pasirodykite
QUOTE(Indula @ 2011 11 22, 13:36)
pasirodykite
Vakare pasistengsiu įmesti nuotraukytę.
O dar susinervinau. Šiandien ryte bevalant akinukus MB pastebėjo ant bifokalo 2 mikroskopinius taškiukus. Bandė nuvalyti, bet gerai įsižiūrėjus matosi, kad tai stiklo brokas. Nu tie taškeliai labai mažyčiai, bet suplojus beveik 400 litų, tai norisi, kad viskas būtų tobula. O dar bendradarbė pasakė, kad man atrodo mažyčiai, bet vaikui stiklas didina ir ryškina...

Tai vis mąstau... nu gal dėl tokių mikroskopinių ir nieko, tuoj gi juos subraižys... Ką jūs galvojat? 2 savaites tų stiklų pralaukėm...
Sunku ką ir bepasakyti nemačius.Žinoma, kad norisi tobulumo.bet iš kitos pusės, gi jie greit apsibraižys.O bereikalaujant kokybės bus paskui daugiau nervų sugadinta, nei ką nors laimėsit
As daugiau sakiau jokiu dangu papildomu nebeimsiu
anksciau turejom superkidus be papildomu dangu tailiuks buvo nu dabar ta papildoma danga akivaizdziai pasiraizius ar tai pasipuslejus
nekalbant jau apie valymo sunkumus
gal kas zinot kaip vaiku stiklu garantija Optikos pasauly?

QUOTE(Indula @ 2011 11 22, 15:09)
Sunku ką ir bepasakyti nemačius.Žinoma, kad norisi tobulumo.bet iš kitos pusės, gi jie greit apsibraižys.O bereikalaujant kokybės bus paskui daugiau nervų sugadinta, nei ką nors laimėsit
Tai mes triukšmauti ir nesiruošiam. Jie pasiūlė atvežti, o aš dar svarstau, ar verta...

Jei būtų kur kampe, tai net galvos nesukčiau.
Papildyta:
QUOTE(Deep Blue @ 2011 11 22, 15:41)
As daugiau sakiau jokiu dangu papildomu nebeimsiu
anksciau turejom superkidus be papildomu dangu tailiuks buvo nu dabar ta papildoma danga akivaizdziai pasiraizius ar tai pasipuslejus
nekalbant jau apie valymo sunkumus

Skamba tai gražiai ta papildoma danga nuo nusibraižymo... bet nesu garantuota, kad tai kažkuo geriau...

QUOTE(brasta @ 2011 11 22, 17:50)
Skamba tai gražiai ta papildoma danga nuo nusibraižymo... bet nesu garantuota, kad tai kažkuo geriau...

bent jau optikos pasauly tie superkidai ir siaip kietesni- pries tai turejom tikrai taip nesibraize o ta papildoma danga tai tipo gi nuo televizoriaus ir tt

nu zo. musu atveju ant paprastu pliusiniu stikliuku tai gal po +10lt vnt bet laukt ilgiau del tos dangos reikejo- ty 3sav ir se tau kad nori..
Brasta, oj, kokie fantastiški! Puikūs, man tokie labai patinka. O jau tinka kaip

QUOTE(Keberiokšt @ 2011 11 22, 22:04)
Pritariu, tikrai labai sauniai atrodo

Oi ačiū ačiū už pagyras...
Vyresnėliai tai sakė, kad ankstesni akinukai jiems gražesni buvo, o man kaip pelėdai savam vaikui gražu visaip... jokio sirtumo
Dėl to stiklo broko jau nusprendžiau nebesukti galvos, nes tie taškeliai matosi, kai akinukai kruopščiai nuvalyti, o tai būna tik maximum 5 minutes po nuvalymo...

Dėl to stiklo broko jau nusprendžiau nebesukti galvos, nes tie taškeliai matosi, kai akinukai kruopščiai nuvalyti, o tai būna tik maximum 5 minutes po nuvalymo...
QUOTE(brasta @ 2011 11 23, 08:28)
Oi ačiū ačiū už pagyras...
Vyresnėliai tai sakė, kad ankstesni akinukai jiems gražesni buvo, o man kaip pelėdai savam vaikui gražu visaip... jokio sirtumo

Va va, butent