Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

mes po operacijos pasirodem Zukauskui, save viskas ok, tai , ka taise pataisyta idealiai (labai gerai isidemejau sita jo zodi), akinuku keisti nereikia, nesiot ir gydyt kaip ir gydem ty dengtii toliau.

tikejaus, kad reiks keisti akinukus, tai ta proga keisim ir remelius. bet keist nieko nereisk del akyciu, taciau galvoju akinukus keisti, nes pasobraize stikliukai, merginai jau 3 su biski, o visdar su como baby akinukais . realiai mums jie patogus , bet galvoju keisti i kokius mandresnius, ta prasme jau ne tokius leliukiskus.

Kaune laisvej optika rega berods ziurejau, bet ten daugiausia metaliniai ir labai mazuciai stikliukai. man noretusi plastikiniu kokiu, nes mano maziuke dar siap problemeleiu visokiu turi, tai man norisi saugesniu, minktesniu, kazin kur Kaune geriausia ieskot, kur geriausias kainu ir kokybes santykis.

As noreciau kad arba butu kur gerai uz ausu uzsideda arba su gumyte, nors jau gal galvoju 3 metu geriau be gumytes, Bet jei kris nuo nosies, maniske nepasitaisys g.gif
Atsakyti
QUOTE(nester @ 2011 12 19, 18:16)
mūsų naujieji akinukai bigsmile.gif  esu patenkinta labai thumbup.gif

labai gražūs rėmeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir labai tinka wub.gif

mūsų vizitas pas gyd sausio 12 d ax.gif įdomu ką pasakys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 02 sausio 2012 - 14:32
pasimatavom nester siulomus akinukus (ruzavus), labai gaila, mums vos per mazi ir musu per plati nosis.
remeliai man labai patiko, tokie elastingi, minksti, ypatingai mazesniam vaikiukui. Munkstumo ir saugumo panasiai kaip musu baby como, bet grozis visai kitas wub.gif
deja, musu nosyte per plati doh.gif

bet sakyciau vaikuciams iki 3-3,5 metu, kas nenori metaliniu remeliu, tai super thumbup.gif
O kaina irgi lyginant su pardyuotivunem tai labai gera.
tikrai gaila,kad mums netiko, tai vel esma be nauju akiniu, nezinom ka rinktis, kai situos pasimatavau, tai metaliniu nenoriu, o ka kokybisko ir geri is lastikiniu rast g.gif

oij, suudetingas reikalas. Gal dar kas turi kokiu parsisiunte geru remeliu ax.gif
Atsakyti
Laba diena
Su Naujais!

Ta proga paaiskejo kad mano mazoji irgi puosis akiniais. liks tik tetis neakiniuotas lotuliukas.gif
Metinuke savo siandien patikrinom tai +4-4.5 va. norsmelynu akiu, bet tokiu tamsiai melynu bet be galo sunkiai vyzdziai pletesi. bet va. gavom 2 men pasitaisyt lotuliukas.gif bet gydytoja vilciu kad nereiks akiniu nesuteike
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2012 01 04, 13:23)
Gal dar kas turi kokiu parsisiunte geru remeliu ax.gif

Optikos pasauly pirkau dukrytei United Colors of Benetton rėmelius, bet grįžus namo supratau, kad jai jie dideli, tai pasidėjau kol priaugs ax.gif bet labai faini rėmukai, be varžčiukų, iš labai lankstaus plastiko

user posted image

QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 04, 16:30)
bet gydytoja vilciu kad nereiks akiniu nesuteike

viskas bus ok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 05 sausio 2012 - 10:12
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 01 05, 11:10)
Optikos pasauly pirkau dukrytei United Colors of Benetton rėmelius, bet grįžus namo supratau, kad jai jie dideli, tai pasidėjau kol priaugs ax.gif  bet labai faini rėmukai, be varžčiukų, iš labai lankstaus plastiko

o kiek dukrai metuku?
maniskes tokie, superiniai thumbup.gif ir siaip tai maniskes jie irgi dar ant isaugimo siektiek- ir uz ausu dar kojele ilgokos ir i ploti dar gales ugtelt. bet kadangi su gumele tai viskas puikiai, labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep Blue: 05 sausio 2012 - 10:21
QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 05, 11:21)
o kiek dukrai metuku?

1,5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 01 05, 10:10)
Optikos pasauly pirkau dukrytei United Colors of Benetton rėmelius, bet grįžus namo supratau, kad jai jie dideli, tai pasidėjau kol priaugs ax.gif  bet labai faini rėmukai, be varžčiukų, iš labai lankstaus plastiko

user posted image
viskas bus ok 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aisku, gaila, kad esat Vilniuje atvaziuotume pasiziuret. maniskei beveik 3,5 metu g.gif
bet gal reiks i optikos pasauli nuvaziuot pasiziuret g.gif nors as noreciau jau kad uz ausyciu butu, be gumytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 08 sausio 2012 - 17:25
QUOTE(Žydriausia @ 2012 01 08, 18:25)
aisku, gaila, kad esat Vilniuje atvaziuotume pasiziuret. maniskei beveik 3,5 metu g.gif
bet gal reiks i optikos pasauli nuvaziuot pasiziuret g.gif nors as noreciau jau kad uz ausyciu butu, be gumytes g.gif

Reikia vaziuoti per kelis optikos pasaulis. Kaune Prisma sita modeli turi, jei nestambi trimete turetu tikri, bet zydras. o dar galima savam ziuret. ir laisves alejoj. daugiau lyg sake kitur nera
o matavomes ir be gumeles UCB kazkoki modeliuka
beje, siem remeliam su optikos nuolaidu kortele visada -35proc (turiu kortele jei ka)
Atsakyti
deep blue, mūsų mergytės panašaus amžiaus ax.gif

kadangi eisim pas gyd. tai gali būt, kad reikės stikliukus keist. ta proga uždėjau pamatuot atsarginius rėmelius biggrin.gif nu nesižiūri man jie nors tu ką doh.gif jei kas norėtų galėčiau parduot man šiti tokie faini - bus gaila, kai reikės pakeist verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 09 sausio 2012 - 16:57
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 01 09, 17:56)
deep blue, mūsų mergytės panašaus amžiaus ax.gif

kadangi eisim pas gyd. tai gali būt, kad reikės stikliukus keist. ta proga uždėjau pamatuot atsarginius rėmelius biggrin.gif  nu nesižiūri man jie nors tu ką doh.gif  jei kas norėtų galėčiau parduot man šiti tokie faini - bus gaila, kai reikės pakeist verysad.gif

matai, as 2 turiu:D:D vienai beveik 3 kitai ka tik 1 lotuliukas.gif tai reziume panasaus nes tavo per viduriuka maniskiu mirksiukas.gif

o akinukai visai dailiai atrodo, nebent nepatogus?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 09, 19:10)
matai, as 2 turiu:D:D vienai beveik 3 kitai ka tik 1  lotuliukas.gif  tai reziume panasaus nes tavo per viduriuka maniskiu  mirksiukas.gif

o akinukai visai dailiai atrodo, nebent nepatogus?

biggrin.gif

man ir jai šiti akiniai labai faini ir patogūs. dar spintoj pasidėjus turiu United colors of benetton rėmelius, kur buvau aukščiau foto įkėlus (rožiniai). Jau jie kaip ir tiktų mano panelei, bet man jau nebepatinka doh.gif
Atsakyti