QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 26, 23:13)
Matau dar nemiegi, tai parasysiu, nes irgi nemiegu.
Mes savo klecko nesulaukiame jau daugiau nei 7 metai... dar iki vestuviu bandeme, bet nieko...

Kol nesusituokeme, niekas nieko, bet tik susituokeme, prasidejo spaudimas, juodas, budavo minuciu, kada noredavosi su kocelu uzvaziuoti...bet ka ten tokiems trumparegiams pasakysi...

Isvykome svetur, gal ir aciu D, cia ramiau. Yra kas zino, bet va didziausia beda, kad negaliu tevams pasisakyti, tiksliau mamai.

Ji visa laika buvo ir yra pries dirbtinusvaikus, labai nusistaciusi pries tokias seimas, tai kai prasideda diskusijos ta tema, gali isivaizduoti, kokius peilius i pasirdzius jauciu...

Cia gal D moko mus visus, bet labai liudna, kad tokia ziauri pamoka...nenoriu net isivaizduoti mamos veido, jeigu pavyks, niekada, o gal, kai maziukas paaugs, pasakysiu koks dirbtinasvaikas va pas mus... Vyro tevai gana solidziai reaguoja, patys yra tureje problemu, tai supranta ir tyli.
Gaila,kad mama taip nusistaciusi,geriau tu su ja i diskusijas nesileisk,bent jau kolkas,tik nervus susigadinsi.Seno sukirpimo zmones yra nelanstus naujoviu atzvilgiu,o ypac jeigu dar religingi.Man drauge pasakojo istorija- jos mama kaip ir dauguma mazo miestelio motereliu plake liezuviais kelias vietines mergeles,kurios pastojo nebudamoos istekejusios ir atsitik tu man taip,kad po kiek laiko ir mano drauge pastojo,tai sokas mamelei buvo,bet ji nenusileido,per prievarta istekino nedorele dukra,kad savo gero vardo miestelio taryboje nesusigadintu

Taigi ir tavo mama sneka turbut nesuvokdama,kad gal netrukus vienas is tu "dirbtinu vaiku" bus jos mylimiausias anukelis ar anukele

Mes kartais linke piktintis dalykais,kurie mums atrodo blogi ir nereikalingi,nes tolimi kaip kosmosas ir musu asmeniskai neliecia,o viena diena jie bac ir uzkabina mus paciu astriausiu kampu...Tai tokie pamastymai si velyva meta,o mes su mama niekada nebuvom intymiai artimos tad tokios temos neaptarinejam,tiesa sakant,nes neisivaizduoju tevu poziurio i si reikala,reiks kada uzsiminti kai skambinsiu,gal paaiskes,kad ir maniskiai dirbtinu vaiku bijo
O kokioj saly jus gyvenat,ar ten ir planuoji operacija ir Ivf ar Lt darysi?