Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gavom jau akinukus fotochrominius thumbup.gif nu likom labai patenkinti, mazyle juos nesioja su mielu noru, o ir atrodo kaip akinukai nuo saules bigsmile.gif rozine spalvyte labai fainute, blankesne ir fainesne uz raudona thumbup.gif nu tikrai labai nusisekes mums sis modeliukas centrostyle, daryti kaip pagal mus biggrin.gif mirksiukas.gif tikrai rekomenduoju si modeliuka mirksiukas.gif viso mums su nuolaidomis gavosi 249lt mirksiukas.gif jei dar Keberiokst noresi kokios info, drasiai klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as i jusu buri, nors dar esu lenvam soke, nes niekaip nagaliu patyketi, kad mano sunelis tures detis akinukus verysad.gif musu su vyru regejimas yra puikus, o vat musu suneliui toliaregyste viena akyte +6 kita +4 niekada negalejau to itarti, nes mate puikiai viska pasakydavo visas smulkias detales nuo zemes pamatydavo g.gif Vaikutis yra judrus nezinau kaip reikes priversti nesiot akinukus doh.gif Kaunietes mamytes sakykite, kur yra graziu remeliu ir kokios firmos patartumete pirkti 2,6 metuku judriam vaikuciui, kaina nesvarbu, esu pasimetus ir sitam reikale esu visiskai zalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(faantastiska @ 2011 06 10, 16:08)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as i jusu buri, nors dar esu lenvam soke, nes niekaip nagaliu patyketi, kad mano sunelis tures detis akinukus verysad.gif musu su vyru regejimas yra puikus, o vat musu suneliui toliaregyste viena akyte +6 kita +4 niekada negalejau to itarti, nes mate puikiai viska pasakydavo visas smulkias detales nuo zemes pamatydavo g.gif Vaikutis yra judrus nezinau kaip reikes priversti nesiot akinukus  doh.gif Kaunietes mamytes sakykite, kur yra graziu remeliu ir kokios firmos patartumete  pirkti 2,6 metuku judriam vaikuciui, kaina nesvarbu, esu pasimetus ir sitam reikale esu visiskai zalia blush2.gif

imkit 4u.gif suprantu Jus, pamatysit viskas bus gerai, susigyvensit su akinukais ir veliau jau atrodys, kad neisivaizduojat savo sunaus be akinuku mirksiukas.gif cia is mamyciu patirties galiu pasakyti kad patikimesni ir stipresni, bet labiau reklamuojami ir giriami yra como baby remeliai mirksiukas.gif mes nesiojam centrostyle remelius, mums jie kolkas patys paciausi mirksiukas.gif va as jusu suneliui rekomenduociau tokius, mes nesiojam analogiskus tokius raudonus, dabar vasarai isigijom rozinius mirksiukas.gif
http://www.centrosty.../1243/28/Frames
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 10 birželio 2011 - 15:19
QUOTE(faantastiska @ 2011 06 10, 16:08)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as i jusu buri, nors dar esu lenvam soke, nes niekaip nagaliu patyketi, kad mano sunelis tures detis akinukus verysad.gif musu su vyru regejimas yra puikus, o vat musu suneliui toliaregyste viena akyte +6 kita +4 niekada negalejau to itarti, nes mate puikiai viska pasakydavo visas smulkias detales nuo zemes pamatydavo g.gif Vaikutis yra judrus nezinau kaip reikes priversti nesiot akinukus  doh.gif Kaunietes mamytes sakykite, kur yra graziu remeliu ir kokios firmos patartumete  pirkti 2,6 metuku judriam vaikuciui, kaina nesvarbu, esu pasimetus ir sitam reikale esu visiskai zalia blush2.gif

4u.gif
su judriu 2.6m vaiku tik i fielmana- jie teikia 3m garantija, o jos greiciausiai prireiks net ne karta 4u.gif
Atsakyti
Musu irgi Centrostyle.
Pirmieji buvo stai tokie (pradejo nesioti 2 m 2 men.)

user posted image

Dabartiniai antrieji stai tokie (3m 1 men)

user posted image

Abu kartus pirkome Fielmane, mokejome mazdaug 250 lt uz akinius.

Maniskes regejimas abieju akyciu +3
Atsakyti
Aciu mamytes, teks keliauti i fielmana, tikiu kad poto neisivaizduosiu savo vaiko be akinuku, bet dabar dar pati netikiu, isejus is kabineto apsiverkiau, vyras ir matau kad nervuojasi tik jis vyriskai verysad.gif zodziu bet gal kaip nors verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(faantastiska @ 2011 06 10, 17:28)
Aciu mamytes, teks keliauti i fielmana, tikiu kad poto neisivaizduosiu savo vaiko be  akinuku, bet dabar dar pati netikiu, isejus is kabineto apsiverkiau, vyras ir matau kad nervuojasi tik jis vyriskai verysad.gif  zodziu bet gal kaip nors verysad.gif

Patikekit, cia besilankancios mamos tikrai supranta kaip jauciates. Visos ta praeina. As pati turbut savaite vaiksciojau su asarom akyse unsure.gif Bet praeis kiek laiko ir susigyvensit su ta mintim. Laikykites 4u.gif Dabar svarbu jums issirinkt gerus akinukus, kad vaikutis gerai jaustusi ir gerai matytu rolleyes.gif
As labai dziaugiuos, kad pirkom akinukus Fielmann'e, nes jau 2 kartus teko keisti remeli ir dabar vel laukiam naujo doh.gif Sikart del ju kaltes, atsiunte brokuota, bet man patinka, kad ten be jokiu kalbu viska pakeicia ir nesigincija del garantijos.
Atsakyti
Parodau savo pupą su fotochrominiais akinukais, centrostyle active frames, prie saulės užtamsėja, patalpoje normalūs akinukai, mūsų akytės pagaliau nebebijo šviesos thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 13 birželio 2011 - 13:23
Atrodo kaip iprasti akinukai nuo saules thumbup.gif
Atsakyti
Kaip Keberiokst Jums sekasi po operacijos? ar nuemus akinukus mergyte bezvairuoja? g.gif
Atsakyti
Taip, taip, pazvairuoja nuemus akinukus. Ziema, kai bus metai po operacijos, pasirodysim operavusiam Zukauskui dar karta, gali dar vienos prireikti. O dabar lankomes Vilniuje pas okuliste 4u.gif Pasiėmiau nuo saules akinukus is Fielmann, kur per Vaiku diena nemokamai dare, bet dar neturejom progos isbandyti. Isejom i lauka siandien su iprastais, o as tai pamirsau pasiimti anuos, nuo saules doh.gif Ziuresim, jei taip daznai pamirsiu, naudos bus mazai lotuliukas.gif
Atsakyti