into*in, laikykites

Svarbiausia nusiteikimas

As per savo vestuves jau is anksto uzsiprogramavau, kad neimsiu i galva visokiu netiketumu, tai ziurejo i mane kiti su nuostaba, kai vos isejus is baznycios puokste byret pradejo, o as juokiausi (tuo labiau, dar net visai netokia buvau uzsakius, norejau asimetriskos, o padare burbula kazkoki

), priklijuotos blakstienos byret pradejo, vestuvinis didysis tortas nuo karscio galima sakyti issilyde ir t.t. - nu ir kas. Taip kad jei jau tuo momentu nieko pakeist negalima, tai ir negadinkit sau toliau sventes
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 25, 14:28)
as turiu kaip ir tokius nageliukus bet be kaspinuko, o jus ant to kaspinuko tvirtinot angeliukus o grapkute kaspinuky ar kaip?
galima juk ir be kaspinuko daryti. As asmeniskai sau dariausi, tai su zvejybiniu valu (plona zilka) specialu seges uzsegima prisiuvau. Zilka ilenda i tarpukus tarp karoliuku ir visai nesimato
QUOTE(Esha @ 2011 05 25, 18:28)
Ar puosite stala tais populiariaisiais saldainiu medziais?
Man net minties tokios nebuvo, sakai dabar tokia mada?

Ai, kazkaip apseisiu
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 26, 23:58)
gal galit pasiūlyti kokį susip[ažinimo žaidimą?
mes per vestuves zaidem - visi sustojo ratu (jusu atveju manau tinka ir autobusas), tada pasako savo varda ir gyvuna is tos raides, tarkim Mindaugas-mamutas. Ir toliau visi turi pasakyti ankstesnius buvusius vardus ir gyvunus bei save pristatyti. Jei suklysta - isgeria. Aisku kartotis gyvunai negali. Tai po to visa vakara sveciai vieni kitus gyvunais vadino, pasirodo lengviau prisiminti, nei varda