Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo sala. 3 tema

QUOTE(<spygliukas> @ 2011 08 24, 15:20)
taip, skrendam antradienį smile.gif

Susitiksim smile.gif
Atsakyti
katik paziurejau makaliaus laida apie Rodo sala ir kazkaip nezinau...
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 25, 13:12)

7saltiniu tunelis - kanalizacijos vamzdis doh.gif doh.gif ir dar arbuzus voge tai is viso virsune doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 08 25, 15:48)
7saltiniu tunelis - kanalizacijos vamzdis  doh.gif  doh.gif ir dar arbuzus voge tai is viso virsune  doh.gif  doh.gif

kad voge tai dzin - savotiska pramoga smile.gif bet šiaip pateikimas pačios salos, kaip man nebuvusiai pasirodė labai ne koks. Atrodo kad neiko gero joje nėra.. bet juk tai netiesa? na pamatysiu pati savo akimis per medaus menesi rugseji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 25, 16:51)
kad voge tai dzin - savotiska pramoga  smile.gif bet šiaip pateikimas pačios salos, kaip man nebuvusiai pasirodė labai ne koks. Atrodo kad neiko gero joje nėra.. bet juk tai netiesa? na pamatysiu pati savo akimis per medaus menesi rugseji  smile.gif

Mažiau žiūrėkite to makaliaus laidų, artistas iš sudegusio teatro o ne keliautojas...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 08 25, 18:06)
Mažiau žiūrėkite to makaliaus laidų, artistas iš sudegusio teatro o ne keliautojas...

Paziurekit kaip jis i Diuseldorfa vaziavo doh.gif ten is viso virsune, supratau tik viena dalyka- neturi pinigu nekisk nosies i uzsieni.
o del laido apie Roda ir niekaip nesuprantu- uzlipo i Lindos akropoli, o kur moketi pinigus reikia neina- tai nieko nepamato, nieko neparodo ir todel laidos jo s.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 25, 13:12)

o per kur ziurejot? Gal internete galima pažiūrėti arba būna kartojimai? Sudominot biggrin.gif
Man Rodo sala paliko pačius gražiausius prisiminimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2011 08 25, 19:37)
o per kur ziurejot? Gal internete galima pažiūrėti arba būna kartojimai? Sudominot biggrin.gif
Man Rodo sala paliko pačius gražiausius prisiminimus wub.gif

http://www.makalius....nuotykiai-joje/

apie koso sala labiau patiko smile.gif
jei jis turetu bent koki scenariju, tai laidos butu kiek idomesnes , bet visvien saunuolis
Atsakyti
Aš irgi gerbiu Makalių už jo tokį užsidegimą keliauti, už tai, kad kitiems padeda tai daryti, bet laida apie Rodą buvo tragiška. Na jaunas žmogus, po kiek laiko pats savo klaidas pamatys, ir tikiu, kad po kiek laiko gerokai patobulės.

Man Rodas kol kas labiausiai įstrigo širdy iš visų aplankytų vietų, o keliauta tikrai nemažai. Tiesa, kaip jau ne kartą minėjau, meilė jam neatėjo vos tik atskridus - Rodą reikia atrasti, kadangi visas jo žavesys atsiskleidžia keliaujant po salą, o ne gulint prie baseino smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded
grazus ir normalus Rodo salos pristatymas...vyksim spalio 4 diena,tikiuosi gero oro ir saules, kaip manot kokia oro temp bus zemiausia, kiek skaiciau tai turetu buti geras oras...o apsistosim White Palace Faliraki..gal kas buvot siam hostelyje ar kaip jis cia skaitos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2011 08 26, 20:57)
http://www.youtube.c...player_embedded
grazus ir normalus Rodo salos pristatymas...vyksim spalio 4 diena,tikiuosi gero oro ir saules, kaip manot kokia oro temp bus zemiausia, kiek skaiciau tai turetu buti geras oras...o apsistosim White Palace Faliraki..gal kas buvot siam hostelyje ar kaip jis cia skaitos?  biggrin.gif

Mes vis praeidavome pro šį viešbutuką, tai iš lauko pusės visai jaukus ir tvarkingas pasirodė smile.gif tik gal kiek tolokai nuo jūros..
Atsakyti
Tema numire biggrin.gif nieks nebekeliauja ax.gif
Ieskojau is Londono skrydziu spalio men, tai brangesni nei vasara buvo doh.gif
Atsakyti