Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(cindy @ 2011 07 15, 22:11)
O kitur dar nebandei? biggrin.gif

Dar ne biggrin.gif
Siunčiausi per tarpininkę Mymą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 16, 21:00)
O dėl soliariumo aš kažkaip galvoju, kad keli seansai nepakenks. Bet vat su savaiminio įdegio priemonėmis pas mane situacija panaši: lentynoje keturi, ir dar dviejų užsakytų laukiu doh.gif Svarbiausia soliariume gerą kremą naudoti, tada ir blauzdos daugiau įdega. O tada jau galima drąsiai ir savaiminio įdegio priemones naudoti, nebus baisu, kad vėl kojos liks baltos, o rankos - rudos. Viskas! Pati save įtikinau! Ryt einu biggrin.gif

Aš irgi ryt svarstau nubėgti doh.gif biggrin.gif kad geriau paskui savaiminiai kibtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 16, 21:46)
greitai jūs čia  biggrin.gif  aš veido nenoriu degint, tai tik stovimas soliariumas turbūt tiktų? g.gif

Tikrai eikit į gulimą ir nejunkit veido lempų smile.gif dar neteko būti stovimam, kur kažkaip išsijungtų veido sritis, nebūna manau taip
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 17, 20:45)
Tikrai eikit į gulimą ir nejunkit veido lempų smile.gif dar neteko būti stovimam, kur kažkaip išsijungtų veido sritis, nebūna manau taip

drinks_cheers.gif Tikrai nebūna, šiandien prieš eidama dar pasidomėjau, ir nieko panašaus nemačiau, visur vientisos lempos stovimuose būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 16, 20:47)
Pernai ėjau į soliariumą, nes prieš sesers vestuves norėjau gražaus ir lygaus įdegio.. Tai ką, rankos ir kūnas rudas, o kojos, kaip užkeiktos, vos vos parudusios doh.gif

pas mane kojos irgi uzkeiktos biggrin.gif
Atsakyti
Kur nivea savaiminį galima rast,ir kokia kaina jo cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2011 07 18, 09:06)
pas mane kojos irgi uzkeiktos biggrin.gif

Oo, pasirodo ne aš viena su tokiomis kojomis biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau servetėles, kur buvo įdėtos olialia bloge. Ir ką galiu pasakyti - super thumbup.gif Kojos rudos bigsmile.gif Ir tik po vieno tepimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 19, 13:14)
Išbandžiau servetėles, kur buvo įdėtos olialia bloge. Ir ką galiu pasakyti - super thumbup.gif  Kojos rudos bigsmile.gif  Ir tik po vieno tepimo smile.gif

tai prašom parodyt kaip jos atrodo ir kur galima nusipirkt drinks_cheers.gif

--------------------------

O aš pasinaudojau, berods white kitty pasiūlymu, ir nors esu šviesiaodė, nusipirkau savaiminį vidutinei - tamsiai odai (Johnsons holiday skin)
Pats poveikis man šito ir šviesiai odai patikdavo, tik kvapas doh.gif ....
Patepus šitą tamsesnei odai, efektas jau po pirmo karto thumbup.gif dabar tik tokius tamsesnius ir pirksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 19 liepos 2011 - 12:27
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 19, 13:26)
tai prašom parodyt kaip jos atrodo ir kur galima nusipirkt drinks_cheers.gif

Va kaip atrodo smile.gif
user posted image

Pirkau Eurokos, 20 servetėlių - 6,99 lyg g.gif smile.gif
Atsakyti
as taip pat bandziau sias serveteles,man laaaaabai patiko wub.gif lengva lygiai issitepti ir spalva grazi,as net veidui pirma karta gyvenime pabandziau patepti ir labai likau patenkinta
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 19, 15:01)
as taip pat bandziau sias serveteles,man laaaaabai patiko wub.gif lengva lygiai issitepti ir spalva grazi,as net veidui pirma karta gyvenime pabandziau patepti ir labai likau patenkinta

Bandėt ir veidą? Reikės ir man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 19, 12:26)
O aš pasinaudojau, berods white kitty pasiūlymu, ir nors esu šviesiaodė, nusipirkau savaiminį vidutinei - tamsiai odai (Johnsons holiday skin)
Pats poveikis man šito ir šviesiai odai patikdavo, tik kvapas  doh.gif ....
Patepus šitą tamsesnei odai, efektas jau po pirmo karto  thumbup.gif  dabar tik tokius tamsesnius ir pirksiu  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Is tu sviesiai odai skirtu jokios naudos.
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 18, 13:43)
Kur nivea savaiminį galima rast,ir kokia kaina jo cool.gif ?

Jeigu apie si kalbate user posted image tai as pirkau Droge,kainavo apie 20lt,bet galima ir su nuolaida pagauti ax.gif Dabar kaip tik toki naudoju,tai labai patinka,kad tolygiai nusiplauna,nes man cia didziausia problema su savaiminiais, dar plius labai lengvai pasiskirsto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 19 liepos 2011 - 17:30
Mergos, paaiskinkit man kasnors.,.. Vnz pries pora dienu nusipirkau Malibu kuno idegio losjona ,issitepiau vakare visa kuna, ryte atsikelus - joookio poveikio, oda nu anei kiek nepatamsejo... Nu zdz kita d vel issitepiau, tik jau ne visa kuna-o kojas, pecius, kakla , - vel jokio poveikio blink.gif
Kas per velns? KODEL TAIP YRA? blink.gif ka man su juo daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 20 liepos 2011 - 20:58