QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 12, 16:49)
Citas,viskas bus tik gerai
Jei turi galimybe pasidomek kokiu vaistu reikes,LT ar LV daug daug pigiau sumokesi.Gal puses sumos vaistams tik reikes.Gonalis 900 UK kainuoja apie 400 svaru,LV 200 latu.Daugiau pirksi ,skirtumas tikrai susidarys.
O jei ta self funded darai,nemokami dar lieka ar jau nebe?
Aciu

Aha lieka abu nemokami ivf, sitas tiesiog papildomas uz musu pinigus

Man tai gonal 900 vienas pilnas kito puse piestuko liko nuo pirmo nemokamo tai galvoju gal galima bus ta sunaudoti, nes jie neprase nieko grazinti

Ir butinai paklausiu daktaro kokiu vaistu reikes, nes kaip tik i lt vaziuojam tai galetume ten nusipirkt
QUOTE(ksise @ 2011 06 12, 17:44)
man isodino embrionus.tai vat ir nieko gero,nes siandien pilva skaudejo net iki asaru,o dabar jau tept pradejo,tai reiskia sudie svajone
Ksise labai gaila
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 06 12, 17:48)
Citas, perskaiciau ir pagalvojau, kokia stipri moteris, saunuole! Tikrai pavyks!
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 12, 18:38)
Citas - taip, tokia jau yra ten sistema.Butu per gerai, jeigu nemokami IVF ir dar kada nori. as tavo vietoj TIKRAI net nesvarstyciau taip ilgai laukti, eiciau kryziaus kelius, bet daryciausi kazkokiu budu anksciau.Jeigu pastosi - tu isleistu pinigu net neprisiminsi.O ne duok Dieve kas negerai, tai kaip tik bus laikas nemokamam IVF kovui
Nu o as tai moraliskai kaupiuosi rytojaus dienai.Nezinau dar kaip su darbu bus, nes rytoj tik pirma diena po atostogu, o as jau stovesiu prie virsininko duru prasydama isleisti pacia pirma diena ir po to dar keleta dienu per ateinancias dvi savaites

Moraliskai esu pasiruosusi deti pareiskima ant stalo ir iseiti.Tokio mano darbo grafiko gali netoleruoti. Nu bet tokia yra kaina mano tikslo, tikiuosi sena gera posaki, kad tikslas pateisina priemones teks panaudoti pagal paskirti. O ir siaip jauduliukas ima kaip ten tie mano foliai auga. Nejauciu visiskai nieko.Bet praeita karta irgi nejauciau nieko.....tai gal cia toks mano organizmas tolerantiskas stimuliacijoms ?
Nu va taip ir mastau as, kad pinigai tikrai nebus prisiminti jei turesiu maziuka ant ranku
Nu ir kas kad nejauti, aisku kad auga. As dar pagalvojau kad dozes tavo tikrai labai mazos (man buvo 225 po to kelias dienas 150) bet va gydytojas sake kad mane galejo pavesti kiausialasciu kokybe ir as va mastau gal geriau ilgiaus pastimuliuoti kad jos sau is leto uzaugtu kokybiskos negu kad kalti arklines gonal dozes kad staigiai uzaugtu. Manau kad tavo folikuliukai ramiai sau dideja ten todel ir nejauti dideliu duriu ir skausmu
O tavo darbdavys zino apie tavo gydyma? Manau kad supras ir isleis jis tave nera jam kito pasirinkimo