Man irgi toks klausimas iskilo
O merino megztukus, kur irgi parasyta dry clean, tai su rankom skalbiat ar vezat i valykla?
As tai su rankom skalbiu, bet biski pasitrauke
QUOTE(Siges @ 2011 05 25, 17:07)
O klausykit, pvz. tas lino/silko sijonukas, tai raso, kad tik sausas valymas, tai negi visus tokius rubus tempiat i valykla ?
Gal visai brangus malonumas, ar ne? Ar vis tiek skalbiat rankomis namie? As kazkaip prisibijau to "sauso valymo" 
Viska skalbiu ranku rezimu.
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 25, 17:11)
O merino megztukus, kur irgi parasyta dry clean, tai su rankom skalbiat ar vezat i valykla?
As tai su rankom skalbiu, bet biski pasitrauke 
Su rankom ir man pasitrauke siek tiek. O pirmaji savo sutraukiau iki xxs dydzio turbut. Tai ir guli vargsas spintoje
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 25, 17:14)
Su rankom ir man pasitrauke siek tiek. O pirmaji savo sutraukiau iki xxs dydzio turbut. Tai ir guli vargsas spintoje 
Mano du irgi guli, iki XS susitrauke, nesugalvoju, ka daryt, ar bandyt pardavinet.
QUOTE(linamog @ 2011 05 25, 17:14)
Mano du irgi guli, iki XS susitrauke, nesugalvoju, ka daryt, ar bandyt pardavinet. 
As ir nesugalvoju
Tai realiai but geriausia nesti i valykla
Jei jau nesiot viska i valykla - tai bankrotas. Maniskiai susitrauke del mano zioplumo, su kitais skalbtais viskas ok.
as skalbiu su rankine programa ir saltu vandeniu (ne 30laipsniu, o isvis neva tai saltas). kazkaip viskas ok iki siol tiek mano, tiek vyro rubams.
aš visus j.crew rūbelius skalbiu rankom, viskas gerai kolkas
QUOTE(savita1 @ 2011 05 25, 15:22)
Savita, baltai pavydziu tu kelniu Jums
p.s: va Jums, panikes ir aiskus pvz,kaip jcrew pirkejas mausto - paziurekit i tu kelniu fotke ir kaip jos atrodo ant manekenes - taigi akivaizdu,kad cia tas ju 00 dydis susegiotas ziogais,kad nuo menekenes nenukristu
Papildyta:
Mergaites, o kodel isparduotuveje tiek siu megztku parduoda?
http://www.jcrew.com...34634/34634.jsp
Nuraminkit arba suneraminkit