Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

Tai dar sedet ir laukt biggrin.gif Vaikai alkani liks lotuliukas.gif
Nu man vistiek jau trecia diena neiseina nukopinto prekiu krepsio issiust..Gal kam buvo toks fintas? g.gif Ka daryt?Ir nuorodos sunkiai issisiuncia...nesuprantu to kompo .. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ygle: 25 gegužės 2011 - 12:33
O kaip sakot, apsimoka dabar pirkti tuos 5" chino šortus, ar medžioti po $14.99? unsure.gif Nežinau griebt ar ne doh.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
As tai is to, ko ieskojau, nieko nebuvo imete, tai vakar tik saturday sweater paemiau (yra dar jo neturinciu biggrin.gif )
Ypac norejau silk blousana tunic, kokios tamsesnes spalvos, 2 dydzio su 30% off - tai matyt misija neimanoma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 05 25, 11:47)
O, čia man skirta! As sumedžiojau elniuką tongue.gif
Jis manęs nuo ankstyvaus ryto laukė.

thumbup.gif Sveikinu su laimikiu 4u.gif O as savuoju elniuku negaliu atsidziaugti, jau buvau apsivilkusi - truputi prasitampe, dabar dydis kaip tik, o jau kaip graziai rageliai pries saule blizga wub.gif

QUOTE(Siges @ 2011 05 25, 12:17)
Kažkuri jau klausė, bet atsakymo lyg ir neužmačiau unsure.gif

Ar pvz. J.Crew chino šortukų dydžiai vienodi su Factory tais pačiais šortais???? Ar J.Crew skaitosi didinti? g.gif

As turiu 3'' chino is jcrew ir 3'' factory (su inkariukais), tai tinka abu, bet jcrew man laisvesni nei factory mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 25, 13:17)
Ar pvz. J.Crew chino šortukų dydžiai vienodi su Factory tais pačiais šortais???? Ar J.Crew skaitosi didinti? g.gif

As Factory imciau dydziu didesnius.
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 25, 13:27)
Patarkite, J.Crew bandeau top su 86 krūtine kokį dydį imti geriau S ar XS? Ir kelnaičių su 98 klubais turbūt M reikia? 4u.gif

Kelnaiciu S uztektu, manau.
QUOTE(Siges @ 2011 05 25, 14:08)
O kaip sakot, apsimoka dabar pirkti tuos 5" chino šortus, ar medžioti po $14.99? unsure.gif Nežinau griebt ar ne doh.gif lotuliukas.gif g.gif

Aisku, medziokit.
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 25, 14:17)
O as savuoju elniuku negaliu atsidziaugti, jau buvau apsivilkusi - truputi prasitampe, dabar dydis kaip tik, o jau kaip graziai rageliai pries saule blizga wub.gif

As raguotojo niekaip neisvedu i viesuma, vis ragai po megztuku sleptusi, nes dar vesu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 25, 14:22)
As raguotojo niekaip neisvedu i viesuma, vis ragai po megztuku sleptusi, nes dar vesu. ax.gif

dar pašnekėkite apie tą briedžiuką, ir man jo prisireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Dzinte,

Dar del tos pilkos sukneles. Mano po krutine 75, kaip manot i 2 isibraskinciau?
Ir dar labai idomu kaip tas pilkas atspalvis realybeje, grazus? (ne murzinas. as tokia tik trumpa pirksiu). Dar toli svente, tai vis laukiu, galvoju gal nupigins arba dar didesne nuolaida ismes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 05 25, 14:26)
Dzinte,

Dar del tos pilkos sukneles. Mano po krutine 75, kaip manot i 2 isibraskinciau?
Ir dar labai idomu kaip tas pilkas atspalvis realybeje, grazus? (ne murzinas. as tokia tik trumpa pirksiu). Dar toli svente, tai vis laukiu, galvoju gal nupigins arba dar didesne nuolaida ismes blush2.gif

Pas mane ne pilka, nepasakysiu dėl spalvos nieko unsure.gif
O dėl dydžio net nežinau. Man su (jei gerai pamenu 78 po krūtine, reiktų namie persimatuoti) 4 dydis kaip tik. Į 2 niekaip netilpčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 25, 14:29)
Pas mane ne pilka, nepasakysiu dėl spalvos nieko unsure.gif
O dėl dydžio net nežinau. Man su (jei gerai pamenu 78 po krūtine, reiktų namie persimatuoti) 4 dydis kaip tik. Į 2 niekaip netilpčiau unsure.gif

Buciau labai dekinga, jei persimatuotumet 4u.gif 4u.gif Tada ramiai uzsisakysiu:)
Nes jei netiks dydis sunku bus ir praduoti del kainos.

Kaip suprantu rytoj dar galios nuolaida, nes iki 25 d. tai ryt paskutine diena?
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 05 25, 13:15)
man taure sia paciupo, gal kas jau turit placiau galetumet pasidalyt apie ja? biggrin.gif

http://www.jcrew.com...D=1306317967564

graži, viskas gerai su ja, M dydis M atitinka, gan ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 05 25, 14:34)
Buciau labai dekinga, jei persimatuotumet 4u.gif  4u.gif Tada ramiai uzsisakysiu:)
Nes jei netiks dydis sunku bus ir praduoti del kainos.

Kaip suprantu rytoj dar galios nuolaida, nes iki 25 d. tai ryt paskutine diena?

Aš tada gryžusi namo staigiai galiu persimatuoti ir Jums atsiųsčiai sms jei norite. Nes išvažiuoju šiandien. Ir gryšiu tik pirmadienį. Kompiuterio nebus progos įsijungti. Jei ką, brūkštelkite man až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 05 25, 13:15)
man taure sia paciupo, gal kas jau turit placiau galetumet pasidalyt apie ja? biggrin.gif

http://www.jcrew.com...D=1306317967564

Apacia nukirpta paprastai,be jokio atsiulejimo.
Be nuolaidos tikrai neapsimoka pirkt.
Atsakyti