Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo sala. 3 tema

Sakykit panos ar i drugeliu sleni kita savaite apsimoka vaziuoti ar ne (bus ju ten ar dar ne sezonas? ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prancuziuke @ 2011 05 30, 11:34)
Sakykit panos ar i drugeliu sleni kita savaite apsimoka vaziuoti ar ne (bus ju ten ar dar ne sezonas? )  4u.gif

man taip pat idomu kaip ten su tais drugeliais? g.gif
ar jau verta vaziuoti? nes skrendu jau rytoj thumbup.gif
Atsakyti
Saldus tas kelionės laukimas... Deja, jį užtemdė mažiuko liga - broncho pneumonija (galima sakyti, plaučių uždegimas). Jau sveikstam, bet skrydis po nepilnų 2 sav. Labai domina, kaip ten viešbučiuose kondicionieriai, ar stipriai pučia? Ir lėktuve turbūt... Labai bijau skersvėjų ir kondicionierių, kad vėl nesusirgtume.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 30, 16:43)
Saldus tas kelionės laukimas... Deja, jį užtemdė mažiuko liga - broncho pneumonija (galima sakyti, plaučių uždegimas). Jau sveikstam, bet skrydis po nepilnų 2 sav. Labai domina, kaip ten viešbučiuose kondicionieriai, ar stipriai pučia?  Ir lėktuve turbūt... Labai bijau skersvėjų ir kondicionierių, kad vėl nesusirgtume.

na kiek skridau su ryanair i norvegija, tai lektuve taip karsta buna doh.gif
as is karto tik su maikute atsisedu, nors pradzioje salta buna.
tad maziuka pasiruoskit kad neperkaistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 30, 16:43)
Saldus tas kelionės laukimas... Deja, jį užtemdė mažiuko liga - broncho pneumonija (galima sakyti, plaučių uždegimas). Jau sveikstam, bet skrydis po nepilnų 2 sav. Labai domina, kaip ten viešbučiuose kondicionieriai, ar stipriai pučia?  Ir lėktuve turbūt... Labai bijau skersvėjų ir kondicionierių, kad vėl nesusirgtume.

na kiek skridau su ryanair i norvegija, tai lektuve taip karsta buna doh.gif
as is karto tik su maikute atsisedu, nors pradzioje salta buna.
tad maziuka pasiruoskit kad neperkaistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ziema @ 2011 05 30, 15:47)
man taip pat idomu kaip ten su tais drugeliais?  g.gif
ar jau verta vaziuoti? nes skrendu jau rytoj  thumbup.gif

Pries kelione i Rodo sala buvau skaiciusi, kad i drugeliu sleni reikia vaziuoti nuo birzelio menesio jeigu nori juos pamatyti, bet kadangi buvom issinuomave masiniuka ir vazinejom po sala, pakeliui uzsukom ir i drugeliu sleni. Nors drugeliu dar nebuvo (buvom ten geguzes 22d.), bet jau moketi reikejo uz pasivaiksciojima tomis vietomis kur jie gyvena, todel net nejom. Salia buvo padetas stendas, kuriame pavaizduotas drugeliu gyvenimo ciklas. Jie birzelio menesi tik pradeda ristis, liepos menesi tik buna pilnai issirite, tad nzn ar pavyks jums juos pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2011 05 26, 16:20)
Aš irgi taip skaičiau, kad rytinė pusė ramesnė

O kaip jūs viešbučius pasirenkat? Aš liepos pabaigoje irgi planuoju lėkt su 2 vaikais 16 ir 3 metų, kaip pasirinkt? Tokiu būdu , kad pati visko ieškaus keliausiu pirmakart. O mano mažylis dar alergiškas. Viešbučių tai nemažai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 01 birželio 2011 - 09:05
QUOTE(Lince1 @ 2011 06 01, 10:04)
O kaip jūs viešbučius pasirenkat? Aš liepos pabaigoje irgi planuoju lėkt su 2 vaikais 16 ir 3 metų, kaip pasirinkt? Tokiu būdu , kad pati visko ieškaus keliausiu pirmakart. O mano mažylis dar alergiškas. Viešbučių tai nemažai smile.gif

As rinkausi pagal tai, kad butu rytine pakrante (nes norejau smeleto kranto), kaina ir kad nebutu labai toli nuo juros smile.gif
Atsakyti
Nu va arteja ir mano laimes valanda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Antradieni jau skrendam i Roda biggrin.gif Dabar biskiuka issigandau nuo uodu. idomu ar ju saugotis reikia tik viesbuti? Ar jie trukdo ir vakare vaikstinejant? g.gif g.gif g.gif Tai reikia tepaliuka pirkt tada ... Toks vaizdas, kad as visa namu vaistinele vezuosi, nes keliausim su 11 men dukryte, tai reikia gerai apsisarvuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 06 01, 10:04)
O kaip jūs viešbučius pasirenkat?

Mums labai svarbi aplinka, todėl žiūrinėjame viešbučių nuotraukas, aprašymus, komentarus. Mūsų pagrindiniai kriterijai buvo - rytinė pakrantė, toliau nuo oro uosto, ramioje vietoje, ir kad nebūtų didelis daugiaaukštis pastatas (liftai, ilgi koridoriai ir pan.) . Taip, kad pagal kiekvieno individualius poreikius galima rasti. Sėkmės ieškant smile.gif Laiko tai užima.
Nors iš kitos pusės, kai taip pedantiškai giliniesi, įsivaizduoji, kad išsirinkai idealų variantą, o jei realybėje viskas ne taip, tada susinervini. Gal tada geriau paprasčiau į viską žiūrėti, bet man nelabai pavyksta, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 01 birželio 2011 - 13:12
Sveikutes 4u.gif As ka tik is ten. Uodu nebuvo smile.gif, jura labai puiki, kas ryta anksti lekdavom maudytis, Rodo senamiestis ir Lindos ispudingi. Maistas ivairus, skanus, didelis pasirinkimas. Graikai labai europietiski, nelenda i akis, malonus, konkretus del kainu. Nera to idijotizmo deretis. Viskas tikslu aisku. Taksi butent tiek kiek pateikta nuorodoje 1 puslapyje. Atsispausdinkit ir turesite. Jei vaziuojate su kompanija 3-4 asm ir nenuomojate masiniuko - su taksu vaziuot apsimoka labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nežiniukas: 01 birželio 2011 - 14:32
laba visiem, gal kas patartu kur butu pigiausia apsistoti Rode? smile.gif
Atsakyti