Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo sala. 3 tema

QUOTE(Agnyta @ 2011 07 21, 09:44)
Labas keliauninkės,
gal ten jau pabuvusios pasidalins savo nuomone - kuri pakrante gražesnė? prie viduržiemio jūros, ar ta prie ėgėjo?  Kažkaip iš nuotraukų žiūrint atrodo kad pastarojoje viešbučiai pigesni ir net vanduo toj egejo jūroj nėra toks  žydras žydras.... huh.gif

man vienareikšmiškai- rytinė, nes smėliukas, o vakarinė daugiau akmenuota, nors ir rytinėj kai kurie pliažai akmenuoti.Tik kai aš didelio karščio priešininkė, tai man smagu, kad vakarinėje pakrantėje didesnis vėjas pučia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina63 @ 2011 07 20, 15:19)
Sveikos merginos,
Turiu ir as klausimeli, gal kas buvojot "Louis Colossos Beach Hotel"? Ruosiames skristi vasaros pabaigoj...is anksto dekoju....

Esu buvusi, bet senokai - prieš 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 07 21, 12:26)
Esu buvusi, bet senokai - prieš 3 metus.

ir mes buvo prieš trejus metus smile.gif draugai gavo kambarį pagrindiniam pastate, jis buvo geras, su vaizdu į jūrą, renovuotas smile.gif mes su vaikais ir tėvais gyvenom šoniniuose šeimyniniuose kompleksuose - ten kabariai paprastesni buvo, tamsoki ax.gif čia kaip ir visur biggrin.gif 0 šiai pats viešbutis patiko, maistas įvairus, geras, gėrimai AI buvo ne tik vietinės gamybos kiek pamenu smile.gif aplink kažkur eit nelabai kur yra, pamenu suveryrų tolokai teko paeit biggrin.gif o jei mašiniuką turėsit, tai jokio skirtumo smile.gif

o šeštadienį traukiam į Rodą, šį kart išsirinkom miesto viešbutį, nes niekada nelikdavo laiko panagrinėt senamieščio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 21 liepos 2011 - 11:33
Merginos prašau padėkite man:
planuoju važiuoti i Roda atostogauti ir aš. Supratau, kad rytinėje pusėje smėlio paplūdimia, tačiau gal galite pasakyti kuriame tiksliai kurorte smėliukas, nes labai nenoriu ant žvyro pakliūti.
Kitas klausimas dėl mašinos. Kokia kaina 1 dienai nuomotis ją?
Atsakyti
Sveiki, ruosiames ruosiames ir mes tai kelionei, niekaip neissirenkam to viesbutuko....., visgi su vaikais, tai norisi AI. Nusiziurejom Mitsis Rodos Village Hotel, gal kas ka nors apie ji zinot? Matau tik kad jis tolokai nuo oro uosto, gal kas zinot kiek kainuotu ten nuvaziuoti? g.gif Labai labai lauksiu nors kokiu patarimu... 4u.gif
Atsakyti
Beje,
per kokius puslapius užsakinėjate viešbučius? Ar per hotels4u.com mums, lietuviams, eina užsisakyti viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 07 21, 16:00)
Beje,
per kokius puslapius užsakinėjate viešbučius? Ar per hotels4u.com mums, lietuviams, eina užsisakyti viešbutį?

Eina, be jokiu problemu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2011 07 21, 17:03)
Eina, be jokiu problemu wink.gif

mes šį kartą užsakinėjom smile.gif parašiau paskui ir į viešbutį - viskas ok smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal gali kuri pasakyt is dabar grizusiu is Rodo ar reikia vakarais kokio siltesnio rubo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 07 21, 11:31)
ir mes buvo prieš trejus metus smile.gif draugai gavo kambarį pagrindiniam pastate, jis buvo geras, su vaizdu į jūrą, renovuotas smile.gif mes su vaikais ir tėvais gyvenom šoniniuose šeimyniniuose kompleksuose - ten kabariai paprastesni buvo, tamsoki  ax.gif  čia kaip ir visur biggrin.gif 0 šiai pats viešbutis patiko, maistas įvairus, geras, gėrimai AI buvo ne tik vietinės gamybos kiek pamenu smile.gif aplink kažkur eit nelabai kur yra, pamenu suveryrų tolokai teko paeit biggrin.gif o jei mašiniuką turėsit, tai jokio skirtumo  smile.gif

o šeštadienį traukiam į Rodą, šį kart išsirinkom miesto viešbutį, nes niekada nelikdavo laiko panagrinėt senamieščio smile.gif

Rekomenduoju pavalgyti restoranuose Romios Sofokleous gatvėje ir jei mėgstat žuvis -restorane Pizania (šalia esančioje aikštėje), kuriame be pagrindinio patiekalo , rekomenduoju užsisakyti desertą pomidorus sirupe su jogurtu. Mums šiuos ir kitus restoranus rekomendavo mūsų viešbučio šeimininkas, tikrai nenuvylė nei maistas, nei aptarnavimas. Pizania šeimininkas pats mus aptarnavimo (dar buvo nesezonas, tai gal dėl to, šiuo metu gali aptarnauti lietuvaitė biggrin.gif ), nusivedė į tarnybines patalpas, ištraukė iš šaldytuvo jūros gėrybes, kad galėtume patys išsirinkti. Žuvį kepė lauko griliuje mūsų akivaizdoje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Rugpjūčio 13 pirmą kartą skrisime Į Rodą atostogauti. Esu buvusi Graikijoje,du kartus Kretoje ir būtu įdomu sužinoti ar viskas daug maž panašu? Gal yra kažkas pagrindinio ką reikėtų žinoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2011 07 21, 20:44)
Sveikos 4u.gif

Gal gali kuri pasakyt is dabar grizusiu is Rodo ar reikia vakarais kokio siltesnio rubo? smile.gif

Dabar esu Rode - tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti