Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau NEPIRKSIU

QUOTE(Jazira @ 2011 09 06, 22:24)
tai aisku, kad jis naudojamas ne kiekviena plovima. reikia bent instrukcija paskaityt  nono.gif
tikiu,kad jei muilo paragautum irgi daugiau nepirktum

As jo nenaudojau kiekviena plovima. Po pirmo karto, po savaites tik pakartojau nes vel siek tiek geltonumas islindo.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2011 08 11, 18:44)
Niekada gyvenime nebepirkčiau NIVEA  akių makiažo valiklio. Prastesnio nesu turėjus, ne tik nenuvalydavo makiažo, bet dar ir sudirgindavo akis
O man jis labai thumbup.gif Perku jau net nežinau kelintą kartą.

QUOTE(diamond13 @ 2011 09 07, 00:18)
Niekada nepirksiu natura Siberica ruzavo sampuno, kazkuriam forume taip isgyre,pabandziau o ten tokia tragedija.
Aš irgi. Atsirado pleiskanų, pradėjo niežtėti galvos odą, plaukai pasidarė šiaudiniai doh.gif

Aš šito akių makiažo valiklio niekad gyvenime nebepirksiu doh.gif Taip alergizavo, pravaikščiojau kaip į akį gavus doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miaa glushenko @ 2011 09 07, 00:05)
As jo nenaudojau kiekviena plovima. Po pirmo karto, po savaites tik pakartojau nes vel siek tiek geltonumas islindo.

nezinau kas cia tada g.gif
gal plaukai labai balti, gal per ilgas islaikymo laikas?
man tai kaip tik labai visada patinka sita serija, ypac shotai

Atsakyti
Truputi žiaurokai pasakysiu, bet "THAI" PURŠKIAMAS DEZODORANTAS is biok laboratorijos, labai pakenkė pažastims,po pirmo panaudojimo labai išbėrė, ir nuo to karto atsirado aštrus prakaito kvapas, ko niekada nėra buvę, naudojant kitas priemones.
Atsakyti
"Physiogel" kremo schmoll.gif. Labai apgaulingas : iš pradžių tikrai atrodo, jog drėkina neblogai, bet su laiku paaiškėjo, jog nieko nedrėkina, rezultatas - vietomis padehidratavusi oda, kol naudojau šitą kremą doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 rugsėjo 2011 - 17:11
QUOTE(Victorious @ 2011 09 11, 18:10)
"Physiogel" kremo schmoll.gif. Labai apgaulingas : iš pradžių tikrai atrodo, jog drėkina  neblogai, bet su laiku paaiškėjo, jog nieko nedrėkina, rezultatas - vietomis padehidratavusi oda, kol naudojau šitą kremą doh.gif

na va, o man kosmetologe dave meginuka, pasibandziau ir nepasisprendziu Physiogel ar Sebamed drekinanti krema pirkti, gal dar kokiu neblogu kremuku yra... g.gif
Atsakyti
"Physiogel" kremo schmoll.gif. Labai apgaulingas : iš pradžių tikrai atrodo, jog drėkina  neblogai, bet su laiku paaiškėjo, jog nieko nedrėkina, rezultatas - vietomis padehidratavusi oda, kol naudojau šitą kremą doh.gif

o kaip jūs tai atpažįstate? šerpetot pradėjo? g.gif

man šis kremas labai riebus pasirodė, malonus odai ir netikiu kad gali išsausint
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 11, 21:49)
o kaip jūs tai atpažįstate? šerpetot pradėjo?  g.gif

man šis kremas labai riebus pasirodė, malonus odai ir netikiu kad gali išsausint

Ne šerpetoti, o matosi, kad oda dehidratuoja, nėra pakankamai sudrėkinta, gali formuotis mimikos raukšlelės.
Riebumas ir drėkinimas - kalba apie skirtingus dalykus. Aš nesakau, kad jis pats išsausino, o kad nepakankamai drėkina - tiksliau to nedaro. Pradžioje ir man atrodė malonus ir visoks kitoks, o realiai tai visai nieko gero. Gal kažkokia minkštinančia plėvele ir padengia veidą ir kažkiek veikia, bet paviršinį odos sluoksnį.
Papildyta:
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 11, 20:25)
na va, o man kosmetologe dave meginuka, pasibandziau ir nepasisprendziu Physiogel ar Sebamed drekinanti krema pirkti, gal dar kokiu neblogu kremuku yra...  g.gif

Kokį "Sebamed"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 rugsėjo 2011 - 20:05
QUOTE(Victorious @ 2011 09 11, 21:10)
Ne šerpetoti, o matosi, kad oda dehidratuoja, nėra pakankamai sudrėkinta, gali formuotis mimikos raukšlelės.

gal iš savo patirties galit patart kokį gerai drėkinantį kremuką? 4u.gif panašu kad irgi turiu problemų su dehidratacija (o maniau kad tai tiesiog- sausa oda) , bet niekas odos normaliai neatstato...

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 12, 12:16)
gal iš savo patirties galit patart kokį gerai drėkinantį kremuką?  4u.gif  panašu kad irgi turiu problemų su dehidratacija (o maniau kad tai tiesiog- sausa oda) , bet niekas odos normaliai neatstato...

"Christina" serumas neblogai drėkina.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 09 05, 23:54)
Tai taip išeina, kad mums brudą veža blink.gif  kažkodėl nesistebiu....

seniai yra aisku ir zinoma, jog i Lietuva veza prekes, skirtas treciosioms salims, kurio yra pilstomos, pakuojamos, gaminamos ir t.t. Lenkijoje

Papildyta:
QUOTE(vestuke @ 2011 09 01, 17:08)
pritariu, ir man.
O aš  nebepirksiu Syoss plaukų dažų, nes po dažymo  plaukai liko kaip pakulos, to niekada nebuvo dažant su bet kokiais kitais plaukų dažais. Dabar reikia galybės priemonių jiems atgaivinti.  doh.gif

as niekada plauku dazu neperku parduotuveje, tikrai nereikia tiketis geros prekes, kuri parduodama maximoje, o uz tokias kainas kaip syoss nereikia noreti profesionaliu priemoniu, nerizikuociau niekada plaukus dazyti ne pas profesionalia kirpeja
Atsakyti

user posted image

as toki tai naudoju, jau antra karta perku, man jis geras kolkas smile.gif
Atsakyti