Ir dar klausimelis, gal kas zinot gera sirupo recepta su tiksliom vandens ir cukraus ir kitu reikalingu ingredientu proporcijom, kad galima butu skruzdelyna tepti?
Kiek bedaryciau sirupo niekaip nesigauna
O ir paties skruzdelyno recepta gal gera turit, kad laksteliai butu traskus, o ne minksti? Esu ne karta kepus seniau, bet niekur rcecepto neuzsirasiau, o dabar reikia ir pamirsau

tai dariau taip: kiausiniai, miltai ir truputis druskos teslai ir viskas, bet labai nekokie laksteliai gavos, visai ne traskus ir nekoreti, neburbuleti

Ir dar, kaip sakant nesekmes po viena nevaiksto

Jau medutis nepavyko su ta grietinele nesamone, tai negana to ir slapia beze eilini karta nesigavo

Nu si kart dejau cukraus tiek kiek reikia, nemazinau, vienam kiausiniui 60g. cukraus. Isplakiau su cukrum gerokai kad cukrus aptirpo, tada dejau ant garu karstu, verdancio vandens ir plakiau apie 15 min, nukeliau nuo garu ir vel toliau plakiau apie 5 min, bet vistiek gavosi tasi tokia, aisku, nuo sluoteliu mikserio sunkiai nusikrato, bet formos nelabai laiko, linksa, jei spygliuka bandau daryt, su geliu antgaliuku niekaip neina jokios geles suraityt, viskas susilieja

Nebesuprantu, kas gali buti negerai, plakiau tai ne ant pacio didziausio greicio, gali buti del to?