QUOTE(Azazella @ 2011 10 13, 10:25)
As buvai pirmadieni, man tai visai patiko, na tiesa, mano plaukai trupmi ir as nebijau trumpu kirpimu, kazkokio stebuklo nepadare, ta prasme, kad kardinaliai pakeistu kirpima, bet man patinka tai, kad issiplovus galva uztenka fenu issipusti ir plaukai gula taip kaip priklauso, po ankstesniu kirpeju kirpimo man tekdavo gerokai pavargti kol plaukus susiguldydavo taip kaip noriu.
Nezinau ar eisiu dar karta, ziuresiu kaip nuaugines plaukai ar ir toliau bus lengvai valdomi. Jei ne kaina, turbut kirpciausi pas Misa nuolat. Bet kadangi esu pripratusi kirptis ne reciau kaip karta per menesi, o daziausiai kas tris savaites, tai 120 litu man brangoka pasirode.
Mano plaukai irgi trumpi, bet dabar gale jų ilgis koks max 1 cm., o viršugalvis toks iš vieno šono pusiau bliudeliu nukirpta. Žodžiu. Kirpčiukai ilgesni palikti ir labai keistai atrodo kai gale trumpi, o prieky daug ilgesni.
nu žodžiu, tragiškai nukirpo. Matysim kaip atauginės.... Tikiuosi po poros savaičių jų bent jau normalus ilgis bus..
Po kirpimo pas praeitą kirpėją, tai net fenu nereikdavo džiovinti, iškart išdžiūdavo kaip turi būti ir po dviejų mėnesių atrodė dar gana gerai, tik kad jau ataugę plaukai buvo...