detangler kaip nenuplaunamą kond., plaukus vos iššukuoju... Tai nemanau, kad jums šita priemonė bus labai veiksminga


Mano plaukai ilgi, tai vien del to pasivelia, o jei isplauti ir dregni, tai ne po kaukiu/kondicionieriu vienu neissukuoju, nes veliasi (laukiu kol pradzius/isdzius ir tada sukuoju). Bet jei dedu JMO detanglerio, tai ir slapius be problemu issukuoja. Netgi dedu ant sausu plauku, jei pvz ryte pasivele galai buna, tai irgi lengvia issisukuoja. O svarbiausia neriebina plauku, palieka juos purius.

Isvis man tai JMO detangleris geriausia plauku priemone - ne tik metu, bet aplamai visu laiku atradimas. thumbup.gif Tiek nuplaunant bandziau, tiek ant dregnu ir sausu nenuplaunant ir visaip jis man patinka. Dabar dar baigineju turimas kitas priemones plaukams ir zadu tik JMO tenaudot - gal net kaip ir nuplaunama irgi tik ji naudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 sausio 2012 - 16:57
QUOTE(shopingas @ 2012 01 08, 17:55)

Na aš tai būsiu viena iš tų, kurios didelio JMO poveikio nepastebėjo smile.gif gerai nors tiek ,kad tikrai neriebina plaukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepirksciau daugiau sito daikto,labai sausino plaukus,tik kokius 2-3 kartus panaudojau ir palikau sesei naudoti (jai tai tiko sampunas ir net patiko g.gif )

user posted image
Atsakyti
Never ever schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 11, 12:58)
Never ever  schmoll.gif
user posted image


Kuo netiko?
Atsakyti
Niekada niekada daugiau nepirksiu Argital šampūno sausiems plaukams schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 01 11, 15:39)
Kuo netiko?


Perkeliu iš tušų temos :
"šiandien galutinai peržegnojau LANCOME HYPNOSE DOLL tušą doh.gif Naudoju porą mėnesių.. iš pradžių buvo žiauuriai per skystas, paskui kosminiu greičiu sutirštėjo blink.gif Blakstienas tepant labai sausas, nepadengia visos blakstienos iki pat galiuko doh.gif trupa, tepa paakius... Niekad niekad niekad nekartosiu verysad.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 11 sausio 2012 - 14:50
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 11, 15:43)
Niekada niekada daugiau nepirksiu Argital šampūno sausiems plaukams schmoll.gif 
user posted image

kuo netiko?
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2012 01 11, 15:57)
kuo netiko?

Kiek kartų ploviau galvą, tiek man jis nieko neišplaudavo. Tiksliau, gal tas sudėtyje esantys molis man skalaujant su vandeniu neišsiskalauja, aš jau nebežinau doh.gif plaukai man po jo būna kaip riebaluoti ir nežmoniškai veliasi. Kvapas tik labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 01 08, 19:19)
Nepirksciau daugiau sito daikto,labai sausino plaukus,tik kokius 2-3 kartus panaudojau ir palikau sesei naudoti (jai tai tiko sampunas ir net patiko  g.gif )

Man irgi labai nepatiko Dove plaukų priemonės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 11, 14:50)
Perkeliu iš tušų temos :
"šiandien galutinai peržegnojau LANCOME HYPNOSE DOLL tušą  doh.gif  Naudoju porą mėnesių.. iš pradžių buvo žiauuriai per skystas, paskui kosminiu greičiu sutirštėjo  blink.gif  Blakstienas tepant labai sausas, nepadengia visos blakstienos iki pat galiuko  doh.gif  trupa, tepa paakius... Niekad niekad niekad nekartosiu  verysad.gif  "


Vaje,o jis mano norimu tusu sarase,bet turbut teks isbraukti unsure.gif Butu idealu jei kur miniuka rasciau,tada nors negaila ismesti.
Atsakyti
user posted image

metamas lauk

is pradziu labai patiko del mazo sepetelio su kurio pagalba buvo imanoma graziai padazyt blakstienas, bet po menesio pradejo trupeti, po keliu valandu tuso ant blakstienu nebuvo, o paakiai kaip pas panda verysad.gif
Atsakyti